- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
bayanlar sizlerde bilgilerinizi yazın ekleyeyim listeye
sat 29 ocak olacak heralde canım dimisat, 29 şubat 2017, ilk bebeğim olacak Allah izin verirse, muhtemel doğum tarihi 5kasım 2017, ankara:)
haklısın canım çok stres yapmamak gerekir. ama ilk hamileliği olanlar var onların heyecan yapması normalkizlar son adet tarihinizle hamile oldunuz gun arasinda fark olabilir lutfen kese goremedik diye moral bozmayin. anne adaylar sitres yapmamali varya ben kendimi frenliyorum sizi goruyorum heyecaninizi ben iki kat olmaya basladim bu gun saglik ocagin testlerimiz yaptirduk darisi artik doktor randevumdeki detaya insallah gittimde 7 haftalik olucam ve ilk randevum olacak ilk hamilelimde asiri gidiyordum bu sefer iyi frenlemisim kendimi
canım tablo için teşekkür ederimsat 29 ocak olacak heralde canım dimi
haklısın canım çok stres yapmamak gerekir. ama ilk hamileliği olanlar var onların heyecan yapması normal
ben de cumartesi günü dr a gideceğim ama kese görünmez henüz
canım tablo için teşekkür ederim
kizlar son adet tarihinizle hamile oldunuz gun arasinda fark olabilir lutfen kese goremedik diye moral bozmayin. anne adaylar sitres yapmamali varya ben kendimi frenliyorum sizi goruyorum heyecaninizi ben iki kat olmaya basladim bu gun saglik ocagin testlerimiz yaptirduk darisi artik doktor randevumdeki detaya insallah gittimde 7 haftalik olucam ve ilk randevum olacak ilk hamilelimde asiri gidiyordum bu sefer iyi frenlemisim kendimi
rica ederim canımcanım tablo için teşekkür ederim
canım ne güzel yazmışsın ama onu gelde bize sorben çalışıyorum birde haftanın 2 günü akşam kursum var dün kursta resmen mafoldum ağrıdan yerimde duramadım gece de zor uyudum korktum bir şey olmasın diye. ama sabah harika uyandım ne ağrı var ne sızı ee bu seferde neden ağrımıyor bir şey mi oldu demeye başladım inşallah bu günleri de atlatıcaz bende yarın gidicem doktora hem değerim artmış mı diye hemde folik asit yazdıracağım belki kese içinde gün verir
rica ederim canım
kesinlikle katılıyorum canım.evet cok iyi anliyorum. heyecanlarini Allah kucamiza almamizi basip etsin cocuk 2 ci olsa bile yine heycanlaniyo insan ben sadece cok cektim doktorlardan gereksiz yere uzulmesinler diye diyorum. kizimda hic birsey yokken beni cok korkuttular bosuna aklarina takmasin diye diyorum inanin vakit hic gecmiyo gibi geliyordu ilk hamilelimde hele dogum zamani kizim bi cık diyordum hep yani dogum er yada gec gerceklesecek sitres yapmayalim ki hic kuvoz girmeden kucaklarimiza alalim
bence gayet iyiKızlar bugün yeniden kan verdim ve sonucum 5610.0 çıktı . Bundan 6 gün önceki sonucum 279.2 idi. Nasıl yükselmiş sizce
annelik cok guzel ve heycanli birsey kafana hic birsey takma bendede halsizlik disinda belirti yok hala adet olacakmisim gibi geliyor. bence yakinda keseyi goreceksin belkide 2 uc gun icinde
Kizlar merhaba , size bi sorum olucak normalde yumurtlama doneminde benim goguslerim hep hassaslasir ve agri hissederim ta ki adet oluncaya kadar sonra gecer. Ama bu ay farkli hic bir agri sizi olmadi adetime ise 3 gun var aceba diyorum hamilelikle ilgisi olabilirmi? Aranizda boyle olupta hamile oldugunu ogrenenler oldu mu hicc ??
Kızlar bugün yeniden kan verdim ve sonucum 5610.0 çıktı . Bundan 6 gün önceki sonucum 279.2 idi. Nasıl yükselmiş sizce
biz seninle aynıyız benimde bat 6 şubat bhcg 108,5Sanliurfa sat: 6 subat yaş 30 ikinci bebek 60 kg
Beta hcg 108
kesinlikle katılıyorum canım.
sen kaçıncı haftanda doğum yaptın?
ben 40+2 de doğurdum
benim de suyum sınırın altına düştüğü için suni sancı ile doğum yaptımbende 40+1 de sezeryana alindim hic acilma sanci bebek asada bile degildi. doktor artik diski yapabilir anne bebek tehlikeye girebilir diye imza istedi. ve doktor hic birsekikde suyu patlamadan diski yaptini anlamiyomus bu yuzden sorumluluk bize birakti bizde sezeryami sectik.