2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba arkadaşlar,
ben de cumartesi günü doktoruma gittim 5 haftalık hamileyim, alttan muayne etti,kesesini gördüm çok minik dedi, progestan ,coraspin ve vinalacimmunitum ( folik asiti bırak yerine tüm vitamin ve folik asiti içeren bu ilacı verdi),
18 marta kesesinin durumunu izlemek için tekrar randevu verdi,bir sorun yok dedi ama kurtluyum ben biraz:)
sizde keselerin durumu nasıl ?

Sat 27 ocak , kayseri, muhtemel d.tarihi 03.11.2017 yaş 30 ilk bebis kilo 63 olcak inşallah .

aynen bende bu gun saglik ocagi gidecekdim esim goturemedi kızimda kusunca yarina erteledik ben bi acilde yaptigim beta hcg ile duruyorum acayip merak ediyorum artik

merhabalar 23 yasindayim
20 yasimda evlendim ve hemen hamile kaldim zaten istiyorduk suan kizim 23 aylık
ikinci hamileligim supriz bebek bende is baslicaktim evde kendi isimi kuracakdim cocuk kiyafet tasarim ve dikim icin yarismalar katildim makine alacakdim okulumu tamamlayacakdim ki supriz bir sekilde hersey alt ust oldu ben sezeryan oldugum icin cocuk ozledikce yapim istiyordum yani ona iyi deger verim ilgilenim belki yas farki olacakdi ama hep yanlarinda olacak yetismeye calisacakdim Allah boyle nasip etmis kizim en azinda kardes lazimdi yoksa is yaptirmiyor hep arkadas istiyor. bakalim hepimiz kucagimiza Almayi nasip olur insallah

Benim de meslegim stilistlik ve modelistlik galiba sende ilgilisin bu konulara canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…