2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım çok üzüldüm bende seni merak ettim kontrolun var diye Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah

İşte randevu süreleri böyle uzun olunca insan hep korkuyor bir yandan acaba bebisimin kalbi atıyor mu falan çok kafaya takıyorum bu durumu kötü bir his var hep içimde p.tesi gideceğim bende Allah hepimizin bebisini korusun hayırlı sağlıklı bebisler versin... Benim gibi içinde böyle hisleri olanlarada gönül ferahlığı versin inşallah

Yarın sabah benim de kontrolüm var ve 3 hafta dolmuş olacak.inşallah iyi haberlerle gelirim.
Ben kasım 2015 grubundayken 1 kişi ilk haftalarda birisi de doğum sonrası kayıp yaşamıştı. Ve grup çok kalabalıktı.

Şimdi buraya bakıyorum düzenli yazan 20 kişi falan varsak 5-6 kişi rahat aramızdan ayrıldı her hafta 1-2 kişi gidiyor gibi, çok üzülüyorum.

İstanbullu gelini izliyorum. Dizide süreyya karakteri var adetinden 6 gün geçmiş idrar negatif çıktı kan pozitif gece de aynı gece dr a gittiler kalp sesi dinlediler. Yaw böle basitti ise ben neden 4 kez kan verdim kalp için 1 .5 hafta bekledim haaa bide kalp sesini karından ultrasonla duydular :)

Aynı şeyi düşündüm

@ilkay80 çok geçmiş olsun çok üzüldüm iki evladın daha varmış allah onlara ömür versin bebeğinin yerini de en kısa zamanda sağlıklı bi bebekle doldursun rabbim inşallah

Aynen ya

Aynen ya

Insallah cnm iyi haberlerini bekliyoruz. Bende cok üzüluyorum o kadar cok uğraşıyoruz ki hepimiz bir sürü tedavi bir süru fedakarliķ yapiyoruz ama tabii rabbimin bi bildigi vardir rabbim herseyin hayirlisini versin..

Aynen öyle demek ki herkes aynı şeyi dusunmus izlerken biz haftalarca bekliyoruz pıtpıtları duyabilmek için ben daha duyamadim şahsen 18 inde ilk randevum

hosgeldin canim

Kalp sesi sacma olmus gercekten kese olabilir ama kalp sesi cok utopik

İlk haftalarda o kadar rahattım ki zerre bulantım ağrım yoktu şu 4 gündür kafamı kaldıramıyorum yataktan halsizlik bulantı:'( ah yavrular siz bi sağlıkla gelinde inşallah bunlarda geçicek

Yok cnm ikimizde pozitifiz. Zaten 1 damla bile değildi tırnak ucu kadardı ve daha sonra hiç olmadı. Dr crinone jel tahriş etmştir dedi. Salı randevum var
Tamam o zaman sıkıntı yok. Düşük öyle olmaz, sadece kan uyuşmazlığı varsa kahverengi lekelenme bile olsa kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmak gerekir. Sende öyle bir durum da yokmuş canım. Bana doktor kahverengi lekelenme gayet normal demişti. Ama kırmızı lekelenme veya kanama veya parça düşürme olursa o zaman sıkıntı demişti. Sadece bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ignemi olup birkaç saat hastanede yatıp eve dönmüştüm.

Gunaydın kızlar bugun cok kötuýum mide bulantısı ve basdönmesi ile uyandım lavaboya kosarken basim döndü bi yandan mide bulantısı ölüyom sandım esimde yok cok korktum ya allahtan çubukla leblebiyle biraz azalttim bulantiyi ama hala var gecede kasintidan uyuyamadım bütun gece kaşindim uyuz olmus gibi

Günaydın canim mide bulantısı icin bana yeşil eksi elma iyi geliyor dikkat et kendine yatağa tat biraz uzanmakta çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…