- 6 Temmuz 2015
- 1.009
- 765
- 73
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.221
Aminnn hepimiz inşallah canımmHoşgeldin şekerim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn hepimiz inşallah canımmHoşgeldin şekerim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Karnıma ve sırtıma koymadığım sürece sorun olacağını sanmıyorum araştırdım baya bu konuda sadece karın ve sırt bölgesi için sakıncalı olduğu yazıyor doktora gitti canım kesemin gayet sağlıklı olduğunu düşük tehlikesi olmadığını söyledi bir süre karnının ağrıması normal dedi ama artık ne zaman bitecek diye bekliyorum bu ağrılarCanım yanlış yapıyosun sıcak su torbası konulmaz kasları gevşetiyosun buda sakıncalı doktoruna git en kısa sürede lütfen
ay maşallah ya nasıl bir mucize bunlar böyle bende sabırsızım yarın inşallah güzel haberlerle gelebilirim
insallah canim ya. O günleri iple cekiyorum. Henüz 9. haftamdayim. daha var o günlere. Allah saglik versinde beklerim sorun degil. Ama cidden cok zormus beklemekOlmaz olur mu canim. Ilk kaybimdan sonraki gebeligim benimde cok stresli gecti bir turlu tadini cikaramadim hamileligin aklimdaki deli sorulardan. Ama rahat olmaya calis keyfini cikar doya doya yasa. Kismetse gelecekler zaten. Tekmeler baslayinca hepimiz rahat bir nefes alacaz insallah.
Yer olmaz olur mu Hosgeldin canim ilk gebelik mi?
canim migde bulantin nasil basliyo migde kazinmasiyla birmi bulaniyor? ben yiyince hafif geciyor ama yine basliyor tekrar. Istifar etmedm ama hep bulanti oluyor birde halsizim hic halim yok hicbirsey yapmaya...Günaydın kasım anneleri umarım herkes çok iyidir mide bulantısız uyanmayı özledim ben :)
Günaydın canım. Mide bulantısı berbat bişey. Geçen haftaya kadar sadece bulantim vardi. Bu hafta uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum. Kahvaltı yapmadigimda çok çok kötü oluyorum. Bu sabah yoğurda ekmek banarak yedim Başka biseyi kaldırmadı midem. Şimdi yoldayım işe gidiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Günaydın kasım anneleri umarım herkes çok iyidir mide bulantısız uyanmayı özledim ben :)
sagol canim ya hepimizinde recep ayi mübarek olsun. Hepimizde hayirli haberler alalim insallah. Benim randevum haftaya Persembe. Bol bol dua edelim. Bebeklerimiz ALLAHA emanetGunaydin kizlar
Recep ayina girdik 3 aylarimiz ve Recep ayimiz mubarek olsun. Insallah bu mubarek gunde guzel haberle donebilirim. Simdi hazirlaniyorum 9 gibi cikacagim hastane 2 mahalle altimda ama cok sabirsizim bu arada kizlar bu mubarek ayda bol bol ihlas suresini okuyalim insallah
yapabilirsin canım. 27. haftaya kadar normal ama istersen yine de dr una sorKızlar ben 7. Haftada uçakla yolculuk yapablr mym
olmaz mı canımArkadaslar sizdede korku oluyormu? Endiseleniyormusunuz? Ben 6+4 de kalbinin attığını duydum cok sükür. Ama bir sonraki randevu bir hafta sonra ozaman 9+3 olacagım inşallah. Ama hep endişeleniyorum acaba kalbi hala atıyormu diye falan. Sizdede varmı bu? 2 ay önce düşük yaptım ama onda ne kese nede bebek görünmüstü. 5 haftalıkken düstü allah korusun ondan dolayıda simdi korku var bekleyemiyorum ama almanyadaym ve bursa hep 3 haftada bir randevu veriyorlar..
merhaba canım hoş geldin aramızaMerhaba kızlar bende sanırım kasım annesi olucam takvime göre 4 aralık doğum gözüküyor ama kasımda hayırlısıyla doğururum diyorum Yeni öğrendim bide burası daha aktif bu topikte olmak istedim banada yer varmı
günaydın canım.3 aylarımız mübarek olsunGunaydin kizlar
Recep ayina girdik 3 aylarimiz ve Recep ayimiz mubarek olsun. Insallah bu mubarek gunde guzel haberle donebilirim. Simdi hazirlaniyorum 9 gibi cikacagim hastane 2 mahalle altimda ama cok sabirsizim bu arada kizlar bu mubarek ayda bol bol ihlas suresini okuyalim insallah
o korku bitmez canim bu seferde duyarsin sonrada hala kalbi atiyormu diyye kafayi yersin benim gibi :)yapabilirsin canım. 27. haftaya kadar normal ama istersen yine de dr una sor
olmaz mı canım
bir de ben kalp atışını duyamadım o yüzden bende korku daha fazla
merhaba canım hoş geldin aramıza
günaydın canım.3 aylarımız mübarek olsun
Benimde oğlumda seninle aynı olmuştu canım. Beşinci ayda kesilmişti bulantılar. Ama besinci aydan dogurana kadar felaket bi iştah açıklığı yaşamıştım..
Günaydın hanımlar
Bulantilar artık nerdeyse çoğumuzu esir aldı, peki uykularınız nasıl ben çok derin uyumaz çıt sesi duysam uyanırdım önceden.simdilerde o kadar derin uyuyorum ki eşim de şaşırıyor
Bugun bulantim birden kesildi..umarim birsey olmaz
Günaydın kızlar benim kalp atısı duyulduktan sonra 2 hafta sonrasına randevu verdi dr bakalım bende bugün gidicem tekrar kontrole umarım hersey yolundadır.Daha önceden bir düşüğüm oldugu için korka korka gidicem inş bebegim benimledir hala hep bu korkuyla yasamak ta zor acaba kalbi atıyor mu diye düşünmek cok kotupeki kalp atışını duyduktan sonra mı verdi bu tarihi sana?tam olarak kaç günlük bir ara verdin..bana 15gün geçti ama kalp atışı duyduktan sonra 1 ay veriyorlar galiba ama 1 ay falan geçmez gibi geliyor bana
Çalışırken daha da zor oluyo dur senin için.inş erken biter bulantıların, diğer gebeliklerimden biliyorum çok perişan ediyo insanı tam 16.haftaya kadar sürmüştü bnm kilerTEK SIKINTIM BULANTI VE KUSMALAR çalışıyorumda nasıl olcak bilmiyorum bitik bi haldeyim