- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.141
Maşallah canım yavrularına inşallah karnımızda ki canlarımızda sağlıkla hayırlısıyla tombiş tombiş olsunlarÇok doğru söylüyorsun cnm bnm iki gebeligim de kusmalar 8.hafta başlayıp.16 Da bitmişti bunda daha da erken başladı ve beslenmede son 3 ay da çok önemli düzenli beslenme şart.bu arada maşallah senin bebeğin de güzel kilo almış ben 3400 ve 3360 dogurdum kizlarimi oda zorla artik
Iyi hadi ne güzel, sevindim senin adına.. Benim kanamalar falan olduğu için önermedi zaten.. Oohh valla ne güzel bi sebep olur sana da bebisi görmek için
Bende balık yiyemiyorum maalesef 5. Aydan sonra balık yağına başlıcam bende
benimde gobegim cikti kilom ayni ama sanki 4 5 aylik gobegim var normaldede vardi ama bu kadar degildi...Merhaba Anneler umarım bebekleriniz ve siz güzel bir gün geçirmişsinizdir :)
size çok özeniyorum valla ne güzel sıksık yazıp cevap verebiliyorsunuz ben her zaman takip edemiyorum konuyu ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz ve ben bundan ciddi anlamda yararlanıyorum :)
Bu arada göbek çevrenizi falan ölçüyor musunuz ? takip eddebilmek adına ben bugün başlayayım dedim ama şimdiden moralim bozukldukendim 51 kiloyom ama göbeğim 81 cm şimdiden çıktı karnım sizce normal mi ? sizde göbüşler çıktı mı ?
Doktorum tavsiye etmedi canım 5. Aydan sonra dediNeden 5.aydan sonra arkadasim ozel bir nedeni varmi ben tedavinin basindan beri kullaniyorum hala da devam ediyorum sali gunu kese kontrolu var...
Meraba hanımlar
Bn de bugün temiz havayı görüp kendini sokağa atanlardanim.deniz havasi almak insan içine karışmak ne kadar bulantılarım olsa da normal hayatin akisini yaşamak iyi geldi moral oldu o yüzden bayag keyfim yerinde
benimde gobegim cikti kilom ayni ama sanki 4 5 aylik gobegim var normaldede vardi ama bu kadar degildi...
benim onceki hamileligimden karnim duruyordu. 2. bebek dusunuyorum diye son aylarda yememe de dikkat etmemistim hizli kilo aldim hamilelik oncesi. su an rahat 6 aylik göbeğim var abartisiz..pantolonlar cok sıkıyor. demin de dedim cok agrim oluyor dikislerimin oldugu ve yumurtaliklarimin oldugu yerde. sali gunu ins hamile pantolonlari vs alcam rahat edeyim diye. az kendime gelebilsem yuruyuslere de baslamak hic degilse cok kilo almadan hamileligimi tamamlamak istiyorum.Merhaba Anneler umarım bebekleriniz ve siz güzel bir gün geçirmişsinizdir :)
size çok özeniyorum valla ne güzel sıksık yazıp cevap verebiliyorsunuz ben her zaman takip edemiyorum konuyu ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz ve ben bundan ciddi anlamda yararlanıyorum :)
Bu arada göbek çevrenizi falan ölçüyor musunuz ? takip eddebilmek adına ben bugün başlayayım dedim ama şimdiden moralim bozukldukendim 51 kiloyom ama göbeğim 81 cm şimdiden çıktı karnım sizce normal mi ? sizde göbüşler çıktı mı ?
Benim çinde erkek rusta kız cikiyo, ben de merak ediyorum hangisi tutcak diye, amaArkadaşlar bu cinsiyete çin takviminden bakılıyor sanırım yani farklı bir yer yok değil mi? Benim orda erkek çıkıyor hatta rus takvimide var onuda yaptım ondada erkek çıktı. Bakalım doğru çıkıcak mı?
Canım benim de ani hareket ettiğimde ya da yoruldugumda ağrım oluyor.. Doktorum yoğun sancı olmadığı surece nkrmal demişti.. Bi de dinlendigin zaman geçen ağrılar normalmiş..kizlar cok agrim var normal mi ya. yumurtaliklarimin olduğu bolge agriyor iki taraflı. oglum biraz fazla karnima zipliyor yada illa eliyle vs bastiriyor. ondan mi agriyor acaba. yarin devlet hastanesine tahlil icin gidicem. bunu da sorcam ama yine de merak ettim sizde de oluyor mu?
Tok ta yaptırabilirsin ben aç yaptırdım perişan oldumYarin saat 9:10 da randevum var inşallah bı sorun yoktur bebişim iyidir ve birkaç tahlil istediler sağlık ocagindan devlette yaptiracagim bunlardan aç karna olunması gereken varmı acaba kizlar bilgisi olan yazabilirmi rica etsem? Şeker,idrar,toksoplazma,demir-demir deposu.. bunlara bakılmasını istedi hemşire acaba aç karna mı yapılır çünkü midem boş olunca hemen kusuyorum ona göre önlemimi alayım aç veya tok gideyim perişan olmayayım oralarda
Teşekkür ederim.Bir tane oğlum var ona arkadaş geliyor demekCanım benim sana da bir pipili çıktı
Şeker hariç diğer tahlilleri bende yaptırdım tok karna yaptırmıştım canim ama şeker tahlilini bilmiuorumYarin saat 9:10 da randevum var inşallah bı sorun yoktur bebişim iyidir ve birkaç tahlil istediler sağlık ocagindan devlette yaptiracagim bunlardan aç karna olunması gereken varmı acaba kizlar bilgisi olan yazabilirmi rica etsem? Şeker,idrar,toksoplazma,demir-demir deposu.. bunlara bakılmasını istedi hemşire acaba aç karna mı yapılır çünkü midem boş olunca hemen kusuyorum ona göre önlemimi alayım aç veya tok gideyim perişan olmayayım oralarda
Ben bugun ayniydim yarin gidicem bende insallah sonuclar guzel cikar. Normalde carsamba gidecektim ama duramayacagim sanirim enfeksiyonda var bol su ictigim halde kasiklarimda agri+sizi varkizlar cok agrim var normal mi ya. yumurtaliklarimin olduğu bolge agriyor iki taraflı. oglum biraz fazla karnima zipliyor yada illa eliyle vs bastiriyor. ondan mi agriyor acaba. yarin devlet hastanesine tahlil icin gidicem. bunu da sorcam ama yine de merak ettim sizde de oluyor mu?
Canim ac olmak gerekiyor malesef tedarikli git kan verir vermez atustir saglikli sonuc alinabilmesi icin ac olmak gerekiyorYarin saat 9:10 da randevum var inşallah bı sorun yoktur bebişim iyidir ve birkaç tahlil istediler sağlık ocagindan devlette yaptiracagim bunlardan aç karna olunması gereken varmı acaba kizlar bilgisi olan yazabilirmi rica etsem? Şeker,idrar,toksoplazma,demir-demir deposu.. bunlara bakılmasını istedi hemşire acaba aç karna mı yapılır çünkü midem boş olunca hemen kusuyorum ona göre önlemimi alayım aç veya tok gideyim perişan olmayayım oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?