- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.701
Yumurtayi yumusak kivamli vermek riskli degil mi? Yani bizler icin bile riskli salmonella bakterisi yuzunden iyice pisirmeni tavsiye ederim
Kızlar oğlum 3 kasımda doğdu boyu 67 cm geldi. Eşimde 1.79 boyunda bende 1.68 im. Oğlum normal sınırın altında çok kafaya takiyorum. Emziriyorum da. Ek olarak yapabileceğim birsey var mı yardimci olur musunuz
Sen mi yediriyorsun oglunu? Kasik reddi yasiyor olabilirsiniz. Eline vermeyi dene ilk oyun oynar sonra yerse buyuk ihtimal kasik reddi yasiyorsunuzdur. Patates kabak haslayip ince uzun kesip eline verebilirsin ciğ gida verme amakızlar biz bugün kan vermeye gittik sağlık ocağına rutin kontroller için 75cm olmuşuz 11 kiloyuz 8 aylık oğlum ama dişten dolayı sadece emiyor ek gıda almıyor geçici bir durum mu bu ne yapmalıyım yaşayan anneler varsa yardımcı olabilirmisiniz
Klima değil de vantilatör acik oluyo sabaha kadar yatağına gelmicek tarafa ceviriyorum sıkıntı olmadi simdiye kadarKızlar merhaba hava artık çok sıcak oğlum gece çok terliyor sırtı ıpıslak oluyor Sık sık uyanıyor sizler nasıl başa çıkıyorsunuz gece klima kullanan var mı aranızda hasta etmekten de çok korkuyorum
Biz kullanıyoruz kehribar kolye ama bizde uykusuna gram fayda etmedi hala sık sık uyaniyoAyrıca kehribar kolye kullanan var mı bu sık uyanmalara iyi geliyor mu
yok tatlım zaten önüne koyuyoruö blw hep yiordu hatta şuan çubuk kraker veriyorum mesela kemiriyor ama yemek yemiyor herşeyi atıyorSen mi yediriyorsun oglunu? Kasik reddi yasiyor olabilirsiniz. Eline vermeyi dene ilk oyun oynar sonra yerse buyuk ihtimal kasik reddi yasiyorsunuzdur. Patates kabak haslayip ince uzun kesip eline verebilirsin ciğ gida verme ama
Kehribar kolye bizde de uykuya etki etmedi.Ayrıca kehribar kolye kullanan var mı bu sık uyanmalara iyi geliyor mu
Kehribar kolye kullanıyoruz ama uyku üzerinde bir etkisini görmedim ben. İki tane dış çıkardık Ağzının suyu akmıyor bu dönemde o kadar.Ayrıca kehribar kolye kullanan var mı bu sık uyanmalara iyi geliyor mu
Kızlar merhaba hava artık çok sıcak oğlum gece çok terliyor sırtı ıpıslak oluyor Sık sık uyanıyor sizler nasıl başa çıkıyorsunuz gece klima kullanan var mı aranızda hasta etmekten de çok korkuyorum
Adi ustunde ek gida az olucak zaten bol bol anne sutu 1 yasina kadar tabi yoklugunda formul mama. Ben yesede yemesede disiplin kazanmasi icin hazirlayip onune koyuyorum bazen bolca yiyor bazen bolca oyun oynayip etrafi kirletiyor. Bu aralar hem sicaklar hemde dislerden baya istahsiz geciyor yeme saatlerimiz. Uyku duzenimiz bile bozuldu dislerin ustune birde bu sicaklar iyice mafediyor cocuklariBu aralar iştahı da azaldı sıcaktan sanırım zaten ek gıdayı az veriyorum gibi geliyor sizin ek gıda planınız nasıl oluyor.paylaşırsanız sevinirim
Burnunu serum fizyolojikle temizleİyi geceler herkese.... oğluşum galiba grip oluyor sürekli burnunun etrafını ovalıyor kırmızı Kırmızı oldu yazık yavruma ya. Tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum ne yapabilirim.
Canım ben de kendim peyniri yapıyorum her sabah yediriyorum. Peynir altı suyunu da corbalarinin içine ekliyorum ayrıca bebek bisküvisi yaparsam onun içine de ekliyorum, o şekilde değerlendiriyorumDun peynir yaptim, tek yiyimlik paketleyip buzluga kaldirdim. Her kahvaltıda vereceğim. Ama cokca peynir alti suyu çıktı. Besin degeri cok yuksek olduğu icin atmadim ama nasil degerlendirebilirim bilmiyorum
Ay canım ben de az yedirdigimi hatta bebegimin diş ve sıcaktan yemedigini düşünüyorum Nitekim bu ay sadece 250 gr almis. Ben bir öğün daha ekledim zaten sürekli mememde gece de sık uyandığı için anne sütü yeterince alıyor diye düşünüyorum sabah kahvaltıda yumurta peynir cam rende den geçmiş salatalık tuzu çıkarılmiş 1 tane zeytin ve sıvı olsun site hipp 5 tahillı yapıyorum. Sonunda da 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü veriyorum. Öğle çorba yapıyorum daha 7.5 aylık olduğu için bu öğünde çok bir alternatif yapamıyorum akşam üstü yoğurt yediriyorum uyumadan öncede meyveli muhallebi yapıyorum yediği kadar veriyorumBu aralar iştahı da azaldı sıcaktan sanırım zaten ek gıdayı az veriyorum gibi geliyor sizin ek gıda planınız nasıl oluyor.paylaşırsanız sevinirim