- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.961
Ben yanimda yatirdim, hatta meme ağzında uyudum. Yine de bu 15 20 dakikada bir uyanmasina bi care bulamadim. Benim de aksam olunca ellerim uyusmaya basliyordu, yine basladik diye. Anliyorum yani siziArtık gece uyumak fobi oldu bende çünkü 20 defa uyanıyor. Aynı odada bebeğim beşikte biz yatakta yatıyoruz her uyandığımda beşiğe gidip alıp yatakta emziriyorum uyuduktan sonra beşiğe tekrar koyuyorum 10-15 dakika sonra uyanıyor. Aynı şeyleri bir gecede en az 15 kez tekrarlıyorum. Yatağa alışmasın diye koymuyordum bu gece artık yanımda yatırdım en azından kalkıp tekrar yatmadım. 2 saat deliksiz uyusam seviniyorum. Memede uyusa bile neden bukadar sık uyanıyor?Nerde yanlış yapıyorum?
Ben odasini ayirip uyku egitimi verdim. Ama tatile ciktik bir kac kez, yaz oldugu icin surekli parkta bahcedeyiz. O yuzden duzeni saglayamadim tam. Kendimize gore sekillendirdik. Ayagimda sallayarak uyutuyorum su an. Gece 1 veya en fazla 2 kere uyanıyor. Gunduz de 2 uykusu var. Uyku egitimi hayatimizi kurtardi yani. Uykusunu aldigi icin mutlu huzurlu gulec bi bebek oldu