-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.881
İnternette araştırdım biraz d vitamini yüzünden de terleme olabiliyormuşBenim de oğlum öyle. Altını açınca bile su gibi. Vücudu birşey e zorlanıyormu diye düşündüm ama doktora sormadım hiç. Acaba birşeyin belirtisi olabilir mi?
Ben de öyle düşündüm muhtemelen gece ağlayınca yanıt bulamadı orada ve öğrenilmiş çaresizlik oluştuBu gece denedim saat 5 gibi telsizden baktım uyanmış ama ağlamıyor sonra yeniden daldı uykuya sadece yaptığı o an parmağını emmek. Onla açlığını bastırıyormu diye düşündüm. Aklımda olan sadece şu 4 ay yuvadaydı ya kızım o esnada belkide acıktı ağladı karşılık verilmeyince teselliyi parmağında buldu. Buna da üzülüyorum.
Biz yaptırdık canım. Hiç bir yan etki yaşamadık çok şükürkızlar 6.ay aşılarımı yaptıranlar varmı yan etkisi falan oldumu yada birşey yaşadınızmı acaba
Zaten ideal olanı da bebek gece uyandığında kendi kendine yeniden dalabilmesi. Bebeğin bunu öğrenmiş, belki güzel bi yöntemle öğrenmemiş ama bence bozma böyle devam etsin. Gündüz uyanıkken bol bol sarılırsın zaten. 4 ay kaybınız var ama telafi edilmeyecek bir şey değil ki o bebek çok şanslı bence.Bu gece denedim saat 5 gibi telsizden baktım uyanmış ama ağlamıyor sonra yeniden daldı uykuya sadece yaptığı o an parmağını emmek. Onla açlığını bastırıyormu diye düşündüm. Aklımda olan sadece şu 4 ay yuvadaydı ya kızım o esnada belkide acıktı ağladı karşılık verilmeyince teselliyi parmağında buldu. Buna da üzülüyorum.
Bakirkoy sadi konuk ve medipol megada var. Megadakinin muayenesi oldukca pahali. Bakirkoydekine gitmek icin de sevk gerekiyor. Biz cocuk alerji doktoruyla ilerliyorduk ama bagirsakta tikandigimizi hissediyorum, gastroentroloji doktoru baksa icim daha rahat edecek. Ama biraz zor ulasilabilir bi bolumÇocuk gastroenteroloji bölümüne giden varmı aranızda. Nereye gittiniz her hastanede yok sanırım bu bölüm. Bebeğimin gazı tam geçmedi. Benimde şişkinlik ve gaz şikayetim var. Benden de geçiyor...çocuk kıvranıp duruyor... doktorumuz bu bölüme yönlendirdi...
Evet devlet hastanelerinden direkt randevu alınmıyormuş. Medipol megayı aradım doktorun muayene ücreti 370 TL dediler. Tahlillerde eklenirse bayağı pahalı olacak. Ne yapıcam bilmiyorumBakirkoy sadi konuk ve medipol megada var. Megadakinin muayenesi oldukca pahali. Bakirkoydekine gitmek icin de sevk gerekiyor. Biz cocuk alerji doktoruyla ilerliyorduk ama bagirsakta tikandigimizi hissediyorum, gastroentroloji doktoru baksa icim daha rahat edecek. Ama biraz zor ulasilabilir bi bolum
Sadi konuk hastanesine götürüyorum ben oğlumu oradaki cocuk cerrahı sevk ettı. Yeşil bölge açtım dedi sanırım randevu alabilmek için daha sonra 182 den randevu aldım.Çocuk gastroenteroloji bölümüne giden varmı aranızda. Nereye gittiniz her hastanede yok sanırım bu bölüm. Bebeğimin gazı tam geçmedi. Benimde şişkinlik ve gaz şikayetim var. Benden de geçiyor...çocuk kıvranıp duruyor... doktorumuz bu bölüme yönlendirdi...
Bebeğinin ne şikayeti vardı canım?Sadi konuk hastanesine götürüyorum ben oğlumu oradaki cocuk cerrahı sevk ettı. Yeşil bölge açtım dedi sanırım randevu alabilmek için daha sonra 182 den randevu aldım.
Bebeğim için gitmedim ben 2 yaşındaki oğlumun kabızlığı vardı onun için götürdümBebeğinin ne şikayeti vardı canım?
Çocuk gastroenteroloji bölümüne giden varmı aranızda. Nereye gittiniz her hastanede yok sanırım bu bölüm. Bebeğimin gazı tam geçmedi. Benimde şişkinlik ve gaz şikayetim var. Benden de geçiyor...çocuk kıvranıp duruyor... doktorumuz bu bölüme yönlendirdi...
Özele gidiyoruz canım. Medipol'e gidersek bizimde o kadar tutar sanırım...Özelde mi gidiyorsunuz doktora? Yoksa devlette götürdüğüm çocuk doktoru,çocuk cerrahiye randevu alabilmem için kayıt açtı ve mhrs den randevu alabilmiştim.
Medipol mega da alerjiye götürdüm ve 1000 tl harcadık,muayene ücreti,deri teati ve kan testine...
Solomonbayb aldık canım gayet memnunum gruptan bü kaç kişş daha aldı hattaKızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı
Canım benim kızım da elini emdi 4 ay boyunca,simdi 5.5 aylık ve artik emmiyor ayni odadayız beşikte uyuyor, gece şapur şupur sesiyle uyanıyordum ben alıp emziriyordum, bi gün almayım belki uyur kendi kendine dedim ama 10-15 dk sonra ağlamaya başladı...Bu gece denedim saat 5 gibi telsizden baktım uyanmış ama ağlamıyor sonra yeniden daldı uykuya sadece yaptığı o an parmağını emmek. Onla açlığını bastırıyormu diye düşündüm. Aklımda olan sadece şu 4 ay yuvadaydı ya kızım o esnada belkide acıktı ağladı karşılık verilmeyince teselliyi parmağında buldu. Buna da üzülüyorum.