-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.901
Bende Blw yapacaktım blw yapmayı çok istiyordum geçen gün eline verdim ve bogazina durdu o an çok korktum iyi ki ilk yardım videolarını izlemiştim eşimden dolayı da bilgimKızlar ben ki blw yaparım vs diyodum bugün patates haşlayıp zeytinyağı koydum içine. Çatalla ezdım oğlum ilk nefes alamadı resmen sonra da kustu
Çok korktum ya. Sıvılarla başlayacam ilkin
Kızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı
Ben beş aylık olunca tadım olarak başladım her gün ayni sebze yada meyveden iki cay kaşığı vererek alerjisi var mi diye onu denedik ve yarın altı aylık asimiz var sanırım önümüzdeki bu ay artık tadımlık değil doyumluk şekilde ek gıdaya başlarız :))Kanguruyla ilgili merak ettiğim şey bacaklarının geçtiği yer sizlerde de dat mı?
Bize amerikadan hediye gelen kanguruyu kullandık birkaç kere ama bacak kısmı çok sıkıyor.Yani 2 kişi yerleştirebiliyor ancak,öyle hooopp diye alayım koyayım olmuyor.Ve erkek bebeğe zararı olur mu diye düşünmeden de edemiyorum...
Bu arada herkes ek gıdaya geçiş teşebbüsünde bulundu mu şimdi? Doktora gitmeden,onun bilgi vermesini beklemeden geçmek istemedim.Doktora da tam 6 ay dolunca,haftaya mı gitsem,şimdilerde mi gitsem bilemedim...
Çok sağol cnm bende onu düşünüyorum gruptan birileri aldı hatırlıyorum ama kullanımı söylenen kadar iyi ve rahat mı onu merak ettim sizde memnunsanız bende ondan alıyım o zamanSolomonbayb aldık canım gayet memnunum gruptan bü kaç kişş daha aldı hatta
Ay inşallah ya.çok züldüm inanki.sulandırıp mı versem acaba ya da sütümü mü eklesem bilemedim ki.bnimki normalde de çok iştahlı bi bebek değil zatenBende Blw yapacaktım blw yapmayı çok istiyordum geçen gün eline verdim ve bogazina durdu o an çok korktum iyi ki ilk yardım videolarını izlemiştim eşimden dolayı da bilgim
Vardı ve anladım ki blw bana göre değil en azından bir süre.. patates bende verdim çatalla ezip küçük küçük verirsen yer az çok az kaşığın ucunda sen ver o Zaman alır insallah
Peki ne şekilde verdin sulandırıp mı?Bizde ek gