• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir aya kocaman olacaklar dimi:KK200:15günde bile nasıl fark etmiş kocaman görünüyordu kesemde büyümüs:nazar: Allah'ın en güzel mucizesi şu an içimizde şükürler olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da 1 ay da bekleriz:KK36:
Aynen tatlım inşallah kocaman olcaklar:KK46: bu arada bugün sağlık ocagina kayıt yaptırdım, ilk aşı 20 haftalık oldugundaymis, sana neler söylediler?

of boşver şimdi pimpiriği..çık dolaş hamile giysilerine bak..nerde ne varmış gör..fikir edin..sonra bak ne şanslıyız hamileliğin son 3 ayı aşırı sıcaklara denk gelmeyecek bunu düşün..mutlu ol:))
Canim ya masallah nekadr rahatsin senin gibi olmayi cok isterdim gel sen buraya birlikte takilalm cok sevdim seni:anneadayı::KK49::KK49:

Aynen tatlım inşallah kocaman olcaklar:KK46: bu arada bugün sağlık ocagina kayıt yaptırdım, ilk aşı 20 haftalık oldugundaymis, sana neler söylediler?

bana sağlık ocağından da 1 ay sonrasına randevu verdiler canım bugün tahlil kağıtlarım yanımda yoktu onları da getir bakalım eksik tahlilin falan kalmasın dediler zaten hipertroidi geçmişim olduğu için sık sık çağırabiliriz test için dediler. riskli gebelik diye not aldı zaten troitten dolayı. aşı takvimi hakkında daha konuşmadık sanırım gittiğimde anlatır her şeyi

hadi hayirlisi canim ya. Down sendromu testimi? onu ben yaptirmayacagim saniirm.
Cünkü 100% kesin olmuyo sonuc, down sendromlu diyip saglikli dogan bebeklerde var
yada terside oluyor allah korusun.

Benim korkum kalbi hala atiyormu acaba diye. 6+4 de gitmistim en son suan iki hafta gecti aradan randevumada bir hafta var. Cok zor beklemek. Insallah sagliklidir...
Tam olarak ben de bilemiyorum ama sanırım 2li taramada genel bir kontrol yapılıyor. Eğer şüpheli bir durumla karşılaşılırsa down gibi, o zaman farklı bir test amniyosentez yapılıyor diye biliyorum. Umarım öyle bir şüphe olmaz, ama Olursa ben de öyle bir test yaptırmayı düşünmem sanırım.

Canim ya masallah nekadr rahatsin senin gibi olmayi cok isterdim gel sen buraya birlikte takilalm cok sevdim seni:anneadayı::KK49::KK49:
ah yerim seni.. :)) insanın 3. hamileliği ve 39 tane yaşı olunca oluyordur belki de böyle :)))inşallah güzel olucak..bak görün yakında çatlaklarımızı, tüylerimizi, dökülen saçlarımızı filan konuşuyor olucaz...sonra vay efendim nerde uyusun, hastane çantamıza ne koyalım, kafamıza ne tür kırmızı kurdele bağlayalım:) ahahaha..gör bak o kadar çabuk gelecek ki...yeter ki sağlık olsun ..

ah yerim seni.. :)) insanın 3. hamileliği ve 39 tane yaşı olunca oluyordur belki de böyle :)))inşallah güzel olucak..bak görün yakında çatlaklarımızı, tüylerimizi, dökülen saçlarımızı filan konuşuyor olucaz...sonra vay efendim nerde uyusun, hastane çantamıza ne koyalım, kafamıza ne tür kırmızı kurdele bağlayalım:) ahahaha..gör bak o kadar çabuk gelecek ki...yeter ki sağlık olsun ..
Ay inşallah canim ya su 3 Ay bi gecse of heyecanli zevkli muhabbetlere gelsek artik daha once arkadaslar konusmustu hamileligimiz cok guzel bi zamana denk geldi diye gercekten oyle Yaz geliyor bahardayiz cabucak gecicek hic anlamicz nasil gectgni aslinda

saolasın canım. Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah:KK200:sen nasılsın çok sık girmiyorsun. bulantın falan mı var?
İyiyim elhamdülillah aslında hep burdayım da pek yorum yazmıyorum bildiğim birşey olursa yazıyorum bulantım var ama olsun bebeğim iyi olsun da hiç önemli değil

Bende ayni durumdayim umarim yavas yavas azalmaya baslar .
Ruyalariniz ne durumda ben abuk sabuk ruyalar goruyorum
O bende var ya 4 kez hamile kaldım ilkinde anlamadım ama diğer 3 ünde hamile olduğumu rüyalarımdan anladım saçmalık sınırını zorlayan asla bitmeyen rüyalar. Bu kez giderek azalıyor sanki.

Back