2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla aynı fikirdeyim beklemek cok zor senin birdahaki randevun nezaman? Acaba allah korusun kalp attıktan sonra duröa olaslıgı nekdarsa allahım korusum bebeklerimizi

Neden bu kadar gec zamana buluyorsunuz randevulari izmir her anlamda guzel demekki ben devlete randevusuz bile gitsem bakiliyorum

Neden bu kadar gec zamana buluyorsunuz randevulari izmir her anlamda guzel demekki ben devlete randevusuz bile gitsem bakiliyorum
Canım devlet te randevu bulmak zor değil benim gitmek istediğim doktor özel hastanede çok tercih edilen bir doktor ondan geç bulabildim o yüzden arada devlet gittim bende 10 gün önce şimdi özel hastanede ki randevumu bekliyorum

Hoşgeldin şekerim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hosgeldin erken ogrendin herhalde sende zaman hic gecmiyor inan

Kızlar bu aksam midem kötü kusma yok ama bulanti var sürekli bi kazinma hali var birden acıkıyorum sık sık hemde bide bulantısı öksürükle gelen var mı benim direk oksürük geliyor ve kasiklarim kasiliyor korkuyorum bişi olcak diye

Benimde hep oksurukle geliyor canim o nedenle bogazim tahris oldu ve grip oldum sonrasinda vucut gucsuz kaldigi yerden hastaliga yakalaniyor. Dikkat et bogazini hep islak tutmaya gayret et aksam uyurken agzin acik uyuma burnundan nefes al. Bu arada korkma olmaz bisi bebegine oksuruk gelince tutma kendini icinde kalmasin. Bugunde benim kasiklarim agridi hep bacagimla kasigimin birlestigi yerde baski vardi hep

Aynen bugün bende de vardı o kasik kenarunda hafif batma ama bence rahim büyümesiyle alakalı bişey bu aksam cok bulanıyor midem walla dedim kızlar boşuna demiyormuş diye

Olmaz olur mu canim. Ilk kaybimdan sonraki gebeligim benimde cok stresli gecti bir turlu tadini cikaramadim hamileligin aklimdaki deli sorulardan. Ama rahat olmaya calis keyfini cikar doya doya yasa. Kismetse gelecekler zaten. Tekmeler baslayinca hepimiz rahat bir nefes alacaz insallah.

Yer olmaz olur mu Hosgeldin canim ilk gebelik mi?

Kızlar günlerdir doğru düzgün yemek yiyemiyorum mide bulantılarım çok var üstüne halen karın ağrılarım geçmedi sizi de karnınız ağrıyor mu ve ağrıdığında ne yapıyorsunuz ben sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koyuyorum sanki iyi geliyor gibi karın ağrısı demek endişe demek benim için

Canım yanlış yapıyosun sıcak su torbası konulmaz kasları gevşetiyosun buda sakıncalı doktoruna git en kısa sürede lütfen

İkinci gebelik kuzum ama ilkinde kalbi durmuştu kürtajolmuştumrabbim bağışlasın biZe evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…