- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.101
Sevgili begümcüm tatlı dille konuya müdahil olduğun için teşekkürler.. Elbetteki insanlar birbirini yanlış anlayabilir ya da tarzları birbirine uymayabilir, ortada rahatsız olunan bi durum varsa uygun bi dille uyari yapılabilirdi.. Öyle fütursuzca laubali diye sifatlandirilmak beni kırdı.. Neyse bu da böyle olsun, samimiyetin için teşekkürler..Kızlar tatlı kızlar bence bu bu kadar büyütülecek bir mesele değil, hassas dönemlerdeyiz vallahi şahsen ben her şeyi başka bir şekilde anlıyorum canına okuyorum sevdiklerimin ama elimde değil
Buda öyle bir şey oldu heralde, gergin olmayalım
Tamam ben bundan sonra o da nedir yaaaOblomov bence boşyere alınganlık yapıyorsun canım uslüpte bişey yoktu ki gayet sıradan normal bi mesajdı
Sevgili begümcüm tatlı dille konuya müdahil olduğun için teşekkürler.. Elbetteki insanlar birbirini yanlış anlayabilir ya da tarzları birbirine uymayabilir, ortada rahatsız olunan bi durum varsa uygun bi dille uyari yapılabilirdi.. Öyle fütursuzca laubali diye sifatlandirilmak beni kırdı.. Neyse bu da böyle olsun, samimiyetin için teşekkürler..
Bana konuşabilirsin valla hiç alınmamTamam ben bundan sonra o da nedir yaaabu ne yaa o nasil oluyo yaa diye konusayim gayet normal bir uslup nasilsa dimi
Bana konuşabilirsin valla hiç alınmam
Olsun arkadaşım bu da böyle olsun, ne diyebilirim ki.. Ben burda her zaman içten, samimi günlük hayatımda olduğum gibi konuştum herkesle.. Kimseyi gerçekte tanımasam da kader birliği yaptığım arkadaşlarımı benimsedim.. Gün geliyo üzülüyoruz gün geliyo eğleniyoruz.. Kimse dört dörtlük değildir, benim uslubum da böyle ve ben biri bana laubalisin dedi diye kendimi değiştiremem.. Desteğin için teşekkürlerBende anlam veremedim canım hatta şaşırdım arkadaşın sana öyle cevap vermesine
Senin mesajın gayet normaldi burda ki amaç stres olmayı engellemek stres yaptığımız konularda birbirimize bilgimiz dahilinde yardımcı olabilmek böyle ufak şeylere takılıp kırıp kırılmaya gerek yok bence
Çok korkuyorum böyle şeyler okuyunca benim de 9+4 de durdu miniğim in kalbi
Tamam canım çok teşekkürler cevabın için. İşte bebeğimizi düşününce her şeyi en ince detayına kadar inceliyoruz.Ben hamilelik öncesinde kontrole gitmiştim o zaman decavit verdi halada devam ediyorum benim d vitaminim düşük çıktı kayıplarım var ama ona bağlı verdiğini düşünmüyorum ama ben folikasit te kullanıyorum bence doktorun seni daha iyi bilir başkalarıyla kıyaslama
Oohh süper, bizim burda da yağmur olmasına rağmen vurduk kendimizi sokaklara, ama öyle yorulmuşum ki şu an yataktan yazıyorumMeraba hanımlar
Bn de bugün temiz havayı görüp kendini sokağa atanlardanim.deniz havasi almak insan içine karışmak ne kadar bulantılarım olsa da normal hayatin akisini yaşamak iyi geldi moral oldu o yüzden bayag keyfim yerinde
Rica ederim canım sanırım oblomovun alınganlığına denk geldi bilmiyorum sonuçta hepimiz birbirimizden farklıyız Begüm arkadaşın dediği gibi mimik ses tonu gibi ifadeler olmadığı için yanlış anlaşılabiliyorOlsun arkadaşım bu da böyle olsun, ne diyebilirim ki.. Ben burda her zaman içten, samimi günlük hayatımda olduğum gibi konuştum herkesle.. Kimseyi gerçekte tanımasam da kader birliği yaptığım arkadaşlarımı benimsedim.. Gün geliyo üzülüyoruz gün geliyo eğleniyoruz.. Kimse dört dörtlük değildir, benim uslubum da böyle ve ben biri bana laubalisin dedi diye kendimi değiştiremem.. Desteğin için teşekkürler
Ne guzel eminim sana da cok iyi gelmistir hava degisikligi nefes aldigimi hissettim bugun ☺ ya inan aynı durumayim uzandım koltuğa keyfim iyi ama yorulmusumOohh süper, bizim burda da yağmur olmasına rağmen vurduk kendimizi sokaklara, ama öyle yorulmuşum ki şu an yataktan yazıyorum
Olabilir arkadaşım, neyse gıyabında konuşmayalım, uzatilacak bisey değilRica ederim canım sanırım oblomovun alınganlığına denk geldi bilmiyorum sonuçta hepimiz birbirimizden farklıyız Begüm arkadaşın dediği gibi mimik ses tonu gibi ifadeler olmadığı için yanlış anlaşılabiliyor
Evet yaa hafta ici yalnız başıma hiç çıkasım gelmiyo ama haftasonu da oldu mu evde durasım gelmiyo.. Hehe en azından bugünü de bitirdik, gelecek kontrolü sabırsızlıkla beklediğim için hızlı geçen saatleri kar sayıyorum..Ne guzel eminim sana da cok iyi gelmistir hava degisikligi nefes aldigimi hissettim bugun ☺ ya inan aynı durumayim uzandım koltuğa keyfim iyi ama yorulmusum
Yok canım duymadımOlabilir arkadaşım, neyse gıyabında konuşmayalım, uzatilacak bisey değilbu arada hindistan ceviziyle ilgili birşeyler okudum, bebek için çok besleyiciymis diye, bi de activia nın hindistan cevizli ananasli içeceği var iyi diyolar.. Hiç duydun mu boyle bisey?
İnşallah tatlım, benim de genel çabuk yorulma durumlarım hariç çok şükür iyiyim.. Zaten bugüne kadar öyle belirgin bi bulantı yaşamadım, bugun 9 haftam doluyor ve etrafımda kime söylesem daha erken anca başlar diyolar..Bugün nasılsınız kızlar şu saate kadar çok iyiyim halsizlik hariç fazla bulantım yok rahatsız etmiyor ilk kez düzenli beslendim bugün çok şükür umarım böyle devam eder bebeğimin sağlığıyla birlikte inşallah
Ohh maşallah tosun paşa geldi deseneYok canım duymadım
Ben oğlumda pek düzenli beslenmedim yani şu iyiymiş bu iyiymiş diye değil sadece yenmemesi gerekenleri yemedim oğlum maşallah 3.750 gr doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?