2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya kızlar benim hala bulantım dün biraz midem yanıyordu. Şimdi o da Yok. Burda yazıları okudukça moralim bozuluyor herkesin midesi bulanıyor benim neden bişeyim Yok diye

Ooo çok şanslisin canım( maasallah nazar degmesin). ..bak değer veren ofisin mutfağında hazırlayıp getiriyor yine getiriyor.benim adam bir haftadır bin kere markete manava uğradı her defasında unuttum diyerek eli boş geldi :/
Ne tembel kocam var ,bebis dogunca(Allahım nasip ederse) yardımı da unutmaliyim sanırım :/
Kilo konusunda ise tek bildiğim ilk hamileligim deki kadar almamam gerektiği. ..Bu yastan sonra vermekte zor olur.Ama gelde bunu içimdeki minnak oburx e anlat

Son düzenleme:

Kızımda 18 kilo aldım ve 10 ayda anca verdim. Kiloya çok takıntılı biriyim psikolojim bozuluyor oturup ağlayıp ağlayıp duruyorum anca. Bunda bende dikkat etmek istiyorum anca geçen gece bişey yememek için direndiğimde bir daha da ayağa kalkamadım, Hem bulantı hem baş dönmesi hem de göz kararması. Sonrasında kalkıp bişeyler yemeye enerjim kalmamıştı. Sanırım dikkat edemeyecem Napalım içimizdeki oburlar yiyeceksin diyor elimiz mahkum

Cok tesekkur ederim canim sana da cok gecmis olsun insallah Rabb'im bizlere bagislar hepimizin bebegini.Benim cay gibi rengi kivami ama baya coktu yani sok oldum bi an da umarim ise yarar ilaclar umarim saglikla kucagima alabilirim bebegimi
İnşl cnm dikkat et kendine biraz iğnelerini vurul ayakta kalma sürekli yatar pozisyonda uzan dinlen ii gelir inşl biran önce toparlarsınız

Ya kızlar benim hala bulantım dün biraz midem yanıyordu. Şimdi o da Yok. Burda yazıları okudukça moralim bozuluyor herkesin midesi bulanıyor benim neden bişeyim Yok diye
Canım benim de yok bulantım.. Biz inşallah bulantisiz hamilelik geçiren şanslı kesim oluruz, kiminin 8.haftada başlamış ben onu bekliyorum, inşallah o da olmazsa super olcak.. Bulantısı olan arkadaşlar gerçekten çok sıkıntı yaşıyor, boşver keyfine bak.. Bende koku hassasiyeti falan da öyle aşırı yok..

Canım sen yine iyi almissin ilkinde ben tam 27 kilo aldım. Ama oğlum doğduktan sonra sürekli aglayan huzursuz hiç uyumayan bir bebek olduğu için; uykusuzluk,yemek yemege dahi vakit bulamama derken 3. Ayda hamilelik öncesi kilomdan 6 kilo daha aşağıya düştüm. Yani 45 kiloya.
Bir deri bi kemik kaldim.
Ama şimdi dediğin gibi kilo kontrolü yapmak istiyorum bende bu sefer az kilo ile gebe kalmadım çünki birde yaş faktörü var tabii :/
Bu minnak la bunu şimdilik basarabilecegimi sanmıyorum canım bende. ..ne yapalim artik saglikla dogsunlar da...eşimde bulduguyla yetinsin artik aynen benim gibi dikkat sende canım o derece aç kalma bence hem kendin hem bebeğin için

peki kalp atışını duyduktan sonra mı verdi bu tarihi sana?tam olarak kaç günlük bir ara verdin..bana 15gün geçti ama kalp atışı duyduktan sonra 1 ay veriyorlar galiba ama 1 ay falan geçmez gibi geliyor bana
Canım benim durum biraz karışık ben asıl gitmek istediğim doktora nisanın 11 bulabildim randevu o yüzden arada devlet hastanesinde bir doktora gittim bu ayın 21 de..şimdi devam ediceğim doktorun randevusunu bekliyorum cnm

Ona takılma canim herkesin bünyesi bir degil benim normalde midem bulanmazdı bugün çok kötü çubuk kraker yedim sadece karnım aç ama yiyemiyorum (

CANIM OĞLUMDA buna göre çok daha kötüydü serumla yaşıyordum 5. ayda bitti benim ümit kırmak gibi olmasın

tavuklarda hormonlu oluyorya canım dr ondan demiş olabilir diye düşünüyorum

Benimde oğlumda seninle aynı olmuştu canım. Beşinci ayda kesilmişti bulantılar. Ama besinci aydan dogurana kadar felaket bi iştah açıklığı yaşamıştım..

Ilk 5 ay sadece serum .bir yudum yemek yiyemeden gecmisti.İnşallah olmayız öyle canım yaa. ..Bu sefer çok rahat bi hamilelik gecirmek istiyorum artık
Canim ben afedersin ama cikardiktan sonra bi sure rahatliyrm. Mide bulantisi bas agrisi halsizlik cikartiyrm az rahatliyrm. Benm onceki hamileligimde 14. Haftaya kadr surmustu

Aynen bende onlarla avuturuyorum kendimi fakat allah korusun kalbi dursa hic bir belirtisi yokmus. İnşallah hic durmadan atar kalpleri yavrularımızın. Rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

Arkadaslar sizdede korku oluyormu? Endiseleniyormusunuz? Ben 6+4 de kalbinin attığını duydum cok sükür. Ama bir sonraki randevu bir hafta sonra ozaman 9+3 olacagım inşallah. Ama hep endişeleniyorum acaba kalbi hala atıyormu diye falan. Sizdede varmı bu? 2 ay önce düşük yaptım ama onda ne kese nede bebek görünmüstü. 5 haftalıkken düstü allah korusun ondan dolayıda simdi korku var bekleyemiyorum ama almanyadaym ve bursa hep 3 haftada bir randevu veriyorlar..

Olmaz mı hem de nasıl endişeleniyorum. Eşim artık eve ultrason mu alsak diye takılıyor bana :))) Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Ama olacağı varsa da önüne kimse geçemez. Ben de kalp atışlarını duydum ama hala atıyor mu iyiler mi diye sürekli aklımda benim de. Senin yine iyi 3 haftaysa burada genelde aylık oluyor kontroller. 1 ay çok uzun Keşke daha sık görsek ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…