- 20 Ekim 2013
- 269
- 449
- 34
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.221
canım diştendir aynı durumlar bizde de olduktan 2 hafta sonra diş geliyordu peşindenMerhaba.Benim kızım bugün 10 aylık oldu.Son 2 aydır geceleri çok uyanıyor sabah da uykusunu almadan kalkıyor.Bir türlü sebebini anlayamadım.Doktor kontrolünde çok şükür gayet sağlıklı tahlilleri güzel.Sizce sıkıntı nedir.İşe de başladım onun da etkisi vardır heralde her sabah anneme götürüyorum.ama işten önce başladı uyku düzensizliği.bu durumda olan var mı
gece tok tutucuk irmikli mama yedirin bonra emzirip uyutun karnı tok olunca daha uzun uyuyacaktırArkadaşlar yardım edin nolur yoruldum artık gece 15 kere uyanmaktan.bebeğim 9qyluk ama sürekli uyanıyor doğduğundan beri
Sürekli bir pozisyon arayışı herhangi bi dağlık problemi de YÖK napabilirim bu arada emerek uuyor
Gün şçinde toplam 3 kere uyuyor. Dördüncüde gece uykusuna geçiyorArkadaşlar uyku düzeniniz nasıl? Kızım 10 aylık bu sıralar uyku aralığını açmaya başladı, 4 saatte bir uyuyor nerdeyse...
3bucuk saat gibi bizimki ama uyuyana kadar 4 saati buldugu da oluyor. 2 gunduz uykusu var ikincisi genelde 40 dkArkadaşlar uyku düzeniniz nasıl? Kızım 10 aylık bu sıralar uyku aralığını açmaya başladı, 4 saatte bir uyuyor nerdeyse...
Bence normal canım. Gündüz ilk uykusunu yaklaşık 3 saat sonra uyuyor. İkinci uykusu 3,5 - 4 saat sonra oluyor genelde...Arkadaşlar uyku düzeniniz nasıl? Kızım 10 aylık bu sıralar uyku aralığını açmaya başladı, 4 saatte bir uyuyor nerdeyse...
Sabah sekizde uyaniyor kahvalti hazirliyorum yiyor emiyor hemen uyumak istiyor. Ilk gunduz uykusu 2.5 3 saat kadar suruyor sonra uyaniyor kendi vakit geciriyor ara ogun meyve ya da yogurt veriyorum sonra yine uyumak istiyor. Uyku saatlerini takip ediyorum ama uyaniklik surelerini takip etmiyorum ne zaman uykusu gelirse uyuyor artik buyuduler uzun sure uykusuz duruyorlar gunduz 2 kere uyumak yetiyor. Aksam yine aksam yemeginden sonra 1 1.5 saat kadar vakit gecirip uyumak istiyor. Ama gece cok kalkiyor meme destekli uyudugu icin kalkmalari normalArkadaşlar uyku düzeniniz nasıl? Kızım 10 aylık bu sıralar uyku aralığını açmaya başladı, 4 saatte bir uyuyor nerdeyse...
