- 18 Şubat 2013
- 800
- 896
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.921
Ya benim gittiğim çocuk dr. Da kullanmalısın dedi, sağlık ocagi da mutlaka kullan diyor ben de vermedim bilmiyorum nasıl olacak...büyük kızıma 2 yaşında kan şurubu içirmiştim zorlanarak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Ayda aile hekimliği verdi başladık. 7. Ay da alerji doktorumuz bize bıraktırdı denemek amaçlı 1 ay kadar kullanmadık bu arada grip atlattık ve kan değerlerine bakılacaktı enfeksiyon falan var mı diye doktorumuz da 8. Ayda kan bakılacaktı Zaten diyerek tüm kan değerlerine bakıldı ve Demir çok çok çok düşük çıktı şöyle söyleyim referans değer 70 bizim 28 falandı. Hemen Demir başladık bir hafta sonra 35 oluştu şimdi yarın tekrar kontrolü var inşallah yükselmiştir. Bundan sonra bırakmam kesinlikle. Şu an 6 damla kullanıyoruz.Herkes kan damlası kullanıyor mu? 5 aylık mı 6 aylıkken mi ne kanına bakılmıştı doktor gerek yok kan damlasına demişti ama sağlık ocağı ısrarla kullanması lazım diyor, ben de vermedim hiç. 8.ayda parmaktan kanına bakılıyormuş sanırım ona da gidemedik sağlık ocağına. Napsam bilemedim kullansam mı zekayı etkiliyomuş sonuçta.
Ben kullaniyorum. Tadi guzel geldi kizima. Bi de disleri digerleri gibi boyamiyomus. Ama cok.cabuk bitiyo.. sisesi 15 gunde filN bitiyo. Bir sisesi de 65 liraDoktor sidefer damla önerdi.Kullanan var mı?
Yok o degil canim kan damlasiBu sağlık ocağında n verilen damla mi. Ya ben onu hiç veremiyorum. Hele ki tatil Vs. Derken ayda belki 5 kere vermisimdir
Bazı cocuklar hicbir ilaci kabul etmiyo malesef . ALLAH yardimcin olsun canimHayır canım malesef ben de pes ettim
Bıgün ateşi vardı calpol şurup verdim bir kaşık onu bile kustu. Çocuk ilaçlara karşı koşullanmış
Sidefer benim oğluma karın ağrısı yaptı bıraktım.Doktor sidefer damla önerdi.Kullanan var mı?
Bende 5 aylıktan beri sidefer kullanıyorum hem leke yapmıyor hem rahatsizlik vermiyor hemde tadına bayılıyor kızım damlalikli vermesi çok kolayDoktor sidefer damla önerdi.Kullanan var mı?
Tamam işte . Vegaferon mu ne kan damlasi değil mi oYok o degil canim kan damlasi
Ya ben sinirlerime hakim olamıyorum artık.Sinirden elim ayağım titriyor,oturdum ağlıyorum.
Banyo yaptırırken durmadı bi türlü,günde 2-3 kere sokuyorum küvette yıkıyorum.Ne olduysa durmadı eli ayağı,oturduğu yarde kaydı düştü arkaya.Elim ayağıma dolaştı,sabunlu,durulamaya çalışıyorum bi yandan,bi yandan sakin olmaya çalışıyorum ama yok ağladıkça dahada çırpınıyor,iyice sinirlendim...
Çıkardım zar zor altını bağladım,çay suyu taşıyor,aldım mutfağa götürdüm halıya oturttum,katıla katıla ağlamaya başladı yine.Onu oraya aldım çarptım bunu buraya,vallahi dyanamıyorum.Bağırmak istemiyorum ama dayanamıyorum.Sonrada oturup ağlıyorum böyle
Evet oda kan damlasi ama biz ferrumdan bahsediyoduk canimTamam işte . Vegaferon mu ne kan damlasi değil mi o
Geçen hafta probiyotik yoğurt denedim ama ishal yaptı bıraktım. Onun dısında farklı bişey vermedim hep yediğü şeyler. Şampuanını da değiştrmedim. Pudra kullanmadımbyrktrfa canım yediği birşey dokunmuş olabilir mi, ya da şampuan sabun değiştirdin mi? Pudra denedin mi ?
Kiyamam ya insAllah duzelir biran once oglumdada vardi ozlellikle kollarda hamazinc kullandim ertesi gune soldurdu bize eczacimiz tavsiye etti istersen doktoruna sorup kullan canimKızlar oğlumun vücudunda 1 haftadır böyle kızarıklıklar var. Doktoruna fotoğraf gönderdim sıcaktan dedi hergün duş serin tut ve advantan m losyon kullan dedi. Ama hiçbiri çare etmiyor. İyice yayıldı. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda?
Alerjik bir reaksiyona benziyor doktorunuzun verdiği kremde alerjide lezyonları azaltmak için kullanılıyor hamazincte oluşan yaralara iyi gelebilir duş artı krem yeterli gelmezse zaten bu durumda yapılabilecek ekstra şey bir de şurup kullanmak onu da gerekli gördüğünde doktorunuz tedaviye ekler zaten döküntülü başka bir hastalık olsa dahi yine benzer tedaviler yapılıyor bu yüzden içinizi ferah tutunKızlar oğlumun vücudunda 1 haftadır böyle kızarıklıklar var. Doktoruna fotoğraf gönderdim sıcaktan dedi hergün duş serin tut ve advantan m losyon kullan dedi. Ama hiçbiri çare etmiyor. İyice yayıldı. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda?