2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya arkadaşlar dişten midir nedir, kıZım hic durmuyor yere koysak dönüyor azıcık oyuncakla oynuyor sonra, pusete koyuyorum hop aşağıda, kucağa al gezdir beni diyor onu yaparken de pek memnun değil, sürekli ilgi istiyor, ilk kızım diş çıkardiginda a diş çıkarmış demiştik hiç bilmedik bile, ama bu 2 haftadır mahvetti beni günde 3-4 tane önlük ıslatıyor,salyayla, eli ağzında birşeyler ısırıyor sürekli... Sizce diş midir, başka birşey olabilir mi?
Bugün emzik verdim belki alır oyalanır diye biraz işe yaradı gibi ona alışırsada nasıl olur bilmiyorum

Kızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı
Ben huggyberry kullanıyorum, çok memnunum. Birçoğunda 7 kilo şartı var diye bunu tercih ettim iyi ki de bunu almışım.

Aynı benim kızımı tarif etmişsin : ) haftasonundan beri ne yerde duruyor ne kucakta. Dışarda gezdirirken sakinleşiyor sadece. Gece uyuduğu yerde bile dört dönüyor. Her uyandığımda yatağın farklı bi köşesinden topluyorum.
Dişten olduğunu düşünüyoruz biz de. Parmağımla masaj yapıyorum diş etlerine, rahatlatıyor.

Bende merak ediyorum şu diş ne zaman nasıl çıkacak acaba diye.Oğlum bugün sadece emerken memede uyuyup geri uyandı.Ve neredeyse sürekli memede,memeyi bırakınca eli ağzında,yoksa da eline ne geçerse ağzına götürüp sıkıyor ağzında sinirle.Göğüslerim çok acıyor

Kızlar ben agliycam artık sinirlerim çok bozuk göğsüm felaket açıyor dua edin geç çıksın dişleri emzirmek istemiyorum bu gidişle memeden kesicem. Sürekli ısırıyor 2 dış var altta testere gibi şimdide üstten çıkıyor ne acelesi var anlamıyorum ki. Acıkmasin diye dua ediyorum resmen biberon da almıyor offff

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)
Benimkinin dişi çıkmamasına rağmen damağıyla ısırıyo
Acaba diş de olsa nasıl olur düşünemiyorum

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)
Benimkinin dişi çıkmamasına rağmen damağıyla ısırıyo
Acaba diş de olsa nasıl olur düşünemiyorum
Aynı durum bizde de var damağıyla ısırıp ben ay diyince gülüyor oyun yapıyor minnak bi çözümü yokmudur acaba. Göğüs kalkanı mı denesek sadece emzirirken

Bende çok hassaslaştım. Herşeye duygulanıyorum. Sonuçta doğum yapmadım lahusa değilim ama :)))) cok gozlerim doluyor ufacik seye

Cok sukur kendi kendine uyuyor. Sadece bazen dalamazsa bebek muzikleri var internette super hemen daliyor o muzikle tavsiye ederim. Gunduz uykusunda boyle oluyor. Aslinda herkesin bir uyumuyor diye uyutma sekli var. ayakta sallamaya alistirmak ninni soylemek falan zamanla zorunda kalirsam yaparim ama simdilikcok sukur gerek kalmiyor. Uyanikken her dakika onunla geciriyorum. Sevildigini hissetsin diye.

Kızlar ben ki blw yaparım vs diyodum bugün patates haşlayıp zeytinyağı koydum içine. Çatalla ezdım oğlum ilk nefes alamadı resmen sonra da kustu
Çok korktum ya. Sıvılarla başlayacam ilkin

Bende ilk sebzelerle basladim biraz sulu hasladim. Tel suzekten gecirdim kolayca yutabildi.catalla ezince cok ufak oluyormu alistirma evresi icin?

Kızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı

Benim de bebek arabam yok simdi modellere bakiyoruz. Ama kanguru ile ciktim kac defa. Ben kraft kullaniyorum yandan acip kapama yerleri var onde de para falan koyma cebi var. ben memnunum ama ben de tek basima arabayla daha rahat ederim diyordum yoksa zormu oluyor

Bize de doktor meyveyi en son ver dedi. Cunku meyvenin tadini ilk alinca belki yemeyebikir sebzeyi dedi. Biz de simdilik tadimlik veriyoruzz. Bugun de patates kabak yapmayi dusunuyorum

Ya benim kizim da cok hareketlenme yok yani mesela yana dogru dönüp yuvarlanma varmı sizde. Bir de 5.5 ay için uygun oyuncaklar neler.
Hareketlenmesini istiyorum çok mu acele ediyorum. Şimdilik sadece ayak el havada

Ya benim kizim da cok hareketlenme yok yani mesela yana dogru dönüp yuvarlanma varmı sizde. Bir de 5.5 ay için uygun oyuncaklar neler.
Hareketlenmesini istiyorum çok mu acele ediyorum. Şimdilik sadece ayak el havada
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim bebeğim 4. Aydan itibaren dönmeye başladı .şuan 6 aylık yuvarlana yuvarlana odanın her tarafını dolaşıyor. Bu aralar emekleme çalışmaları yapıyor :) Sürekli emekleme pozisyonunda... hareketlenmesi bir yandan kötü oldu. Dün tv ünitesine gözünü çarptı...
Oyuncak olarak da ne versem ağzına götürüyor. Yumuşak, hafif ve kolay kavrayabileceği oyuncak tercih ediyorum.

Benim kızım altı aylık dikkatini çeken oyuncaklar sesli ve ışıklı oyuncaklar resimleri görsel olarak eve gidince atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…