2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar çatlak kremleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? ne zaman başlıyorsunuz, ya da başladınız mı ve normal kremmi tercih ediyorsunuz yoksa bitkisel yağ karışımı mı ? Özellikle 2. bebeğine hamile olan anneler bu konuda yazarsa bizde bilgilenmiş olur, tecrübelerinden yararlanırız :)

Merhaba cnm ben orda yaptirdim ve su anda hamileyim ilk transferimde tuttu senin ne zaman transfer. Hayirli olur insallah cnm.
maşallah ne güzel allahım kucağında görmeyi nasip eylesin. Benim pgt sonucu geldikten sonra olacak muhtemelen haziranin ilk haftasi olacak ins. Suan kontrollere kime gidiyorsun

ben bugun doktoruma tahlillerimi gösterdim doktor 4 bucuga kadar olanlar normal deger dedi benimkisi 5.76 olunca dahiliyeye yönlendirdi
Sagol canm o zamn benm normal degerde. Doktorum sonuclarima bakti hicbirsey demedi . ben yine bi soracam. Kizimda hamileykenki sonuclarima baktim orda da 3.63 o zamanda doktor normal demisti. Cok sukur kizm saglikli

Canim benim degeri de sorabilirmisin. Burdaki doktorlar da 4 bcga kadr normal diyrlar

maşallah ne güzel allahım kucağında görmeyi nasip eylesin. Benim pgt sonucu geldikten sonra olacak muhtemelen haziranin ilk haftasi olacak ins. Suan kontrollere kime gidiyorsun

Benim doktorum yigit beydi. Ama o gün yigit bey olmadığı icin transferimi emek bey yaptı kalp atislarini duyduktN sonra yigit bey hayirli olsun dedi artik istediğin doktora gebelik takibi yaptirabilirsin dedi su anda konak hastanesi erkan beye gidiyorum cnm. Insallah seninde tutunur bebisin seni birakmaz hayırlısı olsun cnm.

Canim benim degeri de sorabilirmisin. Burdaki doktorlar da 4 bcga kadr normal diyrlar
Sorarım cnm ben ama sende bir danış derim dahiliyeye yada endokrin ne

Yiğit beyi tanıyorum hayatimda gördüğüm en iyi doktor eğer diğer doktor lar gibi rahat görüşülebilseydi kesin ona giderdim bende kayıplarımı araştırmak için ona gittim yakın oturuyoruz sanırım konak hastanesi benim evime yürüme mesafesi ben medical parkta lütfiye hanıma gidiyorum

Evet cnm cok iyi bir doktor takibe de ona gitmeyi cok istedim ama ozellikle danismayada sordum eger ozelse ucreti neyse ucretli gelirim diye yok gebelik takibi yapmiyo dediler bende asri mezarligi oralarda oturuyorum yukaridaki konutlarin orda :)) sen nasil memnunmusun simdiki doktorundan.

BENDEN toksoplazma elisa rubella tsh idrar hb1ac indrekst coombs istedi

kızlar geçmiş konularda gözüme çarpmıştı ama şimdi bulamadım.folik asitin mide bulantısını tetiklemesi ile ilgili bir şeyler vardı. ve aşırı mide bulantım var dayanılacak gibi değil hiç keyfim ok bir kaç gün önce okudum sizin esajlarınızda ve folic asitin tetikliyor olabileceğini düşünerek sabahları içmedim bir kaç gün gün içerisinde mide bulantılarım yine oldu ama çok öekilmez halde değildi...dün yatarken aldım fakat bu sefer de sabahdan beri midem ağızımda.sürekli elimde etimek ve peynirle besleniyorum. bulantı yapmayan folic asit varmı...

ay ne rahat doktormuş o öyle. böyle saçma bir açıklama olabilir mi? nerden biliyor toksoplazmaya bağışıklığın olduğunu? benim hamilelikten önce hemen hemen her gün sokak hayvanlarıyla iç içe olduğum halde kapmamışım şimdi dikkat ediyorum zaten bize değil bebeğe zararı var...

Aynı durum bende de var. Premesis plus iyi diyorlar. Bulantiyi önleyen folik asit de içeren vitamin karışımı zencefilli bir ilacmis. Artık kurtulmak istiyorum şu bulantidan.

valla benden istemediği tahlil kalmadı özelde çok pahalı tuttu bi kısmını aile hekiminde yarın kalanları devlet hastanesinde yaptırcam yarın istemesi gerekliydi bence

valla benden istemediği tahlil kalmadı özelde çok pahalı tuttu bi kısmını aile hekiminde yarın kalanları devlet hastanesinde yaptırcam yarın istemesi gerekliydi bence

yok ister istemez o ayrı ama ülkece bağışıklığımız var gibi kesin bir cümle kuramaz hele ki hayati bir konu hakkında. benim hem hamilelikten önce hem sonrasında yapıldı bütün testlerim. bu pimpirikli olduğumuzu göstermez tedbirli olduğumuzu gösterir. Tedbir bizden Takdir Allah'tan

premesis plus kullanıyorum canım ben istersen doktoruna danışıp alabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…