- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.541
misss_girl
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasiniz da kucuk degilmis bence bebeginize kiymayin :)) zaten hemen karniniz buyumuyor bir muddet gecer alisirsiniz insallah.
Ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim keske daha once olsaymis diyorum zaten 4 ay iliskiye girememistik esimle. Icimde mucizelerimin oldugunu dusundukce her seyi daha bir neseyle yapiyorum :))
canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah. insanın içine yaşama sevinci geliyor sanki ilki ikincisi sonuncusu hepsi bir Rabbimin emaneti onlar bizim mucizemizyaaaa kuzum annesinin can parcasi olebilirim o kalp atislarin icinkizlar cok sukur minigimin kalp atisini gordum de duydum da Darisi bekleyenlere olsun. ikinci gebelik olmasina ragmen sanki ilkmis gibi duygulaniyor insan
EslemM001 canim sordum dolguyu hicbir sorun yok. her turlu agiz bakimi yaptirilabilir dedi. karar senin artik.
Ben de 3 aylik evliyim 2 aylik hamileyim hayirli olsun size de :) insallah saglikla aliriz bebegimizi kucagimiza :)yiaaa yok kıymayı düşünmedim bile sadece kafam cok karışıktı nasıl olcak diye, depresyona girdimdi =)=) herkes bu kadar uğraşırken isterken benim öyle bişey düşünme lüksüm yok bence ayıp olur :) alışırım elbet
Ama yine dis doktoruna danış canimHaklısın cnm insan kendi sorucağı soruları unutuyor
Hemde kanal tedavisi iğnenin zararı yok öyle mi iki kaybım var o yüzden biraz endişeliyim ama paylaştığın için sağol en azından öğrenmiş oldum
kızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
Ya çok üzüldüm canım bi problemin yoktu senin öyle hatırlıyorum çok geçmiş olsunkızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
Cok uzgunum canim allah insallah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah nasil oldu bir belirtin var miydikızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
çok üzüldüm canım dualarımız seninlekızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
totoroo 3 haftalik evli 5 haftalik hamile... Evlenir evlenmez kari koca yerine kardes hayati yasama... Evet millete baya dedikodu cikar sizden. Kendinizi anlatmaya calisacaksiniz ama anlamayacaklar. o yuzden birak baskalrini dusunmeyi kendini esini ve bebegini dusun. devam etmek ya da sonlandirmak size kalmis. bu mubarek aylarda hayirli olan karari verirsiniz umarim.
Merhaba bende oğluma evlendiğim ilk aydan hamile kalmıştım hiç umurumda bile olmadı kim ne der diye çok şükür allah hiç bekletmeden vermiş endişe etmeye hiç gerek yok
Çok üzüldüm sasirdim cnm inankikızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
canım çok üzüldüm kontrolün mü vardı bugün yoksa şüphelenip mi gittin? inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklısını nasip etsin inşallahkızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
Hayırlı olsun canm ne güzel o minik kalbi hep atsın inşaAllah... Sorumu sorduğun için de çook teşekkür ederim canımyaaaa kuzum annesinin can parcasi olebilirim o kalp atislarin icinkizlar cok sukur minigimin kalp atisini gordum de duydum da Darisi bekleyenlere olsun. ikinci gebelik olmasina ragmen sanki ilkmis gibi duygulaniyor insan
EslemM001 canim sordum dolguyu hicbir sorun yok. her turlu agiz bakimi yaptirilabilir dedi. karar senin artik.
Canim cok uzuldum gecmis olsun ALLAH en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin inşallahkızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz
kontrolüm vardı canımÇOK ÜZÜLDÜM CANIM ontrolün mü vardı nasıl anlaşıldı yicek ekmeği yokmuş rabbim tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin
yok canım kalp atışını ultrasonda görmüştük ama sesini duyamamıştık.dr da dinletmek için bugün kontrole gel demiştiYa çok üzüldüm canım bi problemin yoktu senin öyle hatırlıyorum çok geçmiş olsun
hiç bir belirtim yoktu canımCok uzgunum canim allah insallah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah nasil oldu bir belirtin var miydi
allah razı olsun canımçok üzüldüm canım dualarımız seninle
dr da sebebini bilmiyorÇok üzüldüm sasirdim cnm inanki
Neden olmus bi acilama yaptimi dktorunrabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin sana inş.
amin inşallah canımRECES çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun insallah sağlıklı bir bebiş verir Allah tez zamanda.. dualarımız seninle