- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.161
Insallah canim Allah herkesin yavrusunu bagislasin icinde de benimkini.cok uzucu ama insallah atlaticaz tesekkur ederim
Aynen canim ya bulanti cok kotu bi kahvalti yapabiyrm onun disinda bisey yiyemiyorm su bile icemiyormCanım benim de hiç ağzımın tadı yok şöyle iştahlı bi şekilde bi şeyler yemek istiyorum bu günlerde ama bulantı da izin vermiyor. Dün akşam üstümden çıkardığım kazakdan bile midem bulandı. İnsan kendinden bile tiksinir mi kendi kendime gülüyorum sonradan. Ayy bir de burnuma belissima parfüm kokusu geliyor nereye gitsem. Ne acayip bir hamileyim anlamadım.
Kızlar doktor bana sosis, salam vs ile birlikte tavuk yemeyi de yasakladı neden bilmiyorum ama acayip istiyorum, bir kere yapıp yesem bişey olmaz herhalde.
Kisiye gore degisiyo canim sanirim bende senin durumundayim 3.ayi bekliyorm insallah cabucak gecer cok kotu bi durumKIZLAR BU BULANTIALR KAÇINCI HAFTADA GEÇER Kİ YA PERİŞAN OLDUM
Kisiye gore degisiyo canim sanirim bende senin durumundayim 3.ayi bekliyorm insallah cabucak gecer cok kotu bi durum
Amin canim amin insallahbu zamanlarımızı yavrularımızı kucağımıza alınca anıcaz inşallah
Evdede vakit gecmiyo daha cok dusunuyorsn herikiside zor oglunda newzaman gecmisti Ben icemiyorm yiyemiyorm korkuyrm artik midem bulancak diye bisey yiyemiyrmevet canım yiyorum bulanıyor aç kalıyorum daha çok bulanıyor su içiyorum bulanıyor oğlumda da bu durumdaydım biran önce atlatırız inşallah çalışıncada baya bi zor oluyor
doyumluk değilde tadımlık olsun bence :)
Cnm hafta sonu benimde oldu lekelenmem bende senin gibi gittim bi sorun yoktu kanama alanı göremedi iğneyi kullandım bende iki gün sonra tekrar muayeneye gitttim çok şükür bi sorun yok olabiliyormuş bebek büyürken olabiliyormuş benimki bi saat için de aktı bitti uzun sürmedi zaten sende takip et renk önemliymiş kırmızı ve sürekli olmadığı sürece korkma içini rahat tut ve yine de kontrol ettir bebişi geçmiş olsunBenim kahverengi akintim oldu cay gibi biraz da fazlaydi hemen doktoruma gittim progesteron verdi igne vurdu cok korkuyorum su an dua edin lutfen
Cok tesekkur ederim canim sana da cok gecmis olsun insallah Rabb'im bizlere bagislar hepimizin bebegini.Benim cay gibi rengi kivami ama baya coktu yani sok oldum bi an da umarim ise yarar ilaclar umarim saglikla kucagima alabilirim bebegimiCnm hafta sonu benimde oldu lekelenmem bende senin gibi gittim bi sorun yoktu kanama alanı göremedi iğneyi kullandım bende iki gün sonra tekrar muayeneye gitttim çok şükür bi sorun yok olabiliyormuş bebek büyürken olabiliyormuş benimki bi saat için de aktı bitti uzun sürmedi zaten sende takip et renk önemliymiş kırmızı ve sürekli olmadığı sürece korkma içini rahat tut ve yine de kontrol ettir bebişi geçmiş olsun
Evdede vakit gecmiyo daha cok dusunuyorsn herikiside zor oglunda newzaman gecmisti Ben icemiyorm yiyemiyorm korkuyrm artik midem bulancak diye bisey yiyemiyrm
Tavuk için de mi öyle diyorsunuz?
sabahtan saat 10da canım ilk randevuyu almıştımbir garip oblomov canım senin randevun yarın saat kaçta
Amin çok sağol cümlemizde de nasip etsin rabbimHoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
ay maşallah ya nasıl bir mucize bunlar böyle bende sabırsızım yarın inşallah güzel haberlerle gelebilirimSonunda ben de gördüm bebişimi kalbi de atıyor bin şükür. Yorum yapıp destek olan herkese çok teşekkür ederim
canım senin bir sonraki randevun ne zaman?bir garip oblomov canım senin randevun yarın saat kaçta
İyi haberler le gelirsin cnm in... benim nisanın 11 de zamn geçmiyorsabahtan saat 10da canım ilk randevuyu almıştım
ben 5+2de keseyi gördüm kalp atışı için 15gün sonrasına randevu verdi bende de aynı korku endişe var Rabbim acısın bize evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. kalp atmasa hormonlar yükselmese bu kadar değişikliği yaşamazdım gibi geliyor göğüs uçlarım kahverengileşti hep dolgunlar bulantı kusma tiksinme zaten berbat durumda artık kendimi böyle avutuyorumArkadaslar sizdede korku oluyormu? Endiseleniyormusunuz? Ben 6+4 de kalbinin attığını duydum cok sükür. Ama bir sonraki randevu bir hafta sonraozaman 9+3 olacagım inşallah. Ama hep endişeleniyorum acaba kalbi hala atıyormu diye falan. Sizdede varmı bu? 2 ay önce düşük yaptım ama onda ne kese nede bebek görünmüstü. 5 haftalıkken düstü allah korusun ondan dolayıda simdi korku var bekleyemiyorum ama almanyadaym ve bursa hep 3 haftada bir randevu veriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?