- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.241
herkese günaydın kızlar. güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah
GÜNAYDIN CANIM BULANTISIZ Bİ GÜN OLSUN HEPİMİZE İNŞALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın kızlar. güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah
Ben kendi yaptirdigim tahlile baktım canım. Yassı epitel 0-3 arasi olmasi gerekiyorken benimki 4 çıkmış. Ama bende lökosit yüksek. 0-4 aralığında olması gerekirken 23 çıkmış. Seninki de muhtemelen basit bir enfeksiyondur. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle yine de canımCok tesekkur ederim canım. ..şükür biraz içim rahatladı vallahi. ..
Benim bulantılarım 6 ay sürmüştü, inşallah bu sefer erken biter :)Çalışırken daha da zor oluyo dur senin için.inş erken biter bulantıların, diğer gebeliklerimden biliyorum çok perişan ediyo insanı tam 16.haftaya kadar sürmüştü bnm kiler
Canım bende bulantı ve bas dönmesi var malesef tansiyonunu ölctür istersen benim tansiyonum düştüğün de bas dönmesi oluyorKusmayı anladım da baş dönmesi nedir ya. Hiç başınıza gelmedimi
Benimde oluyor canım bazen dikkat etKusmayı anladım da baş dönmesi nedir ya. Hiç başınıza gelmedimi
Bas donmesi bende de oluyor ara sıra bulantim sadece icerden var henuzKusmayı anladım da baş dönmesi nedir ya. Hiç başınıza gelmedimi
Tansiyonum hep düşüktür ki benim.Canım bende bulantı ve bas dönmesi var malesef tansiyonunu ölctür istersen benim tansiyonum düştüğün de bas dönmesi oluyor
Peki hiç kafanızı kaldramayacak kadar mı dönüyo başınızBenimde oluyor canım bazen dikkat et
Cok tesekkur ederim canım. ..Ben kendi yaptirdigim tahlile baktım canım. Yassı epitel 0-3 arasi olmasi gerekiyorken benimki 4 çıkmış. Ama bende lökosit yüksek. 0-4 aralığında olması gerekirken 23 çıkmış. Seninki de muhtemelen basit bir enfeksiyondur. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle yine de canım
geçen gün bütün gün öyle gezdim canım sonra geçti amaPeki hiç kafanızı kaldramayacak kadar mı dönüyo başınız
Benim 4. Ve 5. Haftada daha çok vardı basdönmesi. .şimdi ani hareket ettiğimde fln oluyor ara ara canım. ..Selam kızlar... sabah 6 dan beri yoğun baş dönmesi ve kusma yaşıyorum. Tam 6. Haftamdayım. Sizde baş dönmesi varmı yeni yeni dindi baş dönmem ancak yazabildim.
Herkese günaydın hanimlar 3 aylarimiz mübarek olsun dr a gidenler gidecek olanlar hayirli haberler alsin inşallah. Bulantisi olanlara RABBİM sabır versin benim ki yok simdilik ara ara icerden hafif midem kalkiyor normal mi acaba bilemedim
Teşekkürler canim hayırlısı bakalımNORmal canım kusmam yoktu dün başladı benimde inşallah olmaz senin
Peki hiç kafanızı kaldramayacak kadar mı dönüyo başınız
Arkadaşım bunyeden bunyeye degisir ara ara kaldiramayacak kadar oluyor bazen bi vurup geciyor benim ki. Bir tansiyon aleti edin tam basin dondugu zaman bi olc bakalim yada kan basinci artiyormus ya hamilelikte ondan kaynakli da olabilirPeki hiç kafanızı kaldramayacak kadar mı dönüyo başınız
Kusmayı anladım da baş dönmesi nedir ya. Hiç başınıza gelmedimi