2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım diştendir aynı durumlar bizde de olduktan 2 hafta sonra diş geliyordu peşinden

gece tok tutucuk irmikli mama yedirin bonra emzirip uyutun karnı tok olunca daha uzun uyuyacaktır

Arkadaşlar uyku düzeniniz nasıl? Kızım 10 aylık bu sıralar uyku aralığını açmaya başladı, 4 saatte bir uyuyor nerdeyse...

Arkadaşlar uyku düzeniniz nasıl? Kızım 10 aylık bu sıralar uyku aralığını açmaya başladı, 4 saatte bir uyuyor nerdeyse...
Bence normal canım. Gündüz ilk uykusunu yaklaşık 3 saat sonra uyuyor. İkinci uykusu 3,5 - 4 saat sonra oluyor genelde...
Bizimde gündüz uyuma süresi kısaldı. Toplam 3 saat uyuyordu. 2-2,5 saate düştü.

Sabah sekizde uyaniyor kahvalti hazirliyorum yiyor emiyor hemen uyumak istiyor. Ilk gunduz uykusu 2.5 3 saat kadar suruyor sonra uyaniyor kendi vakit geciriyor ara ogun meyve ya da yogurt veriyorum sonra yine uyumak istiyor. Uyku saatlerini takip ediyorum ama uyaniklik surelerini takip etmiyorum ne zaman uykusu gelirse uyuyor artik buyuduler uzun sure uykusuz duruyorlar gunduz 2 kere uyumak yetiyor. Aksam yine aksam yemeginden sonra 1 1.5 saat kadar vakit gecirip uyumak istiyor. Ama gece cok kalkiyor meme destekli uyudugu icin kalkmalari normal

Merhaba kızlar ya benim oğlum gece 4-5 defa kalkıyor gözleri kapalı bi şekilde önce mızıldıyor sonra ağlamaya başlıyor ama asla gözlerini açmıyor. Emerek uyuduğundan galiba sadece ağzına meme alırsa sesi kesiliyor ve max 10 saniye sonra tekrar uyuyor. Neden böyle yapıyor sizce? Birde son iki haftadır asla beşiğin de yatmıyor illa ki yanımda yatmak istiyor. Beşiğine koyduğum an ağlıyor yada en fazla 1 saat uyuyor sonra yine ağlama. Buarada nırmalde çok neşeli sürekli gülen bi bebek ama geceleri bunları yaşıyoruz. Birde 11 aylığız ama tek bi dişimiz bile yok

Atak haftası denen durumu takip ediyor musunuz? Vallahi bakınca beşiğinde uyuyan çocuk tam da o haftada başladı orda yatmamaya.Yanımızda yatıyor ve yine de önceki hallerine göre daha sık uyanıp emip tekrar uyuyor.Birde yataktan düşmüş dün sabah

Benim oğlum diş çıkarma döneminde gece sık uyanıyor. Dediğin gibi ağlayarak uyanıyor. Kucağımda uyuyor,beşiğe yatırınca uyanıyor. ağrısı olduğu için öyle yaptığını düşünüyorum.
Belki senin oğlunda diş çıkaracaktır canım.

Ben atak haftalarini hic takip etmiyorum. Zaten bebekli hayat yeterince yorucu, bi de onlari takip edip gelecek hafta zor gececek diye kafami yormak istemiyorum acikcasi başa gelince yaşıyorum bebegimle birlikte.

Bizim sıkıntımız da gunduz vakit geçirmek. Ben iş yapiyorsam, mutfakta cekmeceleri falan dokup oyalaniyor bi sekilde. Ona zarar verecek birsey olmadigi surece mudahale etmiyorum. Ama ben oturuyorsam asla birseyle mesgul olmuyor. Ne oyuncak ne de baska birsey. Bana tirmaniyor. Bana tutunup ayaga kalkiyor. Kucagimda da durmuyor 10 saniye sonra iniyor. Mizmiz sekilde yine bana tırmanıyor. Hep ayni. Babasina veya baskasina boyle yapmiyor. Ama ben varsam baska biseyle ilgilenmiyor

oglumun disi cikti sonunda hic huzursuz olmadi cok sukur ayni sekilde aksam 7 sabah 7 ye kadar uyuyor bebekleriniz gece birkacdefa kalkiyorsa gun icinde iyi yeterli beslenmiyordur oglum nezaman cok az yese o gece kesin kalkiyor her iki saate birseyler yedirin emzirmeyide yatmadan yatmaya yapin yani ogle uykusuna yatarken aksam uykusuna yattiginda geri kalani hep yicek birseyler verin.

Geceleri uyanma huzursuzluk varsa idrar tahlili yaptırın derim. Özellikle kız çocuklarında hiçbir belirti vermeden idrar yolları enfeksiyonu olabiliyor

Benim oglumda ayni uyanmiyor uyanik agliyor memeyi alinca aninda uyuyir malesef meme destekli uyumanin etkisi

Eylül sonu yükseklisans eğitimi için haftada 2 gün okulda olacağım.Evde yokken sağıp oğluma bırakmak için manuel süt pompası alacağım.Kullanıp tavsiye edeceğiniz marka varsa yazar mısınız.Ve emzirdikten ne kadar zaman sonra kullanmam lazım.

Benim oğlum da aynı senin gibi emiyor çekip bırakıyor hemen.Gece uyanınca ya da uzun süre yemek yemeyip aç kaldıysa uzun 10 15 dakika emiyor.Demek ki yetiyor onlara ısrar etsem de istemiyor.Emmek istiyorsa kendisi gelip açtırıyor zaten.Süt de eskisi kadar olmaz artık diye düşünüyorum.Venim oğlum uzun süredir böyle az emiyor ama çok sükür sütüm kesilmedi

Gece uykusuna uyuturken bebişlerinize ne yediriyorsunuz kızlar.Tok tutan ne önerirsiniz.Muhallebi pek yemiyor biberonla içerek uyuyor genelde.irmikli mama veriyorum ben tok tutsun diye ama çok uyanıyor.

Kızlar merhaba. Benim bebeğim de 10 aylık. Şimdilik 4 dişi çıktı. disleri cok kasiniyor ve sürekli ısırmak istiyor her şeyi oyuncakları vs tamam da bizi de ısırıyor elimizi kolumuzu bu durumda olan var mı? Nasıl davranacagimi bilemiyorum her defasında anlatıyorum ama siz napiyorsunuz

Gece uykusuna uyuturken bebişlerinize ne yediriyorsunuz kızlar.Tok tutan ne önerirsiniz.Muhallebi pek yemiyor biberonla içerek uyuyor genelde.irmikli mama veriyorum ben tok tutsun diye ama çok uyanıyor.
Anne sutu ya da formul mama disinda bir sey vermeyin bizlere bile yatmadan once bir seyler yemek zararliyken bebekleriniz uyanmasin diye neden yediriyorsunuz anlamiyorum. Bebekler her zaman ac oldugu icin uyanmaz susadigi icin uyanir Annenin kokusunu duymak icin uyanir Korktugu icin uyanir Sicak oldugu icin uyanir Oglum bazen 5 6 kere kalkiyor ama biz meme destekli uyuyoruz o nedenle ve 11 aylik oglum aklima yedireyimde uyusun fikri hic gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…