2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynı sorun bende de var. Haftaya işe başlıyorum. Ben de şimdiden süt stokluyorum. Bebeğim gece emmesini bıraktığı için sabaha kadar süt birikiyor. Sabah da birini emzirip diğerini sağıyorum 120 ml e yakın süt çıkıyor. Yalnız benim bebeğim biberon kabul etmiyor. Alıştırma bardağında da içmiyor sütümü. Ben yokken nasıl verecek bakıcısı hiç bilmiyorum ve çok endişeliyim. Üstelik sadece emerek uyuyor bir diğer sorunumuz da bu.

Benim bebeğimde sadece memede uyuyor ne olacak bilmiyorum ‍ Gece sürekli yani iki saatte bir uyanıp emdiği için sabah hiç süt olmuyor memede

kızlar merhaba ben de öğretmenim kasıma kadar 14:30 a kadar calısıcam bebegime ne kadar süt bırakmalıyım normalde saat 10:00 da ve 14:00 da süt içiyordu tabi sabah uyandıgında ve aksam yatarkende iciyor şimdi nasıl bir yol izlemeliyiym ek gıdayıda fazla yemiyor

İki gündür deniyorum olmuyor eşim de olmadığını görüp bu çocuk hep aç geziyor o zaman süt Yok baksana diyor. Devam sütü vereceğim mecburen galiba
Bebegin emmesiyle pompanin sutu sagma sekli farklidir emilmeye alismis memeden sagimla sut gelmez sutunuz yoksa bebeginizin surekli aglamasi lazim ayrica memeden sut gelmezse zaten birakir emmeyi yutkunma sesi ve sutun akis sesi geliyordur muhtemelen korkma yanj sutun vardir. Sadece memeni sagima alistirman lazim.
kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz biz huggies kullanıyorduk ama artık yok prima yerine alternatif bir marka arıyorum ne önerirsiniz

Dogdugundan beri sleepy cok memnunum. Ayrica arada prima kulot bez kullaniyorum onuda hediye geldigi icin kullanmaya basladim memnun kaldim

kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz biz huggies kullanıyorduk ama artık yok prima yerine alternatif bir marka arıyorum ne önerirsiniz
4. Aya kadar prima kullandım.Primanın kötü koku yayması ve kakasını yaptığında sızdırmasından dolayı değiştirdim sleepye geçtim.Çok memnunum sızdırma da koku da yok artık size de öneririm.

Ben de prima kullandım ilk zamanlar cok pişik yaptı.molfikte pişik yapmıstım yenidoganken. Huggies iyi ama kalındı. Sleepy iyi ama kokuyordu. Şimdi molfiksle devam ediyoruz en iyisi yine bu gibi.

Bebekleri diş çıkaran anneler ne gibi zorluklar yaşadınız bizim üst dişler geliyor bir kaç gündür çok huysuz huysuzluğu geçtim de hiç birşey yemiyor ne versem alıp atıyor cici bebe falan aldım resmen fırlatıyor yere. Çorba mama yok bir kaşık bile almiyor. kaşığı görür görmez ağzını sıkı sıkı kapatıp kafasını geriye atıyor. 37,5 -37,7 arası ateş var . Emiyor ama sanki yetmiyor gibi. Normal mi bunlar. Ne zamana kadar sürecek ki. Bir de kehribar kolye kullanıyorum ama çok faydası yok galiba

Sanırım alıştığı şekilde devam etmeliler süt içmeye. Ya da zamanla azaltırsın. Ben işe başlayacağım için 2 haftadır falan emzirmeyi azalttım. Ek gıdayı artırınca gece emmesini de kendiliğinden bıraktı bebeğim. Sabah 6 da emziriyorum uyumaya devam ediyor. 8 gibi uyanınca da kahvaltısını veriyorum sonra 10.30 gibi tekrar emziriyorum uyuyor. ben işe başlayınca yine aynı saatte verecekler sütümü. Öğlen çorba içecek sonra da ben geleceğim zaten.

Dört gün ateşi yükseldi iştahsızdı sadece emiyordu bazen onu bile istemiyordu gece çığlık çığlığa uyanıyordu hasta mı oldu diye doktora götürdük tahliller temiz çıktı doktorumuz üst dişlerin yeri kabarmış çıkacak o yapmıştır dedi üstünden iki hafta geçti hala çıkmadılar her dişte böyle olcaksa yandık vallahi

Benimkisinin huysuzluk huzursuzluk ve gece aglamasi disinda bir belirti olmadi. Istahi yeri deydi hatta kendi yedigi icin daha cok yer olmustu dislerini damaklarini kasiya yiyordu ama gece aglamalarini unutamiyacagim bizim 6 dis birden cikmisti 20 gun icinde simdilerde baaka dis yok bakalim devaminda ne olacak. Ben kehribar kolye falan bunlara inanmiyorum canim o nedenle alip kullanmadim hic.
Kızlar doğumdan sonra ilk regliniz nasıl oldu? Ben ilk defa oldum ama tam adet kanaması gibi değil. 3 gün kahverengi lekelenme oldu sadece.
10 aylik olduk daha regl olmadim n3 zaman olcam cok merak ediyorum. Ama olanlarin dedigine gore cok duzensiz oluyormus birkac ay. Yani 1 2 ay ust uste olmazsan telaslanma

Oglum simdiye kadar hep yeni dogan gibi emmeye devam.ediyordu tabi onun ihtiyacini karsilicak olcude sut uretmeye aliskin vucudum ama 10. Aya girdigimizden beri pek emmiyor akli hep muzurlukta emekliyor tirmaniyor uzaniyor genelde yatak odasinda yataginin ustunde uzanarak emziriyorum emzirirken kalkiyo emekliyor oraya buraya saldiriyor tutunuyor yuruyor hem beni yoruyor hem memelerim bosalmadigindan tas gibi oluyor. Sizlerde de durum boyle mi emmek icin hem agliyor meme diye emzirincede emmiyor kereta iyice yormaya basladi beni her ay digerinden cok yoruluyorum 2. Cocuklular valla iyi idare ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…