2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
amin canım inşallah 8 ay oldu artık burda olmak çok istiyorum Rabbim yüzümüze güler inşallah

amin inşallah. ben ekim ayında 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. :110:

geçen ay deneme yaptık olmadı. bu ay da lh testi ile deneyelim dedim. 17-18-19 unda ilişki oldu. 17 sinde lh testi koyu kırmızıydı. inşallah olur.

amin inşallah. ben ekim ayında 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. :110:

geçen ay deneme yaptık olmadı. bu ay da lh testi ile deneyelim dedim. 17-18-19 unda ilişki oldu. 17 sinde lh testi koyu kırmızıydı. inşallah olur.
canım ya rabbim sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere bende ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim ve o ay ovu testi kullanmıştım bakalım bu ayda kullanıyorum sonuç ne olacak

Benimde sat 4 şubat
yumurtlamaya göre bat 3 mart olacak galiba.

kürtajdan sonra adetlerim düzene girmedi bi türlü.

kürtajdan sonra 47-39-34 oldu. :110:
bende bu aralar yumurtlayacak gibiyim ovu testi yapıyorum baya koyulaştı erken yumurtlarsam benimde bat öne gelebilir. şu regl düzeninin bozulmasına sinir oluyorum:KK51:

merhabalar masal hanım. tüp bebegi nerde yaptırsın acaba.bende bebek düşünüyorum ama tup bebeğe karar veremedik.kendi çabamız deniyoruz şu anda.rabbim dileyen isteyen herkese bebek nasip eder inşallah. sağlıklı sıhhatli. içinde banada nasip etsin.

Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
Benim de sat 16 şubat adetim dün bitti şimdi hamile kalırsam kasım annesi mi oluyorum
Şu hamilelik takvimini yapasım geldi düsüncesi bile midemde kelebekler ucuruyor :emir_bebek:

merhabalar masal hanım. tüp bebegi nerde yaptırsın acaba.bende bebek düşünüyorum ama tup bebeğe karar veremedik.kendi çabamız deniyoruz şu anda.rabbim dileyen isteyen herkese bebek nasip eder inşallah. sağlıklı sıhhatli. içinde banada nasip etsin.

Merhaba cnm ben kocaeli universitesi arastirma hastanesinde yaptirdim umuttepede. Bizim durumumuz pek yoktu hemde. rapor cikarttim oncelikle o rapor konseye gidiyor konsey kabul ederse tedavi basliyor devlet karsiladi benim tedaviyi sadece 1000 lira verdim 600 ilaclara 400 hastaneye doktorum emek bey ve yigit beydi cok iyi doktorlar cok memnun kaldim ordaki calisanlardanda cok memnun kaldim cok suratsiz diyolar ama ben bana karsi hic gormedim bence hemen basla bekleme ben 10 sene bosa beklemisim bu arada ozel yaptirmayacakasan devlet karsilasin istiyosan rapor icin bazi sartlar gerekiyo internette yaziyo onlara bakarsin canim insallah Allah kalbine gore verir bi an once sende bebisine melegine kavusursun

X