- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.941
Geç dollenme de olsa 1 mm görünür mu ki kafam karıştı ya 10 nisan da yine gidicem kismetse inşallah büyÜr ayrıca gs felan da hiç yazmıyor görüntüyü yükleyemedim yükleme gostericem peki en alttaki 0.53 cm ne acaba ne zormuş yahu bu işler keseyi görsen bi dert görmesen bi derthangisinin yanında gs yazıyorsa o kesedir canım ve mm le ölçülür 10,2 cm yazan 1 mmdir ve küçük canım... benim 5+2de kesem 8,79 mm görünmüştü. ama geç döllenme olmuş olabilir bir sonraki randevun ne zaman? o zamana kadar inşallah büyür kesen
Çok fazla sıkışık olmana gerek yok tamamen boş olmasın yeter :)kızlarrr kontrole gidicem de öğleden sonra karından ultrason için illa idrara sıkışmak lazım mı , sıkışıp gel dedi de doktor, zaten cok zor değil mi tutması
kızlarrr kontrole gidicem de öğleden sonra karından ultrason için illa idrara sıkışmak lazım mı , sıkışıp gel dedi de doktor, zaten cok zor değil mi tutması
Canim bendede 2 tane gs yaziyordu merak edip burdaki kizlara sormustum biri eni biri uzunlugu olabilir demislerdiGeç dollenme de olsa 1 mm görünür mu ki kafam karıştı ya 10 nisan da yine gidicem kismetse inşallah büyÜr ayrıca gs felan da hiç yazmıyor görüntüyü yükleyemedim yükleme gostericem peki en alttaki 0.53 cm ne acaba ne zormuş yahu bu işler keseyi görsen bi dert görmesen bi dert
Ben de bundan alayım benim ki tek premesis. Plus olanından alayım benim ki bitince. Ne kadara aldın canım. Duan fiyatı ne ben de ilk gebeligimden kalmıştı onu kullaniyorumEki Görüntüle 1976427 o arkadasinin gozune sok bu fotoyu bilip bilmeden konusmasin
benim bugün sabahtan başlayan kasık ağrım var gaz sıkışmam var o da ekstra bir ağrıya sebep oluyor ama bunlar dışında iyiyim sen nasılsın?Günaydın kızlarr :)) bulantılar dışında nasılsınız bakalım
54,50 lira canım. bunun ekstrası içinde zencefil olmasıymışBen de bundan alayım benim ki tek premesis. Plus olanından alayım benim ki bitince. Ne kadara aldın canım. Duan fiyatı ne ben de ilk gebeligimden kalmıştı onu kullaniyorum
Gecmis olsun canım bogazin cok mu agriyor iyi usutmussun.Günaydın kızlar dün tuzlu suyla gargara, ballı limonlu su, topuklarıma limon sürdüm ama sabah bi kalktım fenalardayım Dr. A gittim 1 hafta rapor verdi ilaçta parol ve bepanthene pastil verdi
Bugun ilk kontrole gittim.Doktora dedim benim hiç bir belirtim yok ama idrar tahlili pozitif. Dr baktı evet kese var ama haftasına göre çok küçük..(kalp atışı filan görülmeyecek kadar) iki ihtimal var ya gebelik durmuş yada geç döllenme olmuştur. Bu yüzden tam 10 gün sonra gel bakalım dedi..Bu belirtisizlik beni hep tereddütte bırakıyordu zaten..bilemiyorum..karışık duygular garip bir ruh hali içindeyim..kısmet...
Canim o folik asit ilk 3 ay kullanman gerekKızlar ben premesis e başladım dün. Ve gözüm açıldı çok şükür çok iyiyim. Ama bugün okulda bi öğretmen arkadaş kullanma ilaç dedi çok vicdan yaptım kızlar napsam bilemedim. Bu arada baş dönmesi geçmiyor onun için ne yapabilirim
canım çok sevindim hayırlısı olsungünaydın kızlar doktordan geldik pıt pıtlarımızı duyduk rabbime şükür bis sürü tahlil istedi bakalım hayırlısı artık
çok geçmiş olsun ben cuma cumartesi pazar yatmıştım ilaçsız geçirdim sadece geniz akıntım kaldı çok şükürGünaydın kızlar dün tuzlu suyla gargara, ballı limonlu su, topuklarıma limon sürdüm ama sabah bi kalktım fenalardayım Dr. A gittim 1 hafta rapor verdi ilaçta parol ve bepanthene pastil verdi
ay ikisini de duydunuz mu şükürler olsun canım çok sevindimKizlar bebislerimin kalp atisini duydukannesinin kuzulari allahima bin şükür rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu
Tıp mi okumus arkadasin hayret bir sey yaGörmedim canım ya biradaha atarmısin aynı dır umarım benimkiyle.
Ya ben zaten elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Dilimden dua düşmüyor herşeye dikkat ediyorum.
Ben bilmem mi evladımı düşünmeyi zaten yüreğim ağzımda. Rabbim e emanet.. bide kadın içme ilaç sonuçta bilmem ne dedi baya bi tekrar tekrar söyleyince moralim bozuldu
tatlım sen 5+larda değil misin zaten şimdilik kese görmen en normali bende 5+2de kese gördüm 15 gün sonra kalp atışı için gitmiştim 10 gün erken bile demiş yani
Canim sen 5.haftadasin ben 5+5te gittigimde keseleri gorduk bugun 6+5 im kalp atislarini anca duyduk derinden geliyordu moralini bozmaBugun ilk kontrole gittim.Doktora dedim benim hiç bir belirtim yok ama idrar tahlili pozitif. Dr baktı evet kese var ama haftasına göre çok küçük..(kalp atışı filan görülmeyecek kadar) iki ihtimal var ya gebelik durmuş yada geç döllenme olmuştur. Bu yüzden tam 10 gün sonra gel bakalım dedi..Bu belirtisizlik beni hep tereddütte bırakıyordu zaten..bilemiyorum..karışık duygular garip bir ruh hali içindeyim..kısmet...
canım zaten bilmem hatırlarmısın bunca zamandır doktora gitmedim nasılsa cok küçük diye...hatta bu hafta düşünmüyordum bile ama cidden hiç ama hiç bir belirti başlamıynca endişelendim.ya bir memem acısın, bir farklılık olsun yok..sabah kıllandım kalktım gittim..doktor nasıl hesapladı bilmiyorum 7+4 haftalık dedi..alla alla..be hesaplıyorum 6.haftanın sonu diye....haftasına göre 5 haftalık gibi küçük dedi..bir de hiç belirti olmayınca ne bileyim şaştım... son aylarda 34 günde bir regl olmaya başladım dedim..o da geç döllenme olabilir bekliycez dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?