- 4 Temmuz 2017
- 129
- 186
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.101
Oglum simdiye kadar hep yeni dogan gibi emmeye devam.ediyordu tabi onun ihtiyacini karsilicak olcude sut uretmeye aliskin vucudum ama 10. Aya girdigimizden beri pek emmiyor akli hep muzurlukta emekliyor tirmaniyor uzaniyor genelde yatak odasinda yataginin ustunde uzanarak emziriyorum emzirirken kalkiyo emekliyor oraya buraya saldiriyor tutunuyor yuruyor hem beni yoruyor hem memelerim bosalmadigindan tas gibi oluyor. Sizlerde de durum boyle mi emmek icin hem agliyor meme diye emzirincede emmiyor kereta iyice yormaya basladi beni her ay digerinden cok yoruluyorum 2. Cocuklular valla iyi idare ediyorsunuz
Canım ben 6 bitip 7. Aya girdiğimizden beri bu şekildeyim artık kolum kalkmıyor dermanım kalmadı resmen. O kadar hareketli ki yani nasıl anlatayım bilmiyorum 1 dk dahi yerinde durmuyor 7. Aydan beri sürekli peşinde koşuyorum. Benimki de memeye çok düşkün bu sebeple diğer bebeklere nazaran çok az ek gıda alıyor, ama inan emerken dahi hiç durmuyor sürekli pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Bana yardımcı olmak için bebeğimle ilgilenenler “bu nasıl çocuk başımız döndü biz birkaç saatte perişan oluyoruz allah sabır versin” diyor. İlk 6 ay tosun gibi kilo alan çocuk 3 ayda toplam 150 gr almış onu bile nasıl aldı hayret ettim, anne sütü dışında pek bir şey de yediremedim dişlerden sanırım. Şimdi böyleyse yürümeye başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum.