- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.201
Valla aynı fikirdeyim beklemek cok zor senin birdahaki randevun nezaman? Acaba allah korusun kalp attıktan sonra duröa olaslıgı nekdarsaOlmaz mı hem de nasıl endişeleniyorum. Eşim artık eve ultrason mu alsak diye takılıyor bana :))) Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Ama olacağı varsa da önüne kimse geçemez. Ben de kalp atışlarını duydum ama hala atıyor mu iyiler mi diye sürekli aklımda benim de. Senin yine iyi 3 haftaysa burada genelde aylık oluyor kontroller. 1 ay çok uzun Keşke daha sık görsek ya :)
Neden bu kadar gec zamana buluyorsunuz randevulari izmir her anlamda guzel demekki ben devlete randevusuz bile gitsem bakiliyorumCanım benim durum biraz karışık ben asıl gitmek istediğim doktora nisanın 11 bulabildim randevu o yüzden arada devlet hastanesinde bir doktora gittim bu ayın 21 de..şimdi devam ediceğim doktorun randevusunu bekliyorum cnm
Almanyada 3 haftada bir malesef öyle her estiginde gidemezsin hep randevu ile dolu oluyolar geneldeNeden bu kadar gec zamana buluyorsunuz randevulari izmir her anlamda guzel demekki ben devlete randevusuz bile gitsem bakiliyorum
Tabii hosgeldin hayirlisi olsun insallahMerhaba kızlar bende sanırım kasım annesi olucam takvime göre 4 aralık doğum gözüküyor ama kasımda hayırlısıyla doğururum diyorum Yeni öğrendim bide burası daha aktif bu topikte olmak istedim banada yer varmı
Teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahTabii hosgeldin hayirlisi olsun insallah
Amin canim insallah. Testle mi ogrendin kanda da baktirdin miTeşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
İlk testte öğrensin canım daha sonra dün kanda 89 çıktı yarın gidicem iki kat artmışmı ona bakıcak doktor daha 4 hafta 1 günlük kese üstten ultrasonla görülmedi erken dedi doktordaAmin canim insallah. Testle mi ogrendin kanda da baktirdin mi
Canım devlet te randevu bulmak zor değil benim gitmek istediğim doktor özel hastanede çok tercih edilen bir doktor ondan geç bulabildim o yüzden arada devlet gittim bende 10 gün önce şimdi özel hastanede ki randevumu bekliyorumNeden bu kadar gec zamana buluyorsunuz randevulari izmir her anlamda guzel demekki ben devlete randevusuz bile gitsem bakiliyorum
Hoşgeldin şekerim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bende sanırım kasım annesi olucam takvime göre 4 aralık doğum gözüküyor ama kasımda hayırlısıyla doğururum diyorum Yeni öğrendim bide burası daha aktif bu topikte olmak istedim banada yer varmı
Hosgeldin erken ogrendin herhalde sende zaman hic gecmiyor inanMerhaba kızlar bende sanırım kasım annesi olucam takvime göre 4 aralık doğum gözüküyor ama kasımda hayırlısıyla doğururum diyorum Yeni öğrendim bide burası daha aktif bu topikte olmak istedim banada yer varmı
Benimde hep oksurukle geliyor canim o nedenle bogazim tahris oldu ve grip oldum sonrasinda vucut gucsuz kaldigi yerden hastaliga yakalaniyor. Dikkat et bogazini hep islak tutmaya gayret et aksam uyurken agzin acik uyuma burnundan nefes al. Bu arada korkma olmaz bisi bebegine oksuruk gelince tutma kendini icinde kalmasin. Bugunde benim kasiklarim agridi hep bacagimla kasigimin birlestigi yerde baski vardi hepKızlar bu aksam midem kötü kusma yok ama bulanti var sürekli bi kazinma hali var birden acıkıyorum sık sık hemde bide bulantısı öksürükle gelen var mı benim direk oksürük geliyor ve kasiklarim kasiliyor korkuyorum bişi olcak diye
Aynen bugün bende de vardı o kasik kenarunda hafif batma ama bence rahim büyümesiyle alakalı bişey bu aksam cok bulanıyor midem walla dedim kızlar boşuna demiyormuş diyeBenimde hep oksurukle geliyor canim o nedenle bogazim tahris oldu ve grip oldum sonrasinda vucut gucsuz kaldigi yerden hastaliga yakalaniyor. Dikkat et bogazini hep islak tutmaya gayret et aksam uyurken agzin acik uyuma burnundan nefes al. Bu arada korkma olmaz bisi bebegine oksuruk gelince tutma kendini icinde kalmasin. Bugunde benim kasiklarim agridi hep bacagimla kasigimin birlestigi yerde baski vardi hep
Bende rahim buyuyo heralde dedim.agri sizi tamam da bulanti heleki kusma cok berbatAynen bugün bende de vardı o kasik kenarunda hafif batma ama bence rahim büyümesiyle alakalı bişey bu aksam cok bulanıyor midem walla dedim kızlar boşuna demiyormuş diye
Arkadaslar sizdede korku oluyormu? Endiseleniyormusunuz? Ben 6+4 de kalbinin attığını duydum cok sükür. Ama bir sonraki randevu bir hafta sonraozaman 9+3 olacagım inşallah. Ama hep endişeleniyorum acaba kalbi hala atıyormu diye falan. Sizdede varmı bu? 2 ay önce düşük yaptım ama onda ne kese nede bebek görünmüstü. 5 haftalıkken düstü allah korusun ondan dolayıda simdi korku var bekleyemiyorum ama almanyadaym ve bursa hep 3 haftada bir randevu veriyorlar..
Merhaba kızlar bende sanırım kasım annesi olucam takvime göre 4 aralık doğum gözüküyor ama kasımda hayırlısıyla doğururum diyorum Yeni öğrendim bide burası daha aktif bu topikte olmak istedim banada yer varmı
Hoşbulduk canım evet bende erken öğrendim geçmiyor zamanHosgeldin erken ogrendin herhalde sende zaman hic gecmiyor inan
Canım yanlış yapıyosun sıcak su torbası konulmaz kasları gevşetiyosun buda sakıncalı doktoruna git en kısa sürede lütfenKızlar günlerdir doğru düzgün yemek yiyemiyorum mide bulantılarım çok var üstüne halen karın ağrılarım geçmedi sizi de karnınız ağrıyor mu ve ağrıdığında ne yapıyorsunuz ben sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koyuyorum sanki iyi geliyor gibi karın ağrısı demek endişe demek benim için
İkinci gebelik kuzum ama ilkinde kalbi durmuştu kürtajolmuştumrabbim bağışlasın biZe evlatlarımızıOlmaz olur mu canim. Ilk kaybimdan sonraki gebeligim benimde cok stresli gecti bir turlu tadini cikaramadim hamileligin aklimdaki deli sorulardan. Ama rahat olmaya calis keyfini cikar doya doya yasa. Kismetse gelecekler zaten. Tekmeler baslayinca hepimiz rahat bir nefes alacaz insallah.
Yer olmaz olur muHosgeldin canim ilk gebelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?