- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.181
Instagramda takip ettiğim annelerden birisi kullanıyordu memnun olduğunu söylemişti. Yüksek olduğu için bebek etrafı görebiliyormuş camdan rahatça. Besafe biraz pahalı diye indirimde yakalayıp casual coolfix aldık biz de .360 derece dönebiliyor oğlum camdan dışarıyı görebiliyor. Uzun yolculuklarda hep içinde uyudu bir sorun yaşamadık.Kızlar be safe izi comfort oto koltuğu kullanan var mı aranızda memnun musunuz ya da önerebileceğiniz oto koltuğu var mı
Biz yoyko bear oto koltugu aldik gayet memnunum oglum icinde cok rahat kumasi kaliteli görüntü olarakda cok guzel yuksek disariyi rahatlikla görebiliyor 360 derece donuyo 3 kademeli tek begenmedigim geriye cok fazla yatmiyo uyurken biraz dik pozisyonda kaliyo ama oglum rahat olucakki 2 saat uyuyo. 32 kiloya kadar tasiyabiliyoKızlar be safe izi comfort oto koltuğu kullanan var mı aranızda memnun musunuz ya da önerebileceğiniz oto koltuğu var mı
Benim oglum 10. Ayii doldurdu hala hic disi yok sizce bi prblemmi bu cok canm sklyor
Kızlar be safe izi comfort oto koltuğu kullanan var mı aranızda memnun musunuz ya da önerebileceğiniz oto koltuğu var mı
Bebeklerinizin oyuncakları neler peki arkadaşlar? Hemen sıkılıyor bizimkisi. Geçen 6 liralık bişey aldım diğer her oyuncağından daha çok oynuyor onunla. Kurmalı bi ejderha tık tık gidiyor bayılıyor. Malum çok da pahalandı her şey ama bir aktivite masası almalı mı mesela bilemedim. Sizinkiler en çok neleri seviyor? Benim oğlum bir de top delisi bayılıyor her türlüsüne
Bence ellemeyin uyusunMerhabalar çok fazla okuyamıyorum. Çok hareketlendi peşinden koşturmakla geçiyor günüm. Mama ile besleyen anneler varmı aranızda.ben üç öğün yemeğe başladım doktorun tavsiyesiyle fakat gece hiç uyanmıyor. Bu sebeple de yemek verdipim için mama fazla mı geliyor diye düşündüm. Çünkü hiç vakit kalmıyor hem yemek hem mamaya günümüz iki öğün gündüz uykusu ve üç öğün yemekle bitiyor. Ne yapayım sizce. Mamayı azaltayımmı yoksa öğünümü düşüreyim. Mama 180-150-150-180 olarak veriyorum
Benim oğlum rahatsızlanmıştı. Önce geniz akıntısı oldu. Sonra öksürük başladı, daha sonra da grip oldu.. yaklaşık 3 hafta sürdü. 3 kere doktora götürdüm :)))Kızlar merhaba,
Oğlum 2 hafta önce biraz hasta oldu sanırım denizde üşüttü. Sadece bir gün hafif ateşi oldu ilaç kullanmadan atlattık, hemen keyfi yerine geldi 2 haftadır gayet iyi. Ama geniz akıntısı bir türlü geçmedi. Burnu akmıyor ama geniz akıntısı var emerken falan çok belli oluyor. 3 haftaya kadar normal diyorlar ama bu haftasonuna kadar geçmezse doktora göstereyim diyorum. Çocuk doktoruna mı gitmek gerekir yoksa direkt bir KBB uzmanına mı?
Sizlerde oldu mu böyle uzun süreli akıntı?
cok sevindim canim senin adina,arkadasiminda 2 yasinda oglu var ve bebegi olunca sutten kesmek istedi o gogsune biraz karabiber surmus oglu agzina alir almaz birakmis hemen birdaha emmemis:)Herkese merhaba yarık damaklı bebeğin annesini hatırlıyor musunuz :)
Oğlum ameliyat olalı 4 ay oldu ve ilk defa peynir, zeytin ile yumurta yediHer gün usanmadan kahvaltısını hazırladım zaten ablasına da hazırlıyorum (ablamız 2 yaşında) ve her gün yemeyi refdediyordu bu sefer yeyince çok şaşırdım :) Bu arada oğlum su bile içemiyordu onu söyleyeyim de :) yeni yeni bardaktan su içiyor bugün ablasının elinden bardağı alıp içti tabi gene ben şok :) sonra döktü hepsini :)
Bu arada iki dişi var
Ve anne baba vs demeye başladıinşallah ilerde düzgün konuşur
Takip edemiyorum pek kusura bakmayın işte 10 aylık oğlum ve 2 yaşında kızım var bana kök söktürüyorlar
Bu arada kızımı sütten kesmemiştim hamile kaldığımda 7 aylıktı kıyamamıştım Hale’n daha emziriyorum, ameliyattan bir müddet sonra oğlum da emmeye başladı
Şimdi kara kara büyük olanı nasıl sütten keseceğimi düşünüyorum imkansız gibi kardeşinden gördüğü için
