2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende araştırdım geçen int de. B6 vitamini eksikliği de hamilelikte fazladan bulantılara sebep oluyormuş. O yüzden forumda bahsi açılınca premesis in dikkatimi çekti yarından sonra hemen doktoruma danisicam inşallah.

Geç dollenme de olsa 1 mm görünür mu ki kafam karıştı ya 10 nisan da yine gidicem kismetse inşallah büyÜr ayrıca gs felan da hiç yazmıyor görüntüyü yükleyemedim yükleme gostericem peki en alttaki 0.53 cm ne acaba ne zormuş yahu bu işler keseyi görsen bi dert görmesen bi dert

kızlarrr kontrole gidicem de öğleden sonra karından ultrason için illa idrara sıkışmak lazım mı , sıkışıp gel dedi de doktor, zaten cok zor değil mi tutması
Çok fazla sıkışık olmana gerek yok tamamen boş olmasın yeter :)
Doktorda bana aç karna gel tahlil yapicam kalp atışını duyunca dedi. Bu bulantilarla bi de aç karna nasıl gidicem onun tasasini çekiyorum.

kızlarrr kontrole gidicem de öğleden sonra karından ultrason için illa idrara sıkışmak lazım mı , sıkışıp gel dedi de doktor, zaten cok zor değil mi tutması

Ben hicbirinde sikisik gitmedim canim hatta sikisik olayim diye 1.5 litre su icmistim ama sira bana bir turlu gelmek bilmeyince tuvalete gitmek zorunda kaldim dondum ve beni cagirdi doktor

Canim bendede 2 tane gs yaziyordu merak edip burdaki kizlara sormustum biri eni biri uzunlugu olabilir demislerdi

Günaydın kızlar dün tuzlu suyla gargara, ballı limonlu su, topuklarıma limon sürdüm ama sabah bi kalktım fenalardayım Dr. A gittim 1 hafta rapor verdi ilaçta parol ve bepanthene pastil verdi
Gecmis olsun canım bogazin cok mu agriyor iyi usutmussun.

Bugun ilk kontrole gittim.Doktora dedim benim hiç bir belirtim yok ama idrar tahlili pozitif. Dr baktı evet kese var ama haftasına göre çok küçük..(kalp atışı filan görülmeyecek kadar) iki ihtimal var ya gebelik durmuş yada geç döllenme olmuştur. Bu yüzden tam 10 gün sonra gel bakalım dedi..Bu belirtisizlik beni hep tereddütte bırakıyordu zaten..bilemiyorum..karışık duygular garip bir ruh hali içindeyim..kısmet...

tatlım sen 5+larda değil misin zaten şimdilik kese görmen en normali bende 5+2de kese gördüm 15 gün sonra kalp atışı için gitmiştim 10 gün erken bile demiş yani

Canim o folik asit ilk 3 ay kullanman gerek
Baska folik asit mi kullaniyordun
Bas donmesi icin fikrim yok.

günaydın kızlar doktordan geldik pıt pıtlarımızı duyduk rabbime şükür bis sürü tahlil istedi bakalım hayırlısı artık
canım çok sevindim hayırlısı olsun
Günaydın kızlar dün tuzlu suyla gargara, ballı limonlu su, topuklarıma limon sürdüm ama sabah bi kalktım fenalardayım Dr. A gittim 1 hafta rapor verdi ilaçta parol ve bepanthene pastil verdi
çok geçmiş olsun ben cuma cumartesi pazar yatmıştım ilaçsız geçirdim sadece geniz akıntım kaldı çok şükür
Kizlar bebislerimin kalp atisini duyduk annesinin kuzulari allahima bin şükür rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu
ay ikisini de duydunuz mu şükürler olsun canım çok sevindim

Tıp mi okumus arkadasin hayret bir sey ya
Folik asit bebegin sinirsel gelisimi icin ek vitamindir. Icinde bulantiyi da onleyen kisim var
Doktoruna sor icin rahat etsin canin.

tatlım sen 5+larda değil misin zaten şimdilik kese görmen en normali bende 5+2de kese gördüm 15 gün sonra kalp atışı için gitmiştim 10 gün erken bile demiş yani

canım zaten bilmem hatırlarmısın bunca zamandır doktora gitmedim nasılsa cok küçük diye...hatta bu hafta düşünmüyordum bile ama cidden hiç ama hiç bir belirti başlamıynca endişelendim.ya bir memem acısın, bir farklılık olsun yok..sabah kıllandım kalktım gittim..doktor nasıl hesapladı bilmiyorum 7+4 haftalık dedi..alla alla..be hesaplıyorum 6.haftanın sonu diye....haftasına göre 5 haftalık gibi küçük dedi..bir de hiç belirti olmayınca ne bileyim şaştım... son aylarda 34 günde bir regl olmaya başladım dedim..o da geç döllenme olabilir bekliycez dedi...

Canim sen 5.haftadasin ben 5+5te gittigimde keseleri gorduk bugun 6+5 im kalp atislarini anca duyduk derinden geliyordu moralini bozma

doktorun çok uçmuş canım ya. neyse bir 10 gün bekle bence geç döllenme oldu benimde regl döngüm normalde 33 gün ama hep 28e göre hesaplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…