• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun canım;
benimde cildim de kuru o yüzden biraz erken başlasam belki etki eder diye düşünüyorum ve açıkçası hazır krem değilde doğal bitki yağları kullanmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum kafam karışık aslında ondan danışmak daha iyi sonuçta tecrübeli anneler var aramızda ve bize öneride bulunabilirler, peki şimdi nasıl çatlakların geçti mi doğumdan sonra yoksa kalıcı mı ?

Kakao yağını şiddetle tavsiye ederim, 30 kiloya rağmen tek çatlağım olmadı. Hatta iyi hatırlattınız ben de alıp başlayayım.

Cilt özellikle yüz lekelerine dikkat edin kızlar. Hamilelikteki lekeler gitmiyor özellikle bıyık bölgeleri falan gölgeli lekeler olabiliyor. Eczanelerde öZel hamile güneş kremleri var, ben solentapregna mıydı ne kullanmıştım kireç gibiydi ve işe yaramıştı lekem olmamıştı, o da aklınızda kalsın derim.

bir garip oblomov bir garip oblomov canim sukur duydum doktor hicbisey soylemedi simdi daha rahatim nedensiz yere herseyi kafaya takiorumm ahhhh su hormonlar beni mahvediyor :duduk: seninki de 140in altinda bakalim ikimizinde cinsiyet erkek olursa teoriyi dogrulayabiliriz :KK19: saglikli olsunlarda gerisi hic onemli degil ama hergun baska biseyi merak edip arastiriyorumm cilginlar gibiiii :halay::halay::halay:
Kiz yok esim tahminde bulundu iste:KK70:bakalim son gidiste sorarim olmadi

Kakao yağını şiddetle tavsiye ederim, 30 kiloya rağmen tek çatlağım olmadı. Hatta iyi hatırlattınız ben de alıp başlayayım.

Cilt özellikle yüz lekelerine dikkat edin kızlar. Hamilelikteki lekeler gitmiyor özellikle bıyık bölgeleri falan gölgeli lekeler olabiliyor. Eczanelerde öZel hamile güneş kremleri var, ben solentapregna mıydı ne kullanmıştım kireç gibiydi ve işe yaramıştı lekem olmamıştı, o da aklınızda kalsın derim.
bu cilt için tavsiye ettiğin krem aklımda bulunsun arkadaşım.unutursam sorarım markasını tekrar tamammı? cidden cilt ve güneş lekelerine çok dikkat etmek lazım.teşekkürler

Ya gerçekten bizim bu ağrım var eeeee ağrım niye kesildi, midem bulanıyo eeeee bulantım niye geçti, göğüslerim acıyo eeeee göğüslerim niye acımıyo dönemlerimiz ne zaman geçecekkkk:lülülü::KK70:

Kızlar maasallah baya kaynatmissiniz.cogunu okuyamadım bile.dokfora gittik kontrole çok şükür kese etrafındaki kanama gitmiş dedi.kalp atışını dinledik.progestan kullanmama gerek yok artık dedi.
@ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum lütfen 2017 yaş 32 sat 15 Şubat, 22 kasım beklenen doğum tarihi
Cok sevindim darisi basima. Kan alanin buyuk muydu canim benimkini ölcmustu gecen hafta dr 3,5 cm e 1,5 cm di kanamam ara ara devam ediyot kontrolum haftaya ins ben de hayirli haberler alirim

Hanimlar benim ikidir gece yatmadan carpintim oluyor gecen hafta bi olmustu dun gece tekrarladi. İlk hamileligimde hic olmamisti normal mi acaba

Kızlar pek yazamıyorum ama uzaktan takipteyim sizi bugün bu aksam mide bulantısı bitirdi beni aslında hiç yoktu ama ara ara tutuyor benim sürekli olanlara allah sabır versin yemek görünce midem kalkıyor bide sizde de akinti var mı bende gün icin de ara ara süt beyaz sarımsi baya sıvı akıntım oluyor ve çamaşırim ıslanıyor sizde de var mı akinti

Cok sevindim darisi basima. Kan alanin buyuk muydu canim benimkini ölcmustu gecen hafta dr 3,5 cm e 1,5 cm di kanamam ara ara devam ediyot kontrolum haftaya ins ben de hayirli haberler alirim
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın.kanama alanının boyutunu sormadım ama kesenin eni kadar vardı hatırladığım kadarıyla boyu.

