- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.721
Hepinize iyi akşamlar güzell anneler. Yeni hamiş haberiyle gelenler hayırlı olsun Rabbim hepimize sağlıcakla kucapımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallah. Benim iki gündür boğazım çok kötü canlar yutkunamıyorum nefes alamıyorum. Öksürecekmiş gibi oluyorum tıkanıyorum karnım kasılıyor bir önerisi olan var mı benim gibi yaşayan var mı bu durumu sürekli ılık şeyler içiyorum biraz iyi geliyor ama yine aynı oluyor
Aynen canım bende de öyle ya. İnşallah çabuk geçer ilaç kullanmaya falan gerek kalmazbenimde bogazim cok kotu surekli ilik seyler icip yemek olarakta hep corba yapiyorum. oksuruk ara ara oluyor ama yutkunmak iskence gibi
Suya karistirip icebilirsin canımMerhaba arkadaşlar ya şu d vitamini beni mahvediyor içemedim öğürerek çıkarttım ekmeği ağzımdan başka nasıl içebilirim yağ tadı beni benden alıyor
tadını almamam lazım zeytin yağından tiksindim çünküS
Suya karistirip icebilirsin canım
Meyve suyuda olurtadını almamam lazım zeytin yağından tiksindim çünkü
Bugün geçti artık neyin içinde olursa olsun içemem bi günde bişey olmaz heralde yarın suyun içinde bi denerim inşallah çok sağolAma suda da belli olmuyor diye biliyorum hastalara oyle veriyorduk anlamiyoruz diyorlardi
Meyve suyu da olur dedigim gibi canım bir rica ederim ne demekBugün geçti artık neyin içinde olursa olsun içemem bi günde bişey olmaz heralde yarın suyun içinde bi denerim inşallah çok sağol
Meyve suyu da olur dedigim gibi canım bir rica ederim ne demek
hele sizleri düşünemiyorum evde ilgi bekleyen bir tane daha minik oldu mu daha zordur eminim içimde minicik 1 cm sıpa benim bugün bütün enerjimi emdi valla
Günaydın canım, ben zaten baş dönmesiyle mide bulantısı ilişkili diye biliyorum..Kızlar günaydınnn... 29 martta o büyük baş dönmesini yaşarken çok kustum. Ancak dr srum verince baş dönmem ve kusmam geçti. Şu anda da normal hayatıma devam ediyorum. Kusma vb bir şikayerim yok. Sizce o kusmalar baş dönmesi nedeni ile olabilirmiydi .
Ne bileyim insan herşeyden korkuyorGünaydın canım, ben zaten baş dönmesiyle mide bulantısı ilişkili diye biliyorum..
günaydın canım..ben de başdönmesinin kusmayı tetiklediğine inanıyorum..bak ne güzel geçmiş bitmiş..inşallah hep böyle rahat devam edersin...Kızlar günaydınnn... 29 martta o büyük baş dönmesini yaşarken çok kustum. Ancak dr srum verince baş dönmem ve kusmam geçti. Şu anda da normal hayatıma devam ediyorum. Kusma vb bir şikayerim yok. Sizce o kusmalar baş dönmesi nedeni ile olabilirmiydi .
Kuzum ya ben de hiç böyle baş dönmesi olmazdı hayatımda ilk defa yaşıyorum. Hatta korkmadım desem yalan olur. Şuan şükür iyiyim ama tetikteyim bir daha olursa direk acile gideceğim. Rabbim hepimize şifa bebislerimize sağlık versin inşallah. Sen gittin mi kuzum bebisi gormeyeKuşum ayın 29 unda komalık oldum. Baş dönmem hiç geçmedi işe gidemedim bile. Kendimi hastaneye zor attım. Serum takıldı yatışım yapıldı baş dönmem bende var olan pozisyonel vertigodan kaynaklı idi. Bebiş üzerine gelince böyle yatalak etti beni. Tansiyonum ise 10 a 7 idi. Allah yardıncımız olsun. Bu zamanlar brta hcg nin pik yaptığı zamanlar ben ona bağlıyorum
günaydın canım..burada çok arkadaşımızın iştahı bayagı açılmıştır..ben ilk hamileliğimde utanmasam inek falan kestirip bir başıma yiyecektim herhalde. öylesi çılgın bir açlık ve özellikle et yeme isteği...ama 4 ay düzene girmişti çok şükür..bu sefer yok o iştah mesela...vücudun belki de hamilelik öncesi ihmal ettiğin besinler varsa onları tamamlıyordur...sevgiler.Kızlar sizinde iştahınız açık mı yoksa bu bana mı özel bir durum
Sanırım okul beni çok yoruyor onun da etkisi olabilir. Okul iyice zor gelmeye başladı arar ara tenefuslerde 10 dk uyuduğum oluyor derste içim geçiyor.Tansiyon hastasi olupta hamile kalanlar icin mutlaka tedavi vardir canim ama merak etme hic bence vucudun hala alisma asamasinda oldugu icin fazlaca oluyor belirtin ama dedigim gibi cok rahatsiz edersede ihmal etme baktir tansiyonuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?