How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
yaaaa kuzum annesinin can parcasi olebilirim o kalp atislarin icin:KK46:kizlar cok sukur minigimin kalp atisini gordum de duydum da:nazar: Darisi bekleyenlere olsun. ikinci gebelik olmasina ragmen sanki ilkmis gibi duygulaniyor insan:anne:

EslemM001 EslemM001 canim sordum dolguyu hicbir sorun yok. her turlu agiz bakimi yaptirilabilir dedi. karar senin artik.

Yasiniz da kucuk degilmis bence bebeginize kiymayin :)) zaten hemen karniniz buyumuyor bir muddet gecer alisirsiniz insallah.
Ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim keske daha once olsaymis diyorum zaten 4 ay iliskiye girememistik esimle. Icimde mucizelerimin oldugunu dusundukce her seyi daha bir neseyle yapiyorum :))

yiaaa:KK15: yok kıymayı düşünmedim bile sadece kafam cok karışıktı nasıl olcak diye, depresyona girdimdi =)=) herkes bu kadar uğraşırken isterken benim öyle bişey düşünme lüksüm yok bence ayıp olur :) alışırım elbet :KK200:

yaaaa kuzum annesinin can parcasi olebilirim o kalp atislarin icin:KK46:kizlar cok sukur minigimin kalp atisini gordum de duydum da:nazar: Darisi bekleyenlere olsun. ikinci gebelik olmasina ragmen sanki ilkmis gibi duygulaniyor insan:anne:

EslemM001 EslemM001 canim sordum dolguyu hicbir sorun yok. her turlu agiz bakimi yaptirilabilir dedi. karar senin artik.
canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah. insanın içine yaşama sevinci geliyor sanki ilki ikincisi sonuncusu hepsi bir Rabbimin emaneti onlar bizim mucizemiz:KK36::KK200:

kızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz

yiaaa:KK15: yok kıymayı düşünmedim bile sadece kafam cok karışıktı nasıl olcak diye, depresyona girdimdi =)=) herkes bu kadar uğraşırken isterken benim öyle bişey düşünme lüksüm yok bence ayıp olur :) alışırım elbet :KK200:
Ben de 3 aylik evliyim 2 aylik hamileyim hayirli olsun size de :) insallah saglikla aliriz bebegimizi kucagimiza :)

totoroo totoroo 3 haftalik evli 5 haftalik hamile... Evlenir evlenmez kari koca yerine kardes hayati yasama... :KK48:Evet millete baya dedikodu cikar sizden. Kendinizi anlatmaya calisacaksiniz ama anlamayacaklar. o yuzden birak baskalrini dusunmeyi kendini esini ve bebegini dusun. devam etmek ya da sonlandirmak size kalmis. bu mubarek aylarda hayirli olan karari verirsiniz umarim.:KK46:

evet kanka gibiyiz:halay: =))) sonlandırmayı düşünmedim de sadece kafam cok karışık süreçle alakalı milletin ağzına sakız olmak istemiyorum , zaman gecsin cinsiyeti falan belli olsun o zaman söylerim artık:skandal:

RECES RECES çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun insallah sağlıklı bir bebiş verir Allah tez zamanda.. dualarımız seninle

Hayırlı olsun canm ne güzel o minik kalbi hep atsın inşaAllah... Sorumu sorduğun için de çook teşekkür ederim canım

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM ontrolün mü vardı nasıl anlaşıldı :KK43: yicek ekmeği yokmuş rabbim tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin
kontrolüm vardı canım
Ya çok üzüldüm canım bi problemin yoktu senin öyle hatırlıyorum çok geçmiş olsun
yok canım kalp atışını ultrasonda görmüştük ama sesini duyamamıştık.dr da dinletmek için bugün kontrole gel demişti
Cok uzgunum canim allah insallah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah nasil oldu bir belirtin var miydi
hiç bir belirtim yoktu canım

çok üzüldüm canım dualarımız seninle
allah razı olsun canım

Çok üzüldüm sasirdim cnm inanki
Neden olmus bi acilama yaptimi dktorunrabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin sana inş.
dr da sebebini bilmiyor
bebeği incelemeye gönderecek

RECES RECES çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun insallah sağlıklı bir bebiş verir Allah tez zamanda.. dualarımız seninle
amin inşallah canım

Back