2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynen canim ya bulanti cok kotu bi kahvalti yapabiyrm onun disinda bisey yiyemiyorm su bile icemiyorm

Kızlar doktor bana sosis, salam vs ile birlikte tavuk yemeyi de yasakladı neden bilmiyorum ama acayip istiyorum, bir kere yapıp yesem bişey olmaz herhalde.

Kisiye gore degisiyo canim sanirim bende senin durumundayim 3.ayi bekliyorm insallah cabucak gecer cok kotu bi durum

evet canım yiyorum bulanıyor aç kalıyorum daha çok bulanıyor su içiyorum bulanıyor oğlumda da bu durumdaydım biran önce atlatırız inşallah çalışıncada baya bi zor oluyor

evet canım yiyorum bulanıyor aç kalıyorum daha çok bulanıyor su içiyorum bulanıyor oğlumda da bu durumdaydım biran önce atlatırız inşallah çalışıncada baya bi zor oluyor
Evdede vakit gecmiyo daha cok dusunuyorsn herikiside zor oglunda newzaman gecmisti Ben icemiyorm yiyemiyorm korkuyrm artik midem bulancak diye bisey yiyemiyrm

Benim kahverengi akintim oldu cay gibi biraz da fazlaydi hemen doktoruma gittim progesteron verdi igne vurdu cok korkuyorum su an dua edin lutfen
Cnm hafta sonu benimde oldu lekelenmem bende senin gibi gittim bi sorun yoktu kanama alanı göremedi iğneyi kullandım bende iki gün sonra tekrar muayeneye gitttim çok şükür bi sorun yok olabiliyormuş bebek büyürken olabiliyormuş benimki bi saat için de aktı bitti uzun sürmedi zaten sende takip et renk önemliymiş kırmızı ve sürekli olmadığı sürece korkma içini rahat tut ve yine de kontrol ettir bebişi geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim canim sana da cok gecmis olsun insallah Rabb'im bizlere bagislar hepimizin bebegini.Benim cay gibi rengi kivami ama baya coktu yani sok oldum bi an da umarim ise yarar ilaclar umarim saglikla kucagima alabilirim bebegimi

Evdede vakit gecmiyo daha cok dusunuyorsn herikiside zor oglunda newzaman gecmisti Ben icemiyorm yiyemiyorm korkuyrm artik midem bulancak diye bisey yiyemiyrm

CANIM OĞLUMDA buna göre çok daha kötüydü serumla yaşıyordum 5. ayda bitti benim ümit kırmak gibi olmasın
Tavuk için de mi öyle diyorsunuz?

tavuklarda hormonlu oluyorya canım dr ondan demiş olabilir diye düşünüyorum

Arkadaslar sizdede korku oluyormu? Endiseleniyormusunuz? Ben 6+4 de kalbinin attığını duydum cok sükür. Ama bir sonraki randevu bir hafta sonra ozaman 9+3 olacagım inşallah. Ama hep endişeleniyorum acaba kalbi hala atıyormu diye falan. Sizdede varmı bu? 2 ay önce düşük yaptım ama onda ne kese nede bebek görünmüstü. 5 haftalıkken düstü allah korusun ondan dolayıda simdi korku var bekleyemiyorum ama almanyadaym ve bursa hep 3 haftada bir randevu veriyorlar..

ben 5+2de keseyi gördüm kalp atışı için 15gün sonrasına randevu verdi bende de aynı korku endişe var Rabbim acısın bize evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. kalp atmasa hormonlar yükselmese bu kadar değişikliği yaşamazdım gibi geliyor göğüs uçlarım kahverengileşti hep dolgunlar bulantı kusma tiksinme zaten berbat durumda artık kendimi böyle avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…