2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım çok bulantım var diyince premesis plus yazdı doktorum.istersen sende sor doktoruna kullan valla gözüm açıldı. içinde zencefil var o nedenle bulantıyı minimuma indiriyor.
Aaaa biliyorum ben onu ilk gebeliğin ben de kullanmıştım o çok iyi gerçekten çok güzel kesiyor bulantıyi. Ben dedim Dr a şuan hiç birşey veremem bebek çok küçük dedi :/

Ben de kullandim bu folikasiti gercekten ise yariyor ama bi kac gundur kullanmiyorum folbiole geri dondum gene midem asiri bulaniyor

dün hastanelik serumluk olduğum için premium tablete geçirdi plus olan değil ama sadesi

Benimki de plus degil ama zaten ilac da degil vitamin karisimi bulantiyi engelledigi farkedilince hamilelikte kullanilmaya baslanmis gecmis olsun bu arada :)

benimkinin içinde zencefil kökü var o nedenle bulantıyı kestiğini söyledi doktorum

Merhabalar hanimlar
Hayirli olsun her birinizin hamileligi ins hayirla bu süreci gecirip yavrularimizi sag selamet kucagimiza almak nasip olur. İlk hamileligim baya sorunluydu bunda ins olmaz diyordum, ayni sekilde basladiBazilarinizda oldugu gibi bende de kanama alani varmis rahimde bir haftadir yatiyordum dun kanamam basladiKanamayi gorur görmez hastaneye gittim ama sukur bebegim yerindeydi❤Utrogest ve magnesiuma devam edtmeliymisim, tabi bir de ytmaya

benimkinin içinde zencefil kökü var o nedenle bulantıyı kestiğini söyledi doktorum
Benimkini de bulanti icin verdi doktorum plus deil ama zaten prospektusundeki aciklama vitamin kalsiyum folikasit vb bi kac bisey daha var bunlardan belli bi oranda karistirildigini ve bu oranin bulantilara iyi geldiginin goruldugu yaziyor ama belki zencefil olan daha etkilidir demek plus olan da ektra zencefil de var :)

Gecmis olsun canim umarim bir an once toparlanirsin bol bol dinlen ve dua et :)

Karnım aç ama hiç iştahım yok olsa kiloyu takmadan yiyicem bebeğim sağlıkla doğsunda ben kilo veririm ne güzel iştahı açılan arkadaşlar olmuş

Karnım aç ama hiç iştahım yok olsa kiloyu takmadan yiyicem bebeğim sağlıkla doğsunda ben kilo veririm ne güzel iştahı açılan arkadaşlar olmuş
Uzulme canim benim de istahim yok hamile kalmadan once de istahsizdim hala ayni bi de mide bulantilari yanmalari kazinmalari eklendi tabi.Kan testlerinde bir eksiklik gorulmediyse sorun degil bebek icin zaten vitamin folikasit falan kullaniyorsundur uzme kendini :)

Geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız.. İlk gebelik de sorunluydu demişsin, onda da kanama mı vardı yoksa baska sorunlar mı yaşadın?

Geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız.. İlk gebelik de sorunluydu demişsin, onda da kanama mı vardı yoksa baska sorunlar mı yaşadın?
Tsk ederim canim.
Kanamam 12-13 hafta bitiminde bitti sonrasinda rahim agzi kisalmasi basladi. 21. Haftadan sonra da sancilarim eklendi bebek her an gelebilir dediler doguma kadar hastanede yattim ayaga kaldirmadilar surekli bir ilaca bagliydim. Ama masallah kizim 40. Haftada dunyaya sunni sanciyla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…