- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 30
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
2-3 gün erken benim içinkeşke öyle olsa bakalım yarın ki yükselmenin sonucunda hesap eder doktor ne zaman görülebileceğini
doktor tahmini gun verecekdir muhtemelen senin tam kac burasi biraz ileri gosteriyo gibi mesela ben bu gun 5+5 gunlugum
canım ben hiç geçmeyen göğüs sızımdan anlamıştım. yumurtlamada bir başladı bir daha geçmedi. normalde adete yakın kesilirdi
maşallah canım harika bir değer canım baya artmışbende yarın 200leri görürüm inşallah 6 gün geçince benimde 5binlerde olur
benim de suyum sınırın altına düştüğü için suni sancı ile doğum yaptım
Benm bilgilerim ;Sanliurfa sat: 6 subat yaş 30 ikinci bebek 60 kg
Beta hcg 108
Hayırlı olsun canm hoşgeldinselamlar bayanlar bende sanırım hamileyim bugün kan verdim adetime 2 gün kala clear erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif hafta göstergesinde 1-2 haftalık yazıyordu
Hayırlı olsun canm hoşgeldinbende Adetime 4 gun kala clear blue test yapmistim pozitif 1-2 haftalik yaziyordu bugün 5+0 oldum
Merhaba arkadaslar, işteki yogunluktan cok sık yazamiyorum ama hepinjzj okumaya ccalisyorum. Yeni katilanlar da var ne mutlu. Benm hala karnim agriyir sizde de biyle bir durum var mi
Merhaba kizlar sat 7 subat. Ben asilama ile hamile kaldim. Dunku kan degerim 131.88. Kocaeli gebze :) beni de listeye eklerseniz sevinirim :)
Ben de dün evde idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu.
İlk bebeğimiz olacak umarım sağlıkla bitirebilirsem hamileliği.
Son adet tarihim 6 şubat. Cumartesi gideceğim doktora pek de acemiyiz haliyle bakalım neler diyecek doktor.
kan verdin mi 21 marta randevuyu neye göre aldın?BEN 21 MART A randevu aldım keseyi görürüz inşallah
kan verdin mi 21 marta randevuyu neye göre aldın?
sende mi konyadasın?medicanaya gidiyorum. necati özçimene gittim 9 aydır çocuk sahibi olamadığımız için.ama normal yolla hamile kaldığım için muhtemelen başka dr a yönlendirecek.RECES Konya da hangi hastane ve doktora gidiyorsun?
aa kan vermeden mi bekliyorsun çatlarım bencanım 8 e yakın test yaptım hepsinde pozitifi gördüm biraz daha büyüyüp netleşsin diye randevuyu geç e aldım
aa kan vermeden mi bekliyorsun çatlarım ben2. bebeğin mi olacak?