2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben hepsini tok yaptirdim cunku ogle saatlerinde gitmistim bu tahlilleri isteyeceklerini bilmiyordum. Ama soranda olmadi.bana sorarsan ac git. Ozellikle seker icin ac olmak daha dogru gibi geliyor bana

Ben tahlillerimi muayenem aksam oldugu icin aksam yaptirmistim.yemek yiyeli 3 4 saat olmustu.doktorum ikili testte ac olmak gerektigini ama bu testlerin tokken de yapilabilecegini soylemisti.Kan sekeri de 4 saat gectigi icin sorun olmuyor tabi ac olmak daha garanti sanirim her test icin :)

Canm etkisi birazda olsa vardr muhakkak ama inan bende yiyotum ama hep bulaniyor hep bulaniyr caresi yok 3 ay cekecez

Canim benim ilk gebeligimde de kanamam oldu iki hafta fln surdu kedildi sonra birkac gun de 3 aylikken fln olmustu, kanama alani vardi onda. Bu gebeligimde de ayni sekilde iki hafta evel kontrolumde kanama alani var dedi dr yat fazla kalkma dedi 2 gun sonra pembe kanama basladi birden nasil korktum, hemen hastaneye gittim sukur kese duruyordu.
Kese etkilenmemis yatmaya devam edeceksin dedi dr.7-8 gun evvel iste basladi o zamandan bu yana da ara ara devam ediyor kahverenginde. Sabah aksam utrogest aliyorum ins o yer hayirla yok olur da ben de rahatlarim. Sen de rahat ol bence kese etkilenmemisse ins birsey olmaz

Kızlar midesi yanmaya başlayan var mı beni erken mi başladı acaba oğlumda son aylarda başlamıştı bu çok erken oldu
Canım mide yanması bildiğim kadarıyla hamileliğin her döneminde olabiliyor, herşeyi etkilediği gibi bu durumu da hormonlarımız etkiliyor, tabi hamileliğin sonunda bebisin baskısıyla olanlar farklı.. Bugün ne yediğini bi gözden geçir istersen, onlar da etkilemiş olabilir..

Ya benim 2 saatte bir midem deli gibi bulanıyor illa ki bir şey yemek zorunda kalıyorum resmen daha 2 aylık 4 kilo almışımdır ama bu ne ya ((

Kızlar afedersiz birşey sorucam epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz ben normal de eldiven kullanıyorum ama şimdi zararı olurmu diye kafama takıldı azda olsa acı oluyor çünkü çekmek koparmak bikini bölgesinde zararlı olurmu lütfen k.bakmayın böyle bir soru sorduğum için

Açık kahverengi akıntım vardı. Şimdi dr dan geliyrom. Kesede bebekte yerinde kalbi de atıyor. Çok şükür. Dr ara ara akıntıların rengi değişir dedi. Salı günü randevum var. Asıl doktoruma gideceğim. Birde benim bebek 3 gün geriden geliyor sebebi ne olabilir. Bnm doktorum baktığında 1 gün geriden geliodu. Bugün 3 gün geriden geliyo gibi gösterdi makine. Acaba farklılık olabilirmi

Eldiveni ilk defa duydum ben sirle alirdim hep azaltiyor aklinda bulunsun cokta kolay ama bulantilarim oldugu zamanlarda kontrollerim oldugu icin jilet vurdum malesef. Doktora soracagim aslinda herhangi bir zarar olur mu diye nisan sonunda randevumda bayan doktor oldugu icin daha rahat sorarim heralde

Canim cok sevindim bebisin iyi sende yat dinlen geri ileri fark edebiliyor benim ilk randevumda 2 gun onde cikti son randevumda 1 gun geri. Onu hic takma kafana

Canım ben sir ağda yaptiriyorum, gayet de cart curt çekiyo.. Bi sakincasini görmedim şimdiye kadar, 3 ablam var onlar da doğuma gidene kadar hep sir yaptırdı.. Eldivenin birşey yapacağını sanmam..

