- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.741
Canımsın aslında progestrona bakmadı Dr herşeye baktı bi ona bakılmadan. Söyledim de de ben gerek duymuyorum dedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Rabbim e emanet bebislerimizIcini ferah tut canim demek ki senin progesteron hormonun kendiliginden yerinde ve bu iyi biseyduz mantikta cigir actim bu yorumla
Benim çok bulantım var hep bastırmak için birşeyler yiyorum galeta makarna pilav ekmek gibi tam kilo aldıracak ama yemezsem de ölüyorum mide bulantısından ağrısından yanmasındanKızlar sizinde iştahınız açık mı yoksa bu bana mı özel bir durum
Kızlar sizinde iştahınız açık mı yoksa bu bana mı özel bir durum
Allah kocama sabır versin diyorum 9 aylık bebek 2 aylık hamilelik ile ben ayakta duramıyorum
Ama 4, 5 ve 6 aylıkken bir enerji patlaması ve istek oluyor hamilelerde ilk 3 ay es geçilebilir 4 5 ve 6 aylar değerlendirilebilir 7 ve 8 de karın iyice belli olunca erkekler yanaşmıyor pek bebeğin orada olduğu bariz belli olunca ama son ay da normal doğum yapacaklar için tavsiye bile edecek doktorlar artık doğum gerçekleşsin diye:)
Sanırım okul beni çok yoruyor onun da etkisi olabilir. Okul iyice zor gelmeye başladı arar ara tenefuslerde 10 dk uyuduğum oluyor derste içim geçiyor.
İlişki sakincaliysa önemli xanim benim bunu bilmemem her doktorun farklı düşünmesi şaşırtıcı sana 3 ay kesinlikle yasak diyecek kadar riskliyse benim doktor neden hiçbişey demedi diye düşündüm sonuçta bidahaki muayenede sorcam ama risk alacak durumda değiliz tabikideAy bu iliski ne kadar onemliymis ya
canım bence iştahın böyle güzelse, deli gibi miden kazınıyorsa falan bebiş iyidir, büyümek için enerji istiyordur annesi :)) allah korusun ters bir durum olsa vücutta, böyle delice iştah açılıp kendini iyi hissetmezdin gibime geliyor...biliyorsun ben hep iyi düşünmekten yanayım...bu iyi halini değerlendirip eşinle güzel bir haftasonu gecirin arkadaşım..kızlar benim hiç bulantım kalmadı acaba yeni folik asit mi işe yaradı aşırı iştahım açıldı dün eşimle yemek yapıyorduk ben dayanamadım ondan önce oturdum yedim midem kazınıyor sandımve ilk defa bulantı olmadan uyandım en iyiyim dediğim günlerde bile sabah hafif bulantım öğürmem hep oluyordu burda kızlar bulantım yok bebeğim iyi mi diye soruyorlar ya o geldi sabah aklıma korktum bende bugün diğer folik asiti içcem bakalım yine sabah bulantıyla mı kalkacağım
ya şimdiye kadar hep olumluydum zaten olacak olduktan sonra elden bişi gelmiyor hep keyfini çıkardım ama ne bileyim kayıplar olunca stres oluyorum ister istemez olumsuzluk bana da yansıdıcanım bence iştahın böyle güzelse, deli gibi miden kazınıyorsa falan bebiş iyidir, büyümek için enerji istiyordur annesi :)) allah korusun ters bir durum olsa vücutta, böyle delice iştah açılıp kendini iyi hissetmezdin gibime geliyor...biliyorsun ben hep iyi düşünmekten yanayım...bu iyi halini değerlendirip eşinle güzel bir haftasonu gecirin arkadaşım..
unutma canım illa herkesin başına aynı terslikler aynı olumsuzluklar gelecek diye birşey yok ki...belki de onlar için hayırlısı böyleydi...ilerde daha üzülecekleri durumlar gelişmeden Allah yardımcıları oldu belki de...belki kısmeti olan bebekler birkaç ay sonra gene düşecek annelerinin karnına...hamileliklerde oluyor evet işte,bu da bir gerçek..ama ona takılıp olmayanı var etme kafanda...biliyorsun ben de gecen sene cok büyük kayıp yaşadım ama bak allah yine yaşattı bu mutluluğu..kaderimizde varsa tamamına da erer sağlıkla kucağıma alırım inşallah...hepimiz için duam...ya şimdiye kadar hep olumluydum zaten olacak olduktan sonra elden bişi gelmiyor hep keyfini çıkardım ama ne bileyim kayıplar olunca stres oluyorum ister istemez olumsuzluk bana da yansıdı
gecmiş olsun arkadaşım..bugün dinlen güzelce bari...günaydın kızlar dün ben sabaha karşı 6 da sürekli istifra ettim çok zor çalıştım akşamda serum taktırdım titreme üşüme eklem ağrısı ölücem sandım serum taktırınca iyi geldi
gecmiş olsun arkadaşım..bugün dinlen güzelce bari...
