- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.041
İncir alerjik miydi ya ben bilmeden lap diye verdim çocuğaHadi gecmis olsun cok sevindim. Biz de yogurdu peyniri tereyagini hep gectik cok sukur. Bu hafta yumurta akı deniyorum onda da sorun yok. Ben de cok mutluyum. Domates cilek incir bakla patlican falan kaldı bir tek
Incir 9. Ay gidasi canim bir sey olmadiysa korkma. Bu arada her gida alerjik olabilir ama belli basli icindeki alerjen maddeler net tespit edilenler domates cilek yumurta beyazi bal sut gibi gidalar 1 yas oncesi onerilmiyor. Bakla favizm olayindan dolayi patlicanda icerdigi nikotinden dolayi 2 yasindan sonraİncir alerjik miydi ya ben bilmeden lap diye verdim çocuğabişey olmadı Allahtan
biz 40 kı cikmadan kesmistik ilk kestigimizde simsiyahdi suan kahverengi sari arasiKizlar günaydın. Bebislerinizin saclarini kestirdinizmi hic ben daha kestirmedim bugün kestiricem saclarinin rengi cok güzel kestirdikten sonra koyulasirmi acaba
Oglumunda siyahti döküldü uzadi sari oldu insAllah degismez hatta daha da acilabilir rengi :)biz 40 kı cikmadan kesmistik ilk kestigimizde simsiyahdi suan kahverengi sari arasi
Bizimki hala sacsiz sayilir o nedenle hic kesmedik tepeleri uzuyor sadeceKizlar günaydın. Bebislerinizin saclarini kestirdinizmi hic ben daha kestirmedim bugün kestiricem saclarinin rengi cok güzel kestirdikten sonra koyulasirmi acaba
Kizlar günaydın. Bebislerinizin saclarini kestirdinizmi hic ben daha kestirmedim bugün kestiricem saclarinin rengi cok güzel kestirdikten sonra koyulasirmi acaba
İsofixArkadaşlar oto koltuğu ne aldınız? Okadar çok seçenek var ki aklım karıştı mutlaka alırken şuna dikkat et dediğiniz özellik var mı?
Bizimki de inanilmaz sacli doğdu. Gozune giren kisimlari kesiyorum. Bebek saçlarını kesmeye kiyamiyorum cok seviyorum. Ama herkes kız diyor. Bir kisi bile erkek demedi bugune kadar. Dogdugunda simsiyahti saclari, simdi acik kahveKizlar günaydın. Bebislerinizin saclarini kestirdinizmi hic ben daha kestirmedim bugün kestiricem saclarinin rengi cok güzel kestirdikten sonra koyulasirmi acaba
Teşekkür ederim mutlaka dikkate alıcam hepsiniİsofix
Çocuğu oturtmak için koltuğun yan dönüyor olması çok pratik oluyor
Eğer 2.çocuğu düşünüyorsanız 9\36 kg yerine 9\18 alabilirsiniz ki ben de İlk kızımda tavsiye üzerine öyle yapmıştım
Kilo aralığı dar old bebek daha rahat ediyor ve alıştırmak daha kolay oluyor
Biz Nuna marka aldık. 360 derece dönüyor. Dönüyor olması çok kolaylık sağlıyor...Arkadaşlar oto koltuğu ne aldınız? Okadar çok seçenek var ki aklım karıştı mutlaka alırken şuna dikkat et dediğiniz özellik var mı?
İnstgramda gördüm oglusunu masAllah cok tatli:) oglumunda siyahti ilk dogdugu zaman gördüğümde bu bizimmi demistim hattaBizimki hala sacsiz sayilir o nedenle hic kesmedik tepeleri uzuyor sadecebizimkininde siyahti baya kahverengi oldu hatta guneste turuncuya bile kaciyor
Butun bebisler kara kara dogmus sanirimBiz 6 aylıkken kendimiz kestik evde makineyle. Benim bebeğim çok saçlı doğdu kapkaraydı kafası. Hiç dökülmedi arttıkça arttı :) sonunda mecburen kesmek zorunda kaldık, kesince kumral oldu şimdi de daha sarımtırak şekilde uzuyor. Ben ve eşim açık kumralız, herkes soruyordu bu çocuğun saçlar neden böyle kapkara diye:) şimdi aynı bizim rengimize döndü.
MasAllah sacli bebeklere hayranım. Oglumun biraz seyrek bende hic kiyamiyorum oyuzden kestirmedim bugune kadar ama belki biraz gurlesir diye kestirdik kisda gelmeden uzar.saclarini attiirmadim kavonoza koydum saklicam Bizede kizmi diye soran cok oldu saci gur olmamasina ragmen nasil kiza benzettiklerini anlamis degilimBizimki de inanilmaz sacli doğdu. Gozune giren kisimlari kesiyorum. Bebek saçlarını kesmeye kiyamiyorum cok seviyorum. Ama herkes kız diyor. Bir kisi bile erkek demedi bugune kadar. Dogdugunda simsiyahti saclari, simdi acik kahve
Canım mutlaka biliyorsundur ama yine de yazayım patlıcan da nikotin var iki yasa kadar yasak. Kara lahana da tiroid hormonunu tetikliyor o da iki yasa kadar yasak bakla da yasak diye biliyorumHadi gecmis olsun cok sevindim. Biz de yogurdu peyniri tereyagini hep gectik cok sukur. Bu hafta yumurta akı deniyorum onda da sorun yok. Ben de cok mutluyum. Domates cilek incir bakla patlican falan kaldı bir tek
Biz de ilk defa kestirdik iki ay önce yeni yeni uzadı ilk saçları kumral idi şimdi de yine kumral çıkıyor atmaya kıyamadım saklıyorum hatta saçlarını :))Kizlar günaydın. Bebislerinizin saclarini kestirdinizmi hic ben daha kestirmedim bugün kestiricem saclarinin rengi cok güzel kestirdikten sonra koyulasirmi acaba