- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.281
valla ikiside aynı şeyi söyledi. zaten bulantı ve koku hassasiyetinden kimseyi yanaştıramıyorum ki yanıma yatak sadece benim oldu şimdiden3 ay yasak mı :) Adamlar boşayacak bizi
Aaaaa gecmis olsun canim uzulme sakin demek hayirli degilmis ALLAH saglik sıhhat versin inşallah biraz zaman gecince yine olur benim de oyle olmustubir garip oblomov canimm kesem gelisemedi malesef kan degerlerim de dusuyor. Cuma gunu kurtaj olacam. Listeden cikiyorum.
Rabbim hepinize ve bebislerinize saglik versin.Allaha emanet olun.
bir garip oblomov canimm kesem gelisemedi malesef kan degerlerim de dusuyor. Cuma gunu kurtaj olacam. Listeden cikiyorum.
Aynen öyle uyandığımda midem boş olduğu için kazınma ve bulantı çok oluyor hemen birşeyler yemeye zorluyorum kendimi öyle geçiyor. Ama gün içinde sürekli birşeyler atıştırıyorum özellikle de ekmek, kek, makarna gibi şeyler çok iyi geliyor bana kilo aldırıyor ama yapacak birşey yok...canim migde bulantin nasil basliyo migde kazinmasiyla birmi bulaniyor? ben yiyince hafif geciyor ama yine basliyor tekrar. Istifar etmedm ama hep bulanti oluyor birde halsizim hic halim yok hicbirsey yapmaya...
Canım daha çok başındaydı lütfen çok fazla yıpratma kendini. Şükür ki daha fazla ilerlemeden sonuçlanmış. İlerlese inan çok daha fazla üzüntü olurdu. Rabbim en kısa zamanda yine nasip etsin en güzelini inşallah.bir garip oblomov canimm kesem gelisemedi malesef kan degerlerim de dusuyor. Cuma gunu kurtaj olacam. Listeden cikiyorum.
ay cok sevinidim gözün aydin darisi bana insallah bende sali günü gidecegim doktora ozaman 9+1 olacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Aynen öyle uyandığımda midem boş olduğu için kazınma ve bulantı çok oluyor hemen birşeyler yemeye zorluyorum kendimi öyle geçiyor. Ama gün içinde sürekli birşeyler atıştırıyorum özellikle de ekmek, kek, makarna gibi şeyler çok iyi geliyor bana kilo aldırıyor ama yapacak birşey yok...
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı 2 hafta öncesine göre yaklaşık 4 kat büyümüş minnoşum. Hareket ediyordu ufak ufak.. doktor elleri ve ayakları oynuyor dedi :) daha tam seçilmiyor bakınca elleri ama ayakları bayağı netleşmiş sanki :)
Aynen bende oyleyim canim tv seyrederken bir bakmisin uyumusum icim geciveriyor ve oyle derin daliyorum ki zor ayikiyorumGünaydın hanımlar
Bulantilar artık nerdeyse çoğumuzu esir aldı, peki uykularınız nasıl ben çok derin uyumaz çıt sesi duysam uyanırdım önceden.simdilerde o kadar derin uyuyorum ki eşim de şaşırıyor
Ilk haftalarda benimde cok oluyordu zamanla azaldi. Kafami kaldiramiyordum bende. Saga sola cevirmek bile iskenceydi. Cok sukur simdi ani hareket etmedikce olmuyor.Selam kızlar... sabah 6 dan beri yoğun baş dönmesi ve kusma yaşıyorum. Tam 6. Haftamdayım. Sizde baş dönmesi varmı yeni yeni dindi baş dönmem ancak yazabildim.
kızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah 1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
Sağol canım inşallah sen de görürsün 9+1 de daha net görünür hatta :) 1 ay sonra tekrar çağırdı doktor o zaman geldiğinde konuşuruz ama 2 li tarama yaparız ense kalınlığı kontrolü filan dedi.. pek bilgim yok benim henüz yaşayarak öğreneceğiz galiba :)ay cok sevinidim gözün aydin darisi bana insallah bende sali günü gidecegim doktora ozaman 9+1 olacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Aynen bende oyleyim canim tv seyrederken bir bakmisin uyumusum icim geciveriyor ve oyle derin daliyorum ki zor ayikiyorum
Ilk haftalarda benimde cok oluyordu zamanla azaldi. Kafami kaldiramiyordum bende. Saga sola cevirmek bile iskenceydi. Cok sukur simdi ani hareket etmedikce olmuyor.
Masallah canim darisi bizlere insallah. Yarinda benim kontrolum var insallah senin gibi mutlu donerim.
Ya bu arada bu Mart niye geçmiyorHala 2 gün var bitmesine Ben niyeyse o kadar sıkıldım ki Marttan bir an önce Nisan gelsin istiyorum Çok uzadı bu Mart
hadi hayirlisi canim ya. Down sendromu testimi? onu ben yaptirmayacagim saniirm.Sağol canım inşallah sen de görürsün 9+1 de daha net görünür hatta :) 1 ay sonra tekrar çağırdı doktor o zaman geldiğinde konuşuruz ama 2 li tarama yaparız ense kalınlığı kontrolü filan dedi.. pek bilgim yok benim henüz yaşayarak öğreneceğiz galiba :)
burdakiler 9. haftadan sonra diyorlar canım. birde 11+7 diye bir hafta yok 11+6dan sonra 12 oluyorKizlar bu arada kacinci haftadan sonra riskli bölümü atlatmis oluyoruz?
12. hafta diyorlar ama. Burda yani almanyada 11+2 de misal 12 oluyor ozaman 11+7 demi risk bitmis oluyor?
yada 13-. haftadami?
Gözün aydinn :)çok sevindim.kızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah 1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
ay pardon yanlis olmus evet öyle kastettm aslindaburdakiler 9. haftadan sonra diyorlar canım. birde 11+7 diye bir hafta yok 11+6dan sonra 12 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?