- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.261
kızlar günaydın:)) sürekli uyku hali bulantı kusma hepsi mevcut bende inş yakında biter yoksa ben biticem sizde durumlar ne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin haftan bayagi ileride ..Aşırı bulantilarin hangi hafta başladı canim???benim henüz erken biliyorum ama arada bi yokluyo gidiyo aşırı yogun değil yani...acaba bu sefer daha mı rahat geçireceğim diye umutlandim da :)felaketim valla sadece bulantı vardı bide kusma eklendi limdi nasl olcak nasıl geçicek hiç bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun
Günaydın canım :)kızlar günaydın:)) sürekli uyku hali bulantı kusma hepsi mevcut bende inş yakında biter yoksa ben biticem sizde durumlar ne??
Canım bende de aynı stres var malesef. Haftaya bugün kalp atışını dinlemek için gidicem. Benim önceki bebegim in 12. Hafta sonunda kalbi durdu ve hiçbi belirtim yoktu bulantılarım bile devam ediyordu kürtaj masasına yatana kadar. O yüzden hiç takılmayın bulantı yoksa kötü varsa iyidir diye hiç alakası yok çünkü. Hem kötü düşünmeyelim boşver her bebek ayrı her hamilelik farkli. Tevekkül edelim dua edelim başka hicbir şey içimizi rahatlatamaz.Valla aynı fikirdeyim beklemek cok zor senin birdahaki randevun nezaman? Acaba allah korusun kalp attıktan sonra duröa olaslıgı nekdarsa allahım korusum bebeklerimizi
kızlar günaydın:)) sürekli uyku hali bulantı kusma hepsi mevcut bende inş yakında biter yoksa ben biticem sizde durumlar ne??
Senin haftan bayagi ileride ..Aşırı bulantilarin hangi hafta başladı canim???benim henüz erken biliyorum ama arada bi yokluyo gidiyo aşırı yogun değil yani...acaba bu sefer daha mı rahat geçireceğim diye umutlandim da :)
Bu kusmalar fln baslayinca çok kötü oluyor biliyorum canım ama napalım bebislerimiz için sıkıcaz biraz dişimizi...İnşallah çok uzun sürmeden geçicek bu günlerde ...
canım ben de saçma sapan rüyalar görüyorumBende ayni durumdayim umarim yavas yavas azalmaya baslar .
Ruyalariniz ne durumda ben abuk sabuk ruyalar goruyorum
canım ben de saçma sapan rüyalar görüyorumBende ayni durumdayim umarim yavas yavas azalmaya baslar .
Bende ayni durumdayim umarim yavas yavas azalmaya baslar .
İlk haftalarda benim de öyleydi. Uykusuzluk, yorgunluk ve açlık olduğunda artıyordu. Uyku saatlerine ve beslenmene dikkat et canım. Fazla yorulmamaya çalış.Selam kızlar... sabah 6 dan beri yoğun baş dönmesi ve kusma yaşıyorum. Tam 6. Haftamdayım. Sizde baş dönmesi varmı yeni yeni dindi baş dönmem ancak yazabildim.
İlk haftalarda benim de öyleydi. Uykusuzluk, yorgunluk ve açlık olduğunda artıyordu. Uyku saatlerine ve beslenmene dikkat et canım. Fazla yorulmamaya çalış.Selam kızlar... sabah 6 dan beri yoğun baş dönmesi ve kusma yaşıyorum. Tam 6. Haftamdayım. Sizde baş dönmesi varmı yeni yeni dindi baş dönmem ancak yazabildim.
Maşallah canim gozun aydın darisi bekleyenlere ve bana insallahkızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
kızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
Maşallah canim gozun aydın darisi bekleyenlere ve bana insallah
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlerin başına kalp atışını dinlediniz m ekranda mı gösterdi acaba sadece