2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de meslegim stilistlik ve modelistlik galiba sende ilgilisin bu konulara canim

evet ilgim cok var ama ailemden oturu okuyamadim calismak zorunda kaldim kizimin ilk dogum gunu hediyesini elimmle abiye tarzi elbise diktim. kendi gelinlimi hic bir gelinlik bakmadan kafama gore diktirdim hem uygun hem kendi istedigim gibi oldu. benim alanim bu ama sevmedim on muhasebe isini yapmak zorunda kaldim. potr ciziyordum ve 1 saatlik sınır koyuyordum kendime. bu cok gunah oldunu ogrendim. yaklasik 4yildir cizmiyorum. cizdiklerimide hep yaktim. bende artik cocuk kiyafetleri gelinlik elbiseler esortman takimlar kendim tasarlayip dikip blog olusturmak istiyordum. hem is evimde olacakdi. hemde kizimla ben ilgilenecekdim ama hayaller hayatlar olmuyo iste

Hayırlısı böylemiş demek canım çoçuk giyim bu sökter de en cok sevrek yaptıgım isler arasında çünkü hayallerde sıñır olmuyor istedigin gibi susluyorsun kız çoçuklarinı uzun bir sure cocuk tasarımlarıda yapmıslıgim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…