2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba kizlar sizlere bir sorum olacakti oglum nerdeyse 10 aylik ve dili hep disarda duruyor cok asiri degil uc kismi disinda hep sizlerlerinde oylemi normalmi acaba
Hahahh ben yazdim sandim bizim oglus da ayni. Genelde dilin ucu dışarıda. Zaten surekli guluyor, agzi hep açık sayılır. Ama kayinpederim de surekli dilini disari cikaran biri. Ben genetik oldugunu düşünüyordum

merhaba kizlar sizlere bir sorum olacakti oglum nerdeyse 10 aylik ve dili hep disarda duruyor cok asiri degil uc kismi disinda hep sizlerlerinde oylemi normalmi acaba
Benim oğlum da bir şeye konsantre olmuşken bir oyuncağı incelemek, kitabın sayfalarını açmak gibi şeyler yaparken mesela dilini hafif dışarı çıkarıyor :) pek seviyorum o halini şapşik oluyorlar :)

Bebeklerinizin oyuncakları neler peki arkadaşlar? Hemen sıkılıyor bizimkisi. Geçen 6 liralık bişey aldım diğer her oyuncağından daha çok oynuyor onunla. Kurmalı bi ejderha tık tık gidiyor bayılıyor. Malum çok da pahalandı her şey ama bir aktivite masası almalı mı mesela bilemedim. Sizinkiler en çok neleri seviyor? Benim oğlum bir de top delisi bayılıyor her türlüsüne

Aktivite masası fisher Price zurafa aldık kızım cok seviyor. Bunun dısında ilk adım arabası almıstık kucuk bır bagajı var oraya top dolduruyor bebeklerini oturtuyor ama yurume amacli kullanmıyor. Playskool fil almıstık top sevıyor dıye filin hortumu topları fırlatıyor onu da cok sevdi. Yürütec almıstık ama yurutecı hıc sevmedi onun vak vak oyuncagıyla oynuyor. Bunların dısında baya baya oyuncak doldurmusuz evi ama bugun ketcap mayonez kutularına bayıldıgı kadar hiçbirine bayılmamıstır. Yeni bir oyuncak alındığında arkamızda saklayıp suprizzz diye cıkarıyoruz aaaa aaa diye sasırıp oyuncaga sarılıyor sırf bu yuzden bir suru oyuncak doldu ev

Hic oyuncak almadim desem yeridir sophie dis kasiyici aldim bir tek pahali olarak. Etraftaki her sey onlar icin oyuncak zaten ama bu aralar koordinasyon oyuncaklarina bakiyorum.kendim yapabilecek tarzda da seyler yapiyorum. Plastik su siselerine bayiliyor ama bu aralar yurumek hep derdi butun evi geziyor oyuncakla isi kalmadi sanki

Evet aylarca plastik su şişeleriyle oynadı. Hiçbir oyuncağa bakmadı. Chicconun Yürüteci var onu uçuruyor evde hep yürümek istiyor çünkü, önünde de top atılan yerler var atınca müzik çalıyor bazen o kısmıyla oynar. Okuduğumuz kitapların sayfalarını çevirir top fırlatırım yakalamaca oynarız. Diğer oyuncaklarına pek ilgi göstermiyor. Ama insan almayınca da bir eksiklik hissediyor sanki mecbur hissediyorum kendimi :)

Playskool fil çok gürültü çıkarıyor diyorlar doğru mu peki? Süpürgeden bazen korkuyor çünkü

Yok ben hic kasmiyorum kendimi bir ara bende acaba kotu mu yapiyorum oyuncak almamakla diyordum cunku takip ettigim bir iki sayfa var instagramda cocuklarini resmen oyuncaga boguyorlar. Sonra onlarin sayfa tanitimi yaptiklarini o oyuncaklara belji para bile vermediklerine kanaat getirdim. Sevdigi bir iki oyuncak varsa bence yeterli birde bu aylarda oturup oyun oynama aylari degil ayaklanmaya odaklilar. Sonra o oyuncaklari oynayacak zamanlari gecicek bosa yayinti gibi geliyor bana

Benim oğlum arabalara bayılıyor. Bir ara topla çok oynadı. Şuan favorisi araba. Arabaları sürerken birde araba sesi çıkarıyor :)))

Evet yarım saat oluyor

Herkese merhaba yarık damaklı bebeğin annesini hatırlıyor musunuz :)
Oğlum ameliyat olalı 4 ay oldu ve ilk defa peynir, zeytin ile yumurta yedi Her gün usanmadan kahvaltısını hazırladım zaten ablasına da hazırlıyorum (ablamız 2 yaşında) ve her gün yemeyi refdediyordu bu sefer yeyince çok şaşırdım :) Bu arada oğlum su bile içemiyordu onu söyleyeyim de :) yeni yeni bardaktan su içiyor bugün ablasının elinden bardağı alıp içti tabi gene ben şok :) sonra döktü hepsini :)

Bu arada iki dişi var
Ve anne baba vs demeye başladı inşallah ilerde düzgün konuşur

Takip edemiyorum pek kusura bakmayın işte 10 aylık oğlum ve 2 yaşında kızım var bana kök söktürüyorlar

Bu arada kızımı sütten kesmemiştim hamile kaldığımda 7 aylıktı kıyamamıştım Hale’n daha emziriyorum, ameliyattan bir müddet sonra oğlum da emmeye başladı

Şimdi kara kara büyük olanı nasıl sütten keseceğimi düşünüyorum imkansız gibi kardeşinden gördüğü için

@Ayaklarim3kilo nasıl gidiyor hayat? Büyüğümü sütten kesmek için 2 yaşını bekliyordum şimdi 2 yaşında ama nasıl başaracağım bilmiyorum kardeşini görüyor sürekli sen nasıl başardın kardeşini görünce istemedi mi İkna ederek azaltarak vs olacak gibi değil bu iş çok yıprandım geceleri çok zor sürekli uyanıyorlar emmek için

Maşallah canım oğluşuna :)
Çok geçmiş olsun. Zor günler geride kalmış çok sevindim. sağlıkla büyüsünler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…