- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Umarım güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize :)
Merhaba cnm hoşgeldinamin insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Umarım güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize :)
Yarin bebisimi almaya gidiyorummm
Oo super birlikte takip edicem birini buldumm :) benim 3.gun embriyosu olcak canim senin?Ben dee!!! Hadi hakkımızda hayırlısı, bol bol dua edelim bu gece transfer arkadaşım
Oo super birlikte takip edicem birini buldumm :) benim 3.gun embriyosu olcak canim senin?
Aminn insallah canimm senin erken belli olur herhalde benim 6 mart test gunu verdilerBenimki 5.gün embriyosu canım. Aldık bebişleri geldik bakalım, herşey yolunda gitsin inşallah :))
Hoşgeldiniz, aynı tarihte doğum yapacağız gibi görünüyor çok sevindim :) ben doktora gitmek için biraz daha beklemek istedim keseyi görebilmek için. Kan değeriniz nasıl çıktı?Merhaba kızlar gruba yeni geldim. Dün akşam kesinleşti gebeliğim ama küçük olduğu için kesemiz henüz gözükmüyor. Hepinizden güzel haberler bekliyorum.
Ben inanamadım gittim hemen ya :) Ama kese oluşmadığı için birsey yapamadı tabi. Kan değerim 55.26 çıktı.Hoşgeldiniz, aynı tarihte doğum yapacağız gibi görünüyor çok sevindim :) ben doktora gitmek için biraz daha beklemek istedim keseyi görebilmek için. Kan değeriniz nasıl çıktı?
Ben de bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 96.28 çıktı bilemiyorum bu değer nasıl referans aralıklarında görünüyor ama doktora gösteremedim. Benim bugün bat sizin geçti mi?Ben inanamadım gittim hemen ya :) Ama kese oluşmadığı için birsey yapamadı tabi. Kan değerim 55.26 çıktı.
5 den yukarı gebelik canım. Hayırlı olsun. 2 gün sonra en az 2 katı artması lazım bu sağlıklı gebeliğe işaret. Benim 55.26 çıktığında bata 3 gün vardı. Değerler kişilere göre değişiyormuş , değere takılma içini ferah tut. Ben pazartesi yeniden kan vericem 4 katı artmış olması lazım inşallah artar.Ben de bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 96.28 çıktı bilemiyorum bu değer nasıl referans aralıklarında görünüyor ama doktora gösteremedim. Benim bugün bat sizin geçti mi?
Teşekkür ederim:) inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun5 den yukarı gebelik canım. Hayırlı olsun. 2 gün sonra en az 2 katı artması lazım bu sağlıklı gebeliğe işaret. Benim 55.26 çıktığında bata 3 gün vardı. Değerler kişilere göre değişiyormuş , değere takılma içini ferah tut. Ben pazartesi yeniden kan vericem 4 katı artmış olması lazım inşallah artar.
Hayırlı olsun canımmerhaba hanimlar ben bi saat once test yaptim ikinci cizgi silik cıktı sanirim hamileyim cok saskinim burada isteyen herkez rabbim nasip eder insallah saglikli sihatli kucaklarimiza aliriz
saol seninde hayirli ugurlu olsun ben simdiden cinsiyet merakindayim cok saskinim cunku planli degildi Saglikli olsunda insallah cinsiyet onemli degil sadece insan hazirlik yapmak istiyoHayırlı olsun canım
Hoşgeldin, hayırlı olsun Bat ne zamandı?merhaba hanimlar ben bi saat once test yaptim ikinci cizgi silik cıktı sanirim hamileyim cok saskinim burada isteyen herkez rabbim nasip eder insallah saglikli sihatli kucaklarimiza aliriz