- 18 Şubat 2013
- 800
- 896
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.921
Ben huggyberry kullanıyorum, çok memnunum. Birçoğunda 7 kilo şartı var diye bunu tercih ettim iyi ki de bunu almışım.Kızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı
Aynı benim kızımı tarif etmişsin : ) haftasonundan beri ne yerde duruyor ne kucakta. Dışarda gezdirirken sakinleşiyor sadece. Gece uyuduğu yerde bile dört dönüyor. Her uyandığımda yatağın farklı bi köşesinden topluyorum.Ya arkadaşlar dişten midir nedir, kıZım hic durmuyor yere koysak dönüyor azıcık oyuncakla oynuyor sonra, pusete koyuyorum hop aşağıda, kucağa al gezdir beni diyor onu yaparken de pek memnun değil, sürekli ilgi istiyor, ilk kızım diş çıkardiginda a diş çıkarmış demiştik hiç bilmedik bile, ama bu 2 haftadır mahvetti beni günde 3-4 tane önlük ıslatıyor,salyayla, eli ağzında birşeyler ısırıyor sürekli... Sizce diş midir, başka birşey olabilir mi?
Bugün emzik verdim belki alır oyalanır diye biraz işe yaradı gibi ona alışırsada nasıl olur bilmiyorum
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)Kızlar ben agliycam artık sinirlerim çok bozuk göğsüm felaket açıyor dua edin geç çıksın dişleri emzirmek istemiyorum bu gidişle memeden kesicem. Sürekli ısırıyor 2 dış var altta testere gibi şimdide üstten çıkıyor ne acelesi var anlamıyorum ki. Acıkmasin diye dua ediyorum resmen biberon da almıyor offff
Aynı durum bizde de var damağıyla ısırıp ben ay diyince gülüyorGülsem mi ağlasam mı bilemedim:)
Benimkinin dişi çıkmamasına rağmen damağıyla ısırıyo
Acaba diş de olsa nasıl olur düşünemiyorum
Ben de öyle düşündüm muhtemelen gece ağlayınca yanıt bulamadı orada ve öğrenilmiş çaresizlik oluştubol bol sarılın kucaklayın yavrucağı kıyamam hiç.
Bebeğim olalı çok hassaslaştım bebeklerle ilgili kötü haberler okuyunca izleyince gözlerim doluyor direkt. Bir de çocuğuna ağlayarak uyku eğitimi verenler var. Onların karşısına çıkıp zararlarını anlatabilsem keşke diyorum.
Keşke beşiği odanıza alsanız öyle bi imkanınız var mı bilmiyorum tabii sizin kararınız bu ama aranızdaki ilişki çok daha kuvvetlenir bebek daha çok güven duygusu geliştirir bu hayata karşı.
Zaten ideal olanı da bebek gece uyandığında kendi kendine yeniden dalabilmesi. Bebeğin bunu öğrenmiş, belki güzel bi yöntemle öğrenmemiş ama bence bozma böyle devam etsin. Gündüz uyanıkken bol bol sarılırsın zaten. 4 ay kaybınız var ama telafi edilmeyecek bir şey değil ki o bebek çok şanslı bence.
Kızlar ben ki blw yaparım vs diyodum bugün patates haşlayıp zeytinyağı koydum içine. Çatalla ezdım oğlum ilk nefes alamadı resmen sonra da kustu
Çok korktum ya. Sıvılarla başlayacam ilkin
Kızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı
Bu sebze meyveleri nasıl veriyorsunuz? Yani örneğin havucu,haşlayıp mı verdiniz direkt,yoksa suyuyla mı başladınız? Patates ve kabak haşlanıp ezilir tabii de,bende meyveyi sebzeden sonra vermeyi düşünüyorum.Onlarında suyu olacak ama değil mi?
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim bebeğim 4. Aydan itibaren dönmeye başladı .şuan 6 aylık yuvarlana yuvarlana odanın her tarafını dolaşıyor. Bu aralar emekleme çalışmaları yapıyor :) Sürekli emekleme pozisyonunda... hareketlenmesi bir yandan kötü oldu. Dün tv ünitesine gözünü çarptı...Ya benim kizim da cok hareketlenme yok yani mesela yana dogru dönüp yuvarlanma varmı sizde. Bir de 5.5 ay için uygun oyuncaklar neler.
Hareketlenmesini istiyorum çok mu acele ediyorum. Şimdilik sadece ayak el havada
Kızlar kızıma bebe bisküvisi yaptım ama yumusamasi icin onu neyle versem bilemedim bi fikriniz var mı?
Benim kızım altı aylık dikkatini çeken oyuncaklar sesli ve ışıklı oyuncaklar resimleri görsel olarak eve gidince atayimYa benim kizim da cok hareketlenme yok yani mesela yana dogru dönüp yuvarlanma varmı sizde. Bir de 5.5 ay için uygun oyuncaklar neler.
Hareketlenmesini istiyorum çok mu acele ediyorum. Şimdilik sadece ayak el havada
Malesef emzirmiyorumKendi sütün :)
sebze veya meyve suyu, mesela elmayı cam rendeden geçirip suyuyla yumusatabilirsinMalesef emzirmiyorum
Teşekkür ederimsebze veya meyve suyu, mesela elmayı cam rendeden geçirip suyuyla yumusatabilirsin