canim bende gecende yazmistim benim oglumunda hic cikmadi ama normal diyolar ama damaklari bembeyaz cikti cikacak sanki biraz daha sabredelim ciksada dis hedigi yapsak:)Benim oglum 10. Ayii doldurdu hala hic disi yok sizce bi prblemmi bu cok canm sklyor
Bence ellemeyin uyusunbu aylarda kesintisiz uykuya geçmeleri normal. Kişo alımı takibi daha belirleyici olur mama fazla mı gelir az mı diye. Keşke benim oğlum da kesintisiz uyusa henüz hiç yaşamadım ne yazık ki. Üstteki dişler geliyor iyice çılgınlaştı
canim mamayi cok veriyorsun gunde 2 veya en fazla 3 defa vermen lazin bir sabah bir ogle birde aksam eger bebegin 10 ayliksa gunde 2 defa vermen gerekiyor sen cok veriyorsun ek gida daha cogunlukla olmaliMerhabalar çok fazla okuyamıyorum. Çok hareketlendi peşinden koşturmakla geçiyor günüm. Mama ile besleyen anneler varmı aranızda.ben üç öğün yemeğe başladım doktorun tavsiyesiyle fakat gece hiç uyanmıyor. Bu sebeple de yemek verdipim için mama fazla mı geliyor diye düşündüm. Çünkü hiç vakit kalmıyor hem yemek hem mamaya günümüz iki öğün gündüz uykusu ve üç öğün yemekle bitiyor. Ne yapayım sizce. Mamayı azaltayımmı yoksa öğünümü düşüreyim. Mama 180-150-150-180 olarak veriyorum
Herkese merhaba yarık damaklı bebeğin annesini hatırlıyor musunuz :)
Oğlum ameliyat olalı 4 ay oldu ve ilk defa peynir, zeytin ile yumurta yediHer gün usanmadan kahvaltısını hazırladım zaten ablasına da hazırlıyorum (ablamız 2 yaşında) ve her gün yemeyi refdediyordu bu sefer yeyince çok şaşırdım :) Bu arada oğlum su bile içemiyordu onu söyleyeyim de :) yeni yeni bardaktan su içiyor bugün ablasının elinden bardağı alıp içti tabi gene ben şok :) sonra döktü hepsini :)
Bu arada iki dişi var
Ve anne baba vs demeye başladıinşallah ilerde düzgün konuşur
Takip edemiyorum pek kusura bakmayın işte 10 aylık oğlum ve 2 yaşında kızım var bana kök söktürüyorlar
Bu arada kızımı sütten kesmemiştim hamile kaldığımda 7 aylıktı kıyamamıştım Hale’n daha emziriyorum, ameliyattan bir müddet sonra oğlum da emmeye başladı
Şimdi kara kara büyük olanı nasıl sütten keseceğimi düşünüyorum imkansız gibi kardeşinden gördüğü için
cok sevindim canim senin adina,arkadasiminda 2 yasinda oglu var ve bebegi olunca sutten kesmek istedi o gogsune biraz karabiber surmus oglu agzina alir almaz birakmis hemen birdaha emmemis:)
bebise kakmis artik sutler:)
Canim cok sevindim gecenlerde kardesime anlatmistim ne yapti acaba diye. Her bir gelismeleri bizleri nasil.mutlu ediyor sen kat kat mutlu oluyorsundur onlar o kadar gucluler ki bizlere gercekten ornek olacak kadar gucluler masallah Rabbim cocuklarimizin ayagina tas degdirmesin insallah
Benim bebeğimde kısa emiyor ve tek göğsümü emiyor bırakıyor. Önceden ikisini birden emerdi.Kizlar oğlum 3 4 dk emiyor memeyi. Etrafa bakınıyor vs dikkati dağılıyor diye tekrar teklif ediyorum, bi kere birakinca bi daha emmiyor. Günde 4 5 kez böyle 3 4 dk emiyor. Zaten her çekişte dolu dolu yutkunmuyor. Ilk zamanlar gibi sık sık emmedigi icin sutum de baya geriledi, dolmuyor sertlesmiyor eskisi gibi. Anne sutu de alsin istiyorum,önümüz kış, bağışıklığı güçlü olsun. Ama kısacık emip bırakıyor. Böyle böyle emmeyi bırakır mı diye korkuyorum. Sizin bebisler ne alemde? Benim gibi olan var mi
eline oyuncak falan versen oyalanirmi acaba yada kalem versen genelde ilgilerini cok cekiyor artik birseyler yaparak icmek istiyolarKizlar oğlum 3 4 dk emiyor memeyi. Etrafa bakınıyor vs dikkati dağılıyor diye tekrar teklif ediyorum, bi kere birakinca bi daha emmiyor. Günde 4 5 kez böyle 3 4 dk emiyor. Zaten her çekişte dolu dolu yutkunmuyor. Ilk zamanlar gibi sık sık emmedigi icin sutum de baya geriledi, dolmuyor sertlesmiyor eskisi gibi. Anne sutu de alsin istiyorum,önümüz kış, bağışıklığı güçlü olsun. Ama kısacık emip bırakıyor. Böyle böyle emmeyi bırakır mı diye korkuyorum. Sizin bebisler ne alemde? Benim gibi olan var mi