-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.961
Canım silikon göğüs ucu kullansan emer mi acaba bebeğin...Kızlar dişleri yokken ısırması inanın komik bişey ama olunca böyle bir acı yok şimdiden ısırmasıni engelleyin tarif edemiyorum ben normal doğum yaptım sancıyı son 1 saate kadar evde ve yanlız çektim hastaneye gittigmide 8 cm açıklık vardı direk doğuma aldilar. Bunu anlattım acı eşiğim ne kadar yüksek anlayın diye. Ama dün gece açıdan hiç uyumadım ve emziremiyorum . Yani şimdi hoşunuza gidiyor olabilir ama pişman olmamak için engelleyin bu durumu bence
Benim kızım kaka yapamadığımda bu fitilden yarım veriyorum 10-20dk içinde etki ediyor senin kullandığın fitil de bundan mi biz bu fitilden memnunuz canimzeynepleyya canim bebegin nasil oldu isali gectimi
Oglum eski halide döndü hatta daha kötüsü 17 gundur büyük tuvaletini yapmadi doktoru fitil ver dedi 3 kez verdim hala yok huysuzluguda yok karni yumusak ek gida veriyodum onuda kestim zeytinyagida veriyorum ne yapacagimi sasirdimbugün hastaneye goturucem bakalim ne olucak
Evet canim bundan kullaniyorum bende onceden verince yapiyodu da bukez 3 kez verdim tik yok. Peki ortadan ikiemi boluyosun dikine mi kesiyosun canimBenim kızım kaka yapamadığımda bu fitilden yarım veriyorum 10-20dk içinde etki ediyor senin kullandığın fitil de bundan mi biz bu fitilden memnunuz canim
zeynepleyya canim bebegin nasil oldu isali gectimi
Oglum eski halide döndü hatta daha kötüsü 17 gundur büyük tuvaletini yapmadi doktoru fitil ver dedi 3 kez verdim hala yok huysuzluguda yok karni yumusak ek gida veriyodum onuda kestim zeytinyagida veriyorum ne yapacagimi sasirdimbugün hastaneye goturucem bakalim ne olucak
Ortadan ikiye bölüyorum ucu sivri olan yeri kullanıyorum diğer yarısını çöpe atıyoruz kullanmıyoruz canimEvet canim bundan kullaniyorum bende onceden verince yapiyodu da bukez 3 kez verdim tik yok. Peki ortadan ikiemi boluyosun dikine mi kesiyosun canim
Canım çorbayı blendırdan geçirip mi veriyorsun yoksa suyunu mu sadece veriyorsunBenim kızım 5 aylık içine kibrit kutusu büyüklüğünde kuzu eti koyup çorba yapıyorum patates kabak havuç et ve biraz irmik koyup pisiriyorum corbayi
Canım benimki hala ishal 250grm kilo bile vermişzeynepleyya canim bebegin nasil oldu isali gectimi
Blendirdan geçirip veriyorumCanım çorbayı blendırdan geçirip mi veriyorsun yoksa suyunu mu sadece veriyorsun
zeynepleyya canim bebegin nasil oldu isali gectimi
Bu gece denedim saat 5 gibi telsizden baktım uyanmış ama ağlamıyor sonra yeniden daldı uykuya sadece yaptığı o an parmağını emmek. Onla açlığını bastırıyormu diye düşündüm. Aklımda olan sadece şu 4 ay yuvadaydı ya kızım o esnada belkide acıktı ağladı karşılık verilmeyince teselliyi parmağında buldu. Buna da üzülüyorum.
TV konusunda doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama Doğumdan beri anneler sese alışsın diye sürekli açtılar. Gürültüye alışsın sürekli sessiz ortam bulamazsın diye. ama hiç izletmedim hep arkası dönük oldu tv.ye şimdiye kadar 2-3 kez ilgisini çekip baktı ama hemen döndü kendisi öyle uzun uzun bakmadı. Malüm artık sesleri keşfediyorlar sesin nerden geldiğini öğrenince bırakıyor bakmayı. Bu ay uykusundan ağlayarak uyanmaya başladı acaba tv. Yüzünden mi diye endişe de ediyorum açıkcası
Ne kadar ilgili ebeveynsiniz tebrik ederim. oğlunuzun oyun oynama şeklinden bilinçaltının nasıl etkilendiğini anlayabilmişsiniz. Ya farketmeseydiniz ya da umursamasaydınız çocuk daha ne kadar etkilenecekti kimbilir. İşte sırf bu yüzden hep şunu savunurum hamilelikten itibaren anne ve baba ülke genelinde ebeveyn eğitimine tabii tutulmalı.
