2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maşallah canım yavrularına inşallah karnımızda ki canlarımızda sağlıkla hayırlısıyla tombiş tombiş olsunlar

Merhaba Anneler umarım bebekleriniz ve siz güzel bir gün geçirmişsinizdir :)
size çok özeniyorum valla ne güzel sıksık yazıp cevap verebiliyorsunuz ben her zaman takip edemiyorum konuyu ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz ve ben bundan ciddi anlamda yararlanıyorum :)
Bu arada göbek çevrenizi falan ölçüyor musunuz ? takip eddebilmek adına ben bugün başlayayım dedim ama şimdiden moralim bozukldu kendim 51 kiloyom ama göbeğim 81 cm şimdiden çıktı karnım sizce normal mi ? sizde göbüşler çıktı mı ?

benimde gobegim cikti kilom ayni ama sanki 4 5 aylik gobegim var normaldede vardi ama bu kadar degildi...

İnanamıyorum bende aynı şeyi yaptım bugün ve günlerdir yatağa yapışan biri olarak o kadar iyi geldi ki yürüyüş yapmak biraz hava almak resmen moral depoladım sankiii

benimde gobegim cikti kilom ayni ama sanki 4 5 aylik gobegim var normaldede vardi ama bu kadar degildi...

Vallahi benimde çıktı ciddi ciddi popom zaten spor yaptığım için büyük gözüküyordu böyle kim kardishan modeli sürekli squat çalışıyordum ama göbek gelince iğrenç şişko bir şey oldum resmen çok mutsuzum yaa

Arkadaşlar bu cinsiyete çin takviminden bakılıyor sanırım yani farklı bir yer yok değil mi? Benim orda erkek çıkıyor hatta rus takvimide var onuda yaptım ondada erkek çıktı. Bakalım doğru çıkıcak mı?

kizlar cok agrim var normal mi ya. yumurtaliklarimin olduğu bolge agriyor iki taraflı. oglum biraz fazla karnima zipliyor yada illa eliyle vs bastiriyor. ondan mi agriyor acaba. yarin devlet hastanesine tahlil icin gidicem. bunu da sorcam ama yine de merak ettim sizde de oluyor mu?

benim onceki hamileligimden karnim duruyordu. 2. bebek dusunuyorum diye son aylarda yememe de dikkat etmemistim hizli kilo aldim hamilelik oncesi. su an rahat 6 aylik göbeğim var abartisiz..pantolonlar cok sıkıyor. demin de dedim cok agrim oluyor dikislerimin oldugu ve yumurtaliklarimin oldugu yerde. sali gunu ins hamile pantolonlari vs alcam rahat edeyim diye. az kendime gelebilsem yuruyuslere de baslamak hic degilse cok kilo almadan hamileligimi tamamlamak istiyorum.

Benim çinde erkek rusta kız cikiyo, ben de merak ediyorum hangisi tutcak diye, ama ismetbeyinbiricikhanimi farklı bi şekilde hesaplıyo sanırım, onda da erkek çıkmıştı..

Canım benim de ani hareket ettiğimde ya da yoruldugumda ağrım oluyor.. Doktorum yoğun sancı olmadığı surece nkrmal demişti.. Bi de dinlendigin zaman geçen ağrılar normalmiş..

Yarin saat 9:10 da randevum var inşallah bı sorun yoktur bebişim iyidir ve birkaç tahlil istediler sağlık ocagindan devlette yaptiracagim bunlardan aç karna olunması gereken varmı acaba kizlar bilgisi olan yazabilirmi rica etsem? Şeker,idrar,toksoplazma,demir-demir deposu.. bunlara bakılmasını istedi hemşire acaba aç karna mı yapılır çünkü midem boş olunca hemen kusuyorum ona göre önlemimi alayım aç veya tok gideyim perişan olmayayım oralarda

Tok ta yaptırabilirsin ben aç yaptırdım perişan oldum

Şeker hariç diğer tahlilleri bende yaptırdım tok karna yaptırmıştım canim ama şeker tahlilini bilmiuorum

Ben bugun ayniydim yarin gidicem bende insallah sonuclar guzel cikar. Normalde carsamba gidecektim ama duramayacagim sanirim enfeksiyonda var bol su ictigim halde kasiklarimda agri+sizi var

Canim ac olmak gerekiyor malesef tedarikli git kan verir vermez atustir saglikli sonuc alinabilmesi icin ac olmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…