2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cok tesekkur ederim canım. ..şükür biraz içim rahatladı vallahi. ..
Ben kendi yaptirdigim tahlile baktım canım. Yassı epitel 0-3 arasi olmasi gerekiyorken benimki 4 çıkmış. Ama bende lökosit yüksek. 0-4 aralığında olması gerekirken 23 çıkmış. Seninki de muhtemelen basit bir enfeksiyondur. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle yine de canım

Selam kızlar... sabah 6 dan beri yoğun baş dönmesi ve kusma yaşıyorum. Tam 6. Haftamdayım. Sizde baş dönmesi varmı yeni yeni dindi baş dönmem ancak yazabildim.

Cok tesekkur ederim canım. ..
Bende dün aile hekimine danıştim dün. "Bunlar üretradan dökülen döküntü hücreler. Ben uzman değilim bu konuda ama kafana takacağın kadar önemli değil,gebelikte artabilir,olabilir.Enfeksiyon olsa lokasitin de yuksek cikardi .diğer bütün değerlerin normal" dedi.
Ben yinede doktora danisacagim tabii. .

NORmal canım kusmam yoktu dün başladı benimde inşallah olmaz senin

Peki hiç kafanızı kaldramayacak kadar mı dönüyo başınız
Arkadaşım bunyeden bunyeye degisir ara ara kaldiramayacak kadar oluyor bazen bi vurup geciyor benim ki. Bir tansiyon aleti edin tam basin dondugu zaman bi olc bakalim yada kan basinci artiyormus ya hamilelikte ondan kaynakli da olabilir

İlk haftalarda baş dönmem benimde vardı ama şimdi tamamen bulantiya dönüş yaptı.bir de sürekli karnım kiyiliyor açlıktan öyle bir his var yesemde kısa süre sonra aynı his geliyor. En zor zamanlar bunlar inşallah 3 en fazla 4.ayda geçecektir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…