Tesekkur ederim canim denicem ama yaparmi bilmiyorum doktor bisey yokki yapsin dedi yedigi yariyormus posa uretmiyomusOğlumda son zamanlarda kakasını yapamaz olmustu. Gün kurusunu suda pişirip yarım yada bitanesini çatalla ezip yediriyorum birazda suyunu veriyorum akşamına yapıyor. Bi deneyin isterseniz
Ben diger tarafinida kullaniyorum canim sorun olmuyo ilk tereddut ettim ama yarısı ziyan oluyo diye bikactane cope attiktan sonra kullandim. Doktor dikine kes dedi ama oylede dagiliyoOrtadan ikiye bölüyorum ucu sivri olan yeri kullanıyorum diğer yarısını çöpe atıyoruz kullanmıyoruz canim
Sebebini soylemiyolarmi canim ilaclarida fayda etmedi sanirim insAllah duzelir bi an önce. Bol bol su icir su kaybi olmasinCanım benimki hala ishal 250grm kilo bile vermiş
Sen neler veriyorsun ek gıdada ben yoğurt ve havuç verebildim sadece
Cok tesekkur ederim hepsini denicem insAllah doktor biseyi yokki yapsin dedi rahatsiz edici durum olma 1 gun bile duramaz sancisi olur dedi ek gidaya devam et dedi.Elbette çok şey denemişinizdir ama belki faydası olur..
Biz yeğenimizde çok çektik kabızlıktan. 10 günü geçtiğinde ben bir keresinde banyoda sıcağa yakın ılık suyun içerisine oturtup bi yarım saat kadar oyalamıştım. Sonrasında zeytinyağı ile karnına gaz masajı yapıp giydirip kiraz çekirdekli yastığı da karnına koymuştum. Aynı gün gün kurusunu ve eriği çok az suda iyice haşlayıp blendırdan geçirip biraz yoğurt katıp vermiştim. Bir de armutu cam rendeden geçirip suyunu vermiştim. Hangisi iyi gelmişti bilmiyorum ama o gece işe yaramıştı. Hatta annesi artık 5 günü geçirirse sıcak su, armut suyu ve kayısılı yoğurdu yapıyorum demişti.
Bu arada patates genel bilinenin aksine bağırsak düzenleyicidir. Kullanımına göre kabızlığa da iyi gelir. Ayrıca muz da kabızlık yapar denir genelde ama düzenli tüketildiğinde bağırsakları düzenler diye okumuştum. Benim oğlum bebekliğinden beri muzu çok sever. Hergün 1 muz veriyorum ara öğün olarak. Patatesi de çok seviyor, gün aşırı patatesli bir çeşit oluyor kahvaltısında da ama (çok şükür) 2,5 yaşını geçtik hiç kabız olmadı. (Tek bir kere alerji ilacı içtiği dönemde kabızlık yaşadık, o zaman da 2.gün zorlanınca ballı sıcak su vermiştim ve hemen işe yaramıştı.Tabii bizim ufaklıklar şu an küçük, bal veremeyiz ama ilerisi için aklınızda olsun derim :) )
Nasıl engelleyeceğiz ki ?? Var mı bir yoluKızlar dişleri yokken ısırması inanın komik bişey ama olunca böyle bir acı yok şimdiden ısırmasıni engelleyin tarif edemiyorum ben normal doğum yaptım sancıyı son 1 saate kadar evde ve yanlız çektim hastaneye gittigmide 8 cm açıklık vardı direk doğuma aldilar. Bunu anlattım acı eşiğim ne kadar yüksek anlayın diye. Ama dün gece açıdan hiç uyumadım ve emziremiyorum . Yani şimdi hoşunuza gidiyor olabilir ama pişman olmamak için engelleyin bu durumu bence
Bence isirdiginda memeyi çekip uyarmak lazım ben artık öyle yapıyorum umarım duzelirNasıl engelleyeceğiz ki ?? Var mı bir yolu