- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Canim nasıldı muayene?Dr da Sira bekliyorum cok kalabalik (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nasıldı muayene?Dr da Sira bekliyorum cok kalabalik (
Ne güzeeell neresindeesin antep inAA bende gaziantep
Keseyi gördük çok şükür :) idrar testine gerek duymadi o yüzden. Kan Alindi testier icin. Bidaha haftaya randevu verdi.Canim nasıldı muayene?
Benim de meslegim stilistlik ve modelistlik galiba sende ilgilisin bu konulara canim
Hayırlısı böylemiş demek canım çoçuk giyim bu sökter de en cok sevrek yaptıgım isler arasında çünkü hayallerde sıñır olmuyor istedigin gibi susluyorsun kız çoçuklarinı uzun bir sure cocuk tasarımlarıda yapmıslıgim varevet ilgim cok var ama ailemden oturu okuyamadim calismak zorunda kaldim kizimin ilk dogum gunu hediyesini elimmle abiye tarzi elbise diktim. kendi gelinlimi hic bir gelinlik bakmadan kafama gore diktirdim hem uygun hem kendi istedigim gibi oldu. benim alanim bu ama sevmedim on muhasebe isini yapmak zorunda kaldim. potr ciziyordum ve 1 saatlik sınır koyuyordum kendime. bu cok gunah oldunu ogrendim. yaklasik 4yildir cizmiyorum. cizdiklerimide hep yaktim. bende artik cocuk kiyafetleri gelinlik elbiseler esortman takimlar kendim tasarlayip dikip blog olusturmak istiyordum. hem is evimde olacakdi. hemde kizimla ben ilgilenecekdim ama hayaller hayatlar olmuyo iste
Gozunaydin canim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Allaha emanetlerKeseyi gördük çok şükür :) idrar testine gerek duymadi o yüzden. Kan Alindi testier icin. Bidaha haftaya randevu verdi.
Amin Insallah darisi herkesin basina ins tezvzamanda kese ler görünsün insGozunaydin canim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Allaha emanetler
Gözün aydın canmKeseyi gördük çok şükür :) idrar testine gerek duymadi o yüzden. Kan Alindi testier icin. Bidaha haftaya randevu verdi.
Sagol darisi herkese ins :) kalbide inş duyarızGözün aydın canm
Amin canım inşallah :)Dream00 canım gözün aydın darısı bize inşallah sağlıklı güzel yerlerinde kesemizi bebişlerimizi görürüz inşallah
Merkez forumun oradayım canım senNe güzeeell neresindeesin antep in
Ay ne guzel masallah masallah darisi basimiza olsun insallahKeseyi gördük çok şükür :) idrar testine gerek duymadi o yüzden. Kan Alindi testier icin. Bidaha haftaya randevu verdi.
Hoşgeldin canıım, hayırlı olsun :)Kızlar bende geldim 8 Şubat son adetin ilk gunuydu kasımda geliyor bebegim