Hic korkma canim Allah buyuk bebislerimiz onun himayesinde hamilelik cok zor bi surec benim icinde cok zorlaniyorum bazen midem bulaniyo bazen basim donuyor bazen agliyorum bazen canim skliyo haftabasinda kahverengi kanamam oldu odum koptu ama daha yolun basindayiz Allah'a emanetiz bebeklerimizle beraber :)Canımsın aslında progestrona bakmadı Dr herşeye baktı bi ona bakılmadan. Söyledim de de ben gerek duymuyorum dedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Rabbim e emanet bebislerimiz
O psikoloji bende de var hep tuvalete girdigidebilir peçeteye bakıyorum. Allah im korusun inşallah bebişlerimizi. Rabbim e emanetlerHic korkma canim Allah buyuk bebislerimiz onun himayesinde hamilelik cok zor bi surec benim icinde cok zorlaniyorum bazen midem bulaniyo bazen basim donuyor bazen agliyorum bazen canim skliyo haftabasinda kahverengi kanamam oldu odum koptu ama daha yolun basindayiz Allah'a emanetiz bebeklerimizle beraber :)
Herkese günaydın...benim iki kuzum daha olduğu için çok sık gelemiyorum aranıza..ara ara bakıp çıkıyorum.Zaten hiç tadım keyfim de yok mide bulantısı çok sıkıntı yine buna şükür ilk ikisinde şampuan sabun parfüm yemek deterjan kokusu duyunca içim çıkıyordu.Bu sefer o adar değil ama iyi de sayılmaz.sürwkli bir sıkıntı hali var dışarımı çıksam, evdemi dursam,yatsam uyuyamıyorum.uyumasam zaman geçmiyor.bir kaç gündür de geceleri uykum kaçıyor sabah ezanına kadar televizyon seyrediyorum yeniden uykum gelsin diye.hayırlısıyla 15-16. haftayı bir bulabilseydim.((
Bulantı yapmayan folik asidin adı ne canım? Ben ne zaman icsem çıkarıyorumkızlar benim hiç bulantım kalmadı acaba yeni folik asit mi işe yaradı aşırı iştahım açıldı dün eşimle yemek yapıyorduk ben dayanamadım ondan önce oturdum yedim midem kazınıyor sandımve ilk defa bulantı olmadan uyandım en iyiyim dediğim günlerde bile sabah hafif bulantım öğürmem hep oluyordu burda kızlar bulantım yok bebeğim iyi mi diye soruyorlar ya o geldi sabah aklıma korktum bende bugün diğer folik asiti içcem bakalım yine sabah bulantıyla mı kalkacağım
Bulantı yapmayan folik asidin adı ne canım? Ben ne zaman icsem çıkarıyorumkızlar benim hiç bulantım kalmadı acaba yeni folik asit mi işe yaradı aşırı iştahım açıldı dün eşimle yemek yapıyorduk ben dayanamadım ondan önce oturdum yedim midem kazınıyor sandımve ilk defa bulantı olmadan uyandım en iyiyim dediğim günlerde bile sabah hafif bulantım öğürmem hep oluyordu burda kızlar bulantım yok bebeğim iyi mi diye soruyorlar ya o geldi sabah aklıma korktum bende bugün diğer folik asiti içcem bakalım yine sabah bulantıyla mı kalkacağım
Tıpkı benBenim çok bulantım var hep bastırmak için birşeyler yiyorum galeta makarna pilav ekmek gibi tam kilo aldıracak ama yemezsem de ölüyorum mide bulantısından ağrısından yanmasından
canım çok bulantım var diyince premesis plus yazdı doktorum.istersen sende sor doktoruna kullan valla gözüm açıldı. içinde zencefil var o nedenle bulantıyı minimuma indiriyor.Bulantı yapmayan folik asidin adı ne canım? Ben ne zaman icsem çıkarıyorumHiçbir faydası olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?