- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ben ilçedeyim canım nizippMerkez forumun oradayım canım sen
Hayırlısı böylemiş demek canım çoçuk giyim bu sökter de en cok sevrek yaptıgım isler arasında çünkü hayallerde sıñır olmuyor istedigin gibi susluyorsun kız çoçuklarinı uzun bir sure cocuk tasarımlarıda yapmıslıgim var
Ben ilçedeyim canım nizipp
merhaba arkadaşlar,
ben de cumartesi günü doktoruma gittim 5 haftalık hamileyim, alttan muayne etti,kesesini gördüm çok minik dedi, progestan ,coraspin ve vinalacimmunitum ( folik asiti bırak yerine tüm vitamin ve folik asiti içeren bu ilacı verdi),
18 marta kesesinin durumunu izlemek için tekrar randevu verdi,bir sorun yok dedi ama kurtluyum ben biraz:)
sizde keselerin durumu nasıl ?
Dr da Sira bekliyorum cok kalabalik(
AA bende gaziantep
Kızlar bende geldim8 Şubat son adetin ilk gunuydu kasımda geliyor bebegim
Sağol canımsın inş darısıda sanaa☺Hı uzağız bıraz ama tanıştığıma memnun oldum ınsallah Sag salim bebegını kucağına alırsın
sat 5 şubat.diyarbakır. sat 5 subat. yaş 35 ilk bebişim. 55kg
Daha onceden gitmismiydin dr kese icinBilmiyorum canim normal mi degilmi.benim 4600lerde kese gorünmüştü
Ben adeti bekliyorum canım var mı yok mu emin değilimbayanlar sizlerde bilgilerinizi yazın ekleyeyim listeye
anladım canım inşallah bebeğin seninledir hakkında hayırlısı olsunBen adeti bekliyorum canım var mı yok mu emin değilim
Canım benim de sat 8 Şubat dun test yaptım cıkmadı sen kan mı verdınKızlar bende geldim8 Şubat son adetin ilk gunuydu kasımda geliyor bebegim
aynen canım sagol daha bu ay ılk deneme zatn bır kızıM var cok sukur rabbım verırse de vermezse de razıyız :)anladım canım inşallah bebeğin seninledir hakkında hayırlısı olsun
Canım dr demiş ama bu olabilir diye inş o durGünaydın kızlar dun dr gittim kan aldilar degerim 4130 olmus ama vajinal usg de bakti kese bakti baya minicik birsey bu olabilir dedi bu degerde kesenin gozukmemesi normal mi
canım devlette mi baktırdın? devletin cihazları pek iyi olmayabiliyor bazen... bir kaç gün daha bekle vajinala bile gerek kalmadan görünür inşallah değerin çok güzelGünaydın kızlar dun dr gittim kan aldilar degerim 4130 olmus ama vajinal usg de bakti kese bakti baya minicik birsey bu olabilir dedi bu degerde kesenin gozukmemesi normal
mi
Ins canim ozelde baktirdim ama 4130 da cikmadi nokta gibi birsey var o olabilir dedi emin olmak icon persembe cagirdi tekrar kizlar dua edin ins bebegim benimledircanım devlette mi baktırdın? devletin cihazları pek iyi olmayabiliyor bazen... bir kaç gün daha bekle vajinala bile gerek kalmadan görünür inşallah değerin çok güzel
Yok gitmemistim