2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
3 ay yasak mı :) Adamlar boşayacak bizi
valla ikiside aynı şeyi söyledi. zaten bulantı ve koku hassasiyetinden kimseyi yanaştıramıyorum ki yanıma yatak sadece benim oldu şimdidenyayıla yayıla yatıyorumvalla anne olmak kolay değilmiş dünya belirtiyle uğraşıyoruz 3 ay katlansınlar zaten 1 aylıkken öğreniyoruz kalıyor kalp atışını duyanlar 2.aya girmiş ya da yaklaşmış oluyor. kalıyor 1 ay dayanıversinler bir zahmet

bir garip oblomov canimm kesem gelisemedi malesef kan degerlerim de dusuyor. Cuma gunu kurtaj olacam. Listeden cikiyorum.

Rabbim hepinize ve bebislerinize saglik versin.Allaha emanet olun.
Aaaaa gecmis olsun canim uzulme sakin demek hayirli degilmis ALLAH saglik sıhhat versin inşallah biraz zaman gecince yine olur benim de oyle olmustu

bir garip oblomov canimm kesem gelisemedi malesef kan degerlerim de dusuyor. Cuma gunu kurtaj olacam. Listeden cikiyorum.

canım benim Rabbim sana sağlık sıhhat versin demek sağlıklı değilmiş. hepimizin kayıpları var ama inşallah sağlıklısını da nasip edecek Rabbim. kendine çok iyi bak sende Allah'a emanet ol.

canim migde bulantin nasil basliyo migde kazinmasiyla birmi bulaniyor? ben yiyince hafif geciyor ama yine basliyor tekrar. Istifar etmedm ama hep bulanti oluyor birde halsizim hic halim yok hicbirsey yapmaya...
Aynen öyle uyandığımda midem boş olduğu için kazınma ve bulantı çok oluyor hemen birşeyler yemeye zorluyorum kendimi öyle geçiyor. Ama gün içinde sürekli birşeyler atıştırıyorum özellikle de ekmek, kek, makarna gibi şeyler çok iyi geliyor bana kilo aldırıyor ama yapacak birşey yok...
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı 2 hafta öncesine göre yaklaşık 4 kat büyümüş minnoşum. Hareket ediyordu ufak ufak.. doktor elleri ve ayakları oynuyor dedi :) daha tam seçilmiyor bakınca elleri ama ayakları bayağı netleşmiş sanki :)

Canım daha çok başındaydı lütfen çok fazla yıpratma kendini. Şükür ki daha fazla ilerlemeden sonuçlanmış. İlerlese inan çok daha fazla üzüntü olurdu. Rabbim en kısa zamanda yine nasip etsin en güzelini inşallah.

ay cok sevinidim gözün aydin darisi bana insallah bende sali günü gidecegim doktora ozaman 9+1 olacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Aynen bende oyleyim canim tv seyrederken bir bakmisin uyumusum icim geciveriyor ve oyle derin daliyorum ki zor ayikiyorum

Selam kızlar... sabah 6 dan beri yoğun baş dönmesi ve kusma yaşıyorum. Tam 6. Haftamdayım. Sizde baş dönmesi varmı yeni yeni dindi baş dönmem ancak yazabildim.
Ilk haftalarda benimde cok oluyordu zamanla azaldi. Kafami kaldiramiyordum bende. Saga sola cevirmek bile iskenceydi. Cok sukur simdi ani hareket etmedikce olmuyor.
kızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek

Masallah canim darisi bizlere insallah. Yarinda benim kontrolum var insallah senin gibi mutlu donerim.

ay cok sevinidim gözün aydin darisi bana insallah bende sali günü gidecegim doktora ozaman 9+1 olacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Sağol canım inşallah sen de görürsün 9+1 de daha net görünür hatta :) 1 ay sonra tekrar çağırdı doktor o zaman geldiğinde konuşuruz ama 2 li tarama yaparız ense kalınlığı kontrolü filan dedi.. pek bilgim yok benim henüz yaşayarak öğreneceğiz galiba :)

amin canım inşallah sağlıkla hem görürsün hem duyarsın

hadi hayirlisi canim ya. Down sendromu testimi? onu ben yaptirmayacagim saniirm.
Cünkü 100% kesin olmuyo sonuc, down sendromlu diyip saglikli dogan bebeklerde var
yada terside oluyor allah korusun.

Benim korkum kalbi hala atiyormu acaba diye. 6+4 de gitmistim en son suan iki hafta gecti aradan randevumada bir hafta var. Cok zor beklemek. Insallah sagliklidir...

Kizlar bu arada kacinci haftadan sonra riskli bölümü atlatmis oluyoruz?
12. hafta diyorlar ama. Burda yani almanyada 11+2 de misal 12 oluyor ozaman 11+7 demi risk bitmis oluyor?
yada 13-. haftadami?

Kizlar bu arada kacinci haftadan sonra riskli bölümü atlatmis oluyoruz?
12. hafta diyorlar ama. Burda yani almanyada 11+2 de misal 12 oluyor ozaman 11+7 demi risk bitmis oluyor?
yada 13-. haftadami?
burdakiler 9. haftadan sonra diyorlar canım. birde 11+7 diye bir hafta yok 11+6dan sonra 12 oluyor

Güzel haberler alan arkadaşların gözü aydın, hamileliği sonlanan arkadaşlara tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah.
Riskli dönem hiç bitmiyor ki arkadaşlar, ilk 3 ay tutunması belki sağlamlaşıyor sonra genel ayrıntılı taramalar var hangi organı nasıl gelişmiş, kesedeki su az mı fazla mı, kilo az aldı boyu az uzadı, sonra bebek kıpırdaklaşınca kordon dolanmaları başlayacak, az hareket etse iyi mi diye hareket saymalar, sonlara doğru plesenta yaşlanmaları başlayacak, günü dolup doğumu başlamamışlar gün sayacak... vs. Ay gamlı baykuş gibi oldum ama özetle Allah'a emanetler ve risk bence hiç bitmiyor hatt bunlar iyi zamanlar, içerde yata yata büyüyorlar, zaman ilerledikçe kafaya takacak daha çok şeyimiz olacak kesin şimdilik anca çok sıkılınca kese boyuyla falan uğraşıyoruz
Allah kucağımıza alıp bugünleri gülümseyerek konuştuğumuz günleri de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…