Tatlım çok geçmiş olsun, bol bol dinlen.. Usgye göre değişebilir hiç takılma bunlara.. Doktorum günlerin bi önemi yok, haftalar oynarsa sıkıntı demişti.. Bu arada diyarbakirdaydin dimi sen? Kadin dogumun aciline mi gittin?

Yok cnm dünya doğum hastanesinin aciline gttim. Dr um ömer yalınkaya

Kızlar midesi yanmaya başlayan var mı beni erken mi başladı acaba oğlumda son aylarda başlamıştı bu çok erken oldu
Cnm gecen bende de aynısı oldu bende dedim kızımda son zamanlarda oldu diye ama cok yediğim için olmuş :) sende nasıl bilmiyorum gecmıs olsun sakız çiğnemek iyi geliyor bana

Ben bu konuyu doktoruma sormuştum normalde hep sır yapıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar biz pek önermiyoruz ama daha sonra sikinti yok dedu

Tok ta yaptırabilirsin ben aç yaptırdım perişan oldum

Şeker hariç diğer tahlilleri bende yaptırdım tok karna yaptırmıştım canim ama şeker tahlilini bilmiuorum

Canim ac olmak gerekiyor malesef tedarikli git kan verir vermez atustir saglikli sonuc alinabilmesi icin ac olmak gerekiyor

Ben hepsini tok yaptirdim cunku ogle saatlerinde gitmistim bu tahlilleri isteyeceklerini bilmiyordum. Ama soranda olmadi.bana sorarsan ac git. Ozellikle seker icin ac olmak daha dogru gibi geliyor bana

çok sağolun kızlar aç gideyim o zaman Allah'tan biraz erkene aldım randevuyu hiç sevmiyorum devlet hastanesini çok kalabalık olacaktır kan verme sırası.. üç doktor var ikisinden kimse memnun değil ilgisiz ve kotulermis iyi olan biri var o da kötünün iyisi denebilir daha önceki hamileligimde gitmiştim doğuma yakın hiç ilgi yok ve odaya iki üç hasta birden alıyor kimi soruyordu bebisinin kilosunu..soylemiyodu napcaniz boyunu kilosunu diyordu çok sinir olmuştum ilgisizliklerine. Allah hayırlı işini iyi güzel yapan doktorlarla karsilastirsin bizleri insallah

Canım ben sir ağda yaptiriyorum, gayet de cart curt çekiyo.. Bi sakincasini görmedim şimdiye kadar, 3 ablam var onlar da doğuma gidene kadar hep sir yaptırdı.. Eldivenin birşey yapacağını sanmam..
Eldiven açıtmıyor aslında çokta az sayılır aslında ama işte pinpirikli ben :)
Ben bu konuyu doktoruma sormuştum normalde hep sır yapıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar biz pek önermiyoruz ama daha sonra sikinti yok dedu
Peki sen ne kullanıyorsn o zmn cnm

EslemM001 canim zaten ben hep sır kullandığım icin azalttı bu ay sonunda sire devam edeceğim yine normalde zAten 45 günde bir falan yapıyordum cunku sır hem azaltıyor hem köklerini zayıflatıyor ya bir ara lazere de gitmiştim tabii omunda etkisi var azalmasında cunku 45 gün aslında uzun bir sure ama lazer ve sır fayda etti aman şakın 45 gün uzun zaman demeyin cunku lazere gitmiştim o yuzden azalma da oldu ( bir an utandım ) :s

Ben de de sayılar toplanıyor cikariliyor islemler yapıyorum çıkan sonuç çifte erkek teke kız oluyor. Aynen canım benim de Çin takvimin de oğlan cikiyor. Ama niyeyse ben de hep ağzımdan kızım kaciriyorum sonra civcivime dönüyorum. Rabbim kucağımıza sağlıcakla almak nasip etsin de insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…