Merhaba kızlar ya benim oğlum gece 4-5 defa kalkıyor gözleri kapalı bi şekilde önce mızıldıyor sonra ağlamaya başlıyor ama asla gözlerini açmıyor. Emerek uyuduğundan galiba sadece ağzına meme alırsa sesi kesiliyor ve max 10 saniye sonra tekrar uyuyor. Neden böyle yapıyor sizce? Birde son iki haftadır asla beşiğin de yatmıyor illa ki yanımda yatmak istiyor. Beşiğine koyduğum an ağlıyor yada en fazla 1 saat uyuyor sonra yine ağlama. Buarada nırmalde çok neşeli sürekli gülen bi bebek ama geceleri bunları yaşıyoruz. Birde 11 aylığız ama tek bi dişimiz bile yok
Benim oğlum diş çıkarma döneminde gece sık uyanıyor. Dediğin gibi ağlayarak uyanıyor. Kucağımda uyuyor,beşiğe yatırınca uyanıyor. ağrısı olduğu için öyle yaptığını düşünüyorum.Merhaba kızlar ya benim oğlum gece 4-5 defa kalkıyor gözleri kapalı bi şekilde önce mızıldıyor sonra ağlamaya başlıyor ama asla gözlerini açmıyor. Emerek uyuduğundan galiba sadece ağzına meme alırsa sesi kesiliyor ve max 10 saniye sonra tekrar uyuyor. Neden böyle yapıyor sizce? Birde son iki haftadır asla beşiğin de yatmıyor illa ki yanımda yatmak istiyor. Beşiğine koyduğum an ağlıyor yada en fazla 1 saat uyuyor sonra yine ağlama. Buarada nırmalde çok neşeli sürekli gülen bi bebek ama geceleri bunları yaşıyoruz. Birde 11 aylığız ama tek bi dişimiz bile yok
Benim oglumda ayni uyanmiyor uyanik agliyor memeyi alinca aninda uyuyir malesef meme destekli uyumanin etkisiMerhaba kızlar ya benim oğlum gece 4-5 defa kalkıyor gözleri kapalı bi şekilde önce mızıldıyor sonra ağlamaya başlıyor ama asla gözlerini açmıyor. Emerek uyuduğundan galiba sadece ağzına meme alırsa sesi kesiliyor ve max 10 saniye sonra tekrar uyuyor. Neden böyle yapıyor sizce? Birde son iki haftadır asla beşiğin de yatmıyor illa ki yanımda yatmak istiyor. Beşiğine koyduğum an ağlıyor yada en fazla 1 saat uyuyor sonra yine ağlama. Buarada nırmalde çok neşeli sürekli gülen bi bebek ama geceleri bunları yaşıyoruz. Birde 11 aylığız ama tek bi dişimiz bile yok
Benim oğlum da aynı senin gibi emiyor çekip bırakıyor hemen.Gece uyanınca ya da uzun süre yemek yemeyip aç kaldıysa uzun 10 15 dakika emiyor.Demek ki yetiyor onlara ısrar etsem de istemiyor.Emmek istiyorsa kendisi gelip açtırıyor zaten.Süt de eskisi kadar olmaz artık diye düşünüyorum.Venim oğlum uzun süredir böyle az emiyor ama çok sükür sütüm kesilmediKizlar oğlum 3 4 dk emiyor memeyi. Etrafa bakınıyor vs dikkati dağılıyor diye tekrar teklif ediyorum, bi kere birakinca bi daha emmiyor. Günde 4 5 kez böyle 3 4 dk emiyor. Zaten her çekişte dolu dolu yutkunmuyor. Ilk zamanlar gibi sık sık emmedigi icin sutum de baya geriledi, dolmuyor sertlesmiyor eskisi gibi. Anne sutu de alsin istiyorum,önümüz kış, bağışıklığı güçlü olsun. Ama kısacık emip bırakıyor. Böyle böyle emmeyi bırakır mı diye korkuyorum. Sizin bebisler ne alemde? Benim gibi olan var mi
Anne sutu ya da formul mama disinda bir sey vermeyin bizlere bile yatmadan once bir seyler yemek zararliyken bebekleriniz uyanmasin diye neden yediriyorsunuz anlamiyorum. Bebekler her zaman ac oldugu icin uyanmaz susadigi icin uyanir Annenin kokusunu duymak icin uyanir Korktugu icin uyanir Sicak oldugu icin uyanir Oglum bazen 5 6 kere kalkiyor ama biz meme destekli uyuyoruz o nedenle ve 11 aylik oglum aklima yedireyimde uyusun fikri hic gelmedi.Gece uykusuna uyuturken bebişlerinize ne yediriyorsunuz kızlar.Tok tutan ne önerirsiniz.Muhallebi pek yemiyor biberonla içerek uyuyor genelde.irmikli mama veriyorum ben tok tutsun diye ama çok uyanıyor.