- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.681
peyniri kendim yapacam diye daha baslayamadim. birnkac kez hazir labneden verdim. annemlere gectim simdi. burda koy sütü var yarin yaocam ins hem lor hem labne. pekmezi marketten mi aliyorsunuz.
bir de ben yumurta sarisini iki kez verdim ama iki seferinde de cok cok az yedi. sevmiyor tadini haslama olarak. tadimini tam yapmadim diye de omlet olarak vermedim henuz. artirarak gideyim diye. direkt omletle baslayan var mi. yoksa klasik yontem azar azar tattirarak mi ilerlediniz
annem bize rafadan vererek baslamis yumurtayi ben o kadar cıvık vermedim ama kayisi kivami biraz daha yumusak olarak haslayip verdim önce, şimdi bazen biraz daha kati veriyorum bazen yumusak, bugün ilk kez yarim sari verdim
peyniri de once cig sut alip lor yaptım kendim, benim bebegim alerjik olduğu için doktor uzun ömürlü sutle yapmami soyledi yogurdunu, protein orani yuksek oluyomus çiğ sutte, o yuzden peyniri simdilik hazir aldim aldim yoğurt guzel oldu inşallah peyniri de uzun ömürlü sutle yaparim
benim kimsem yok burda aileler de gondermiyo teklif etmediler istemedim de, gelen giden de pek yok herkes gelmemizi bekliyo sadece, o yuzden bulabildiğim kadar aliyorum, pekmezi koskanin pekmezini almistim marketten