2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

masallah insallah hepde ilerlersin belkide hayirlisi bu insallah ilerde nasip olur banada. bende cok seviyorum

Dr da Sira bekliyorum cok kalabalik (

AA bende gaziantep

Kızlar bende geldim 8 Şubat son adetin ilk gunuydu kasımda geliyor bebegim

bayanlar sizlerde bilgilerinizi yazın ekleyeyim listeye

Günaydın kızlar dun dr gittim kan aldilar degerim 4130 olmus ama vajinal usg de bakti kese bakti baya minicik birsey bu olabilir dedi bu degerde kesenin gozukmemesi normal mi

Günaydın kızlar dun dr gittim kan aldilar degerim 4130 olmus ama vajinal usg de bakti kese bakti baya minicik birsey bu olabilir dedi bu degerde kesenin gozukmemesi normal
mi
canım devlette mi baktırdın? devletin cihazları pek iyi olmayabiliyor bazen... bir kaç gün daha bekle vajinala bile gerek kalmadan görünür inşallah değerin çok güzel

canım devlette mi baktırdın? devletin cihazları pek iyi olmayabiliyor bazen... bir kaç gün daha bekle vajinala bile gerek kalmadan görünür inşallah değerin çok güzel
Ins canim ozelde baktirdim ama 4130 da cikmadi nokta gibi birsey var o olabilir dedi emin olmak icon persembe cagirdi tekrar kizlar dua edin ins bebegim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…