2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar sarımsi akıntısı olan var mi peki. Normal mi onu merak ediyorum. Kokusuz, kaşıntısız sadece rengi sarı olan akıntıdan bahsediyorum inşallah normaldir. Hamileliğin başından beri var bende.
Benim oluyordu bir ara canim doktoruma sormustum normal demisti

Ben guzellestim :) akneli bir cildim varken şimdi pürüzsüz bir cildim var Sende durum ne canım :)
Erkek bebis geliyor desene :) Canim ben de bi degisiklik yok gibi geliyor ama hamile oldugumu ogrenmeden bikac gun once ruyamda bizim eve bi erkek bebek gelmisti ben de bu bebegin annesi kim bu bebegin annesi kim diye diye evde annesini ariyordum gercek gibiydi

Bende tüm belirtiler erkek diyor canım. Tüm hesaplamalar, rüyalar, belirtiler.. Ben özellikle rüyaya güveniyorum. Sen de görmüş gibisin :) Peki tatlıya mı aseriyorsun, tuzluya eksiye mı :)

Bende tüm belirtiler erkek diyor canım. Tüm hesaplamalar, rüyalar, belirtiler.. Ben özellikle rüyaya güveniyorum. Sen de görmüş gibisin :) Peki tatlıya mı aseriyorsun, tuzluya eksiye mı :)
Tatliya aseriyorum canim hatta tatlidan baska bisey canim istemiyor ama bi de mide bulantima limon kokusu cok iyi geliyor annemler esim kardeslerim hepsi kiz diyor ama ne yalan soyliyim ben erkek hissediyorum ruyanin etkisiyle dw olabilir tabi :)

Tatliya aseriyorum canim hatta tatlidan baska bisey canim istemiyor ama bi de mide bulantima limon kokusu cok iyi geliyor annemler esim kardeslerim hepsi kiz diyor ama ne yalan soyliyim ben erkek hissediyorum ruyanin etkisiyle dw olabilir tabi :)
Ben oğlumda hastane odasında yatakta yatarken vaziyette kucağımda mavi kundağa sarılı bir bebek görmüştüm. Gerçekten oğlum oldu. Sonra kendi kendime acaba büyüyünce nasıl bir çocuk olacak Allah'ım demiştim. O gece rüyamda 8-9 yaşlarında kapkara iri gözleri olan yakışıklı bir erkek çocuğu görmüştüm :) Hamileyken kalp gözü açık oluyor diye düşünüyorum. Bol bol dua edelim, Allah'a çok yakın olduğumuz çok özel bir donemdeyiz

Kesinlikle oldu hatta minnacık pembe akıntı oldu o bile adet dönemi göstergesi.

merhaba kizlar. folik asit hesabını kim yapabiliyordu. bende kansizlik ve b12 baya dusuk cikti. erken baslatti dr demir ilacina. ama hapin icinde 0,35 sanirim folik asitte var..su an ictigim.miktarla fazla olur mu acaba

birde nasilsiniz. benim bulantilar bir iki gundur yom sanki. temkinli davranip yine tiksinebilecegim seyler yememeye çalışıyorum. daha saglikli beslenmeye gecemedim.umarim.bebek depolarimdan yeterince aliyordur. bi yandan da korku oluyor acaba bi sıkıntı mi var diye. sizde durumlar nasil

kesenin sekline gore bide tahmin vardi ne kadar tutarsa artik

bide iste herkes ayri bisi soyluyor bugun patlicaktim nerdeyse. yok hamileyim.diye salma kendini.... ki salmadim .

belin mi agriyor diyorlar evet diyorum bu ayda agrimaz ki daha bebegin agirligi ne falan. ... velevki bu ayda agrimaz benim ki agriyor işte yalan mi atcam ayyy...

onu yeme bunu yeme... zaten mide bulantisindan ne yiyecegimi sasiriyordum. ben dikkat ediyorum zaten hamileyken beslenmeme. oglumda da cok dikkat etmistim.

boyle ust uste ayri ayri kisiler bisi diyince sinirlenmeye basladim artik ya..hepi topu kac kere hamile kalir ki insan. naz yapsa bile birakin hamileleri kendi haline istedigi gibi yasasin. kaldi ki ilk hamileligim bile degil. ilkinde nazlanamadim ki bunda nazlansam. sinir oldum cok.

Genelde ruyalarim cikiyor ama hayirlisi canim saglikli olsunlar saglikla kucagimiza alalim da kiz erkek hepsi evlat hepsi can :)

Ohoo sen daha duuur daha çocuk doğunca neler neler diyecekler :)

Herkese haklısın tabi öyle yapayım hıhıı doğru söylüyorsun de geç :)

Kizlar bilgisi olan aydinlatabilir mi simdi benim kahverengi akintim vardi bu guslu bozarmi bir de vajinadan kullandigimiz ilaclar guslu bozuyor mu arastirdim ama emin olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…