Kızlar pek yazamıyorum ama uzaktan takipteyim sizi bugün bu aksam mide bulantısı bitirdi beni aslında hiç yoktu ama ara ara tutuyor benim sürekli olanlara allah sabır versin yemek görünce midem kalkıyor bide sizde de akinti var mı bende gün icin de ara ara süt beyaz sarımsi baya sıvı akıntım oluyor ve çamaşırim ıslanıyor sizde de var mı akinti

Ben de aynı senin gibiyim, doktor normal dedi akıntılar için. Ama günlük ped vs kullanılmasını tavsiye etmiyorlar haberin olsun.

Geçmiş olsun tatlım, benim de akintim var daha çok sarımsı.. Tüm hamilelik boyu cekicez sanırım bunu..

evet H Hadigelminigim benimde ilk hamileligimde kalp atisi 153 tu ama 12 haftada bende ondan sonra arastirdim 140tan fazlasi kiz gorunuyordu benim bebegimde kizdi :KK1: kaybettim bebegimi nasip degilmis ama bakalim simdi 112 eger erkekse bu sefer demekki dogru bi teori :KK49:
Ben de erkek olan bebeğimi kaybettim canım nasipleri yokmuş üzülme. Rabbim şimdiki yavrularimizi korusun :anneadayı:

Haklısın cnm gerçekten migren düzeni seviyor. Bugün canım istemediği ve bulantım olduğu için yemek arasını uzattım biraz ve tabii suyu da az içtim ondan oldu sanırım. Boyun fitigimda tetikliliyor sık sık :/Uykusuzluk problemim yok şükür lakin fazla uyumaktan şiştim kaç günlerdir.
Benim hamilelik başından beri migren ataklarim bitti gibi birsey(çok sükür?). ..sende kendinde öyle birşey gozlemledinmi canım?
Hamilelik planı yaparken nõrologum bana hamilelikte genelde ataklar azalır yada çok hafif seyreder demişti de ...
Hamilelikte baş ağrısı oluyor.. Ama migrenimin tuttuğunu pek hatırlamıyorum canim. Bi önceki hamileligimde ara ara tutuyordu, ama hiç ilaçsız karanlık ve sessiz bir ortamda birkaç saat dinlenmeyle kendi kendine geçiyordu. Gerçekten doktorunun söylediği gibi hafif seyrettiği icindir. Bu hamileligimde migren değil hafif baş ağrım bile olmadı. İnşallah böyle devam eder canım..

Sagol canm o zamn benm normal degerde. Doktorum sonuclarima bakti hicbirsey demedi . ben yine bi soracam. Kizimda hamileykenki sonuclarima baktim orda da 3.63 o zamanda doktor normal demisti. Cok sukur kizm saglikli
bugun dahiliye ye gittim doktor bu tsh hamileligin ilk basinda yükseliyor ama sonrasinda kendiliginden düsüyor dedi 3 hafta sonra gel tekrar bakalim degerine düsmemisse o zaman ilaca baslariz dedi icim rahatladı baya

Bir sor cnm benim 5 li değerlerdi şu An 1 küsür doktora gidiyorum 4 hafta da bir ve hala ilaç kullanıyorum

Canım nasıl normal der ben 5 li değerlerle başladım ilaca geçen hafta 1.70 gibiydi ve hala ilacın dozu değişmeden devam ediyorum neden doktor larımız farklı söylüyor bilmiyorum ama beni kadın doğum profesörü takip ediyor ve o endokrine gönderiyor ve 2 altı değerler istiyor haftaya kontrolüm var bu konuyu sorucam
benim 5.76 olmasina ragmen doktor 3 hafta beklememi söyledi hamilelige bagli yükselme oluyormus kendiliginden dusmezse ilac tedavisine baslariz dedi bende endisemden bahsettim ama baya bi aciklama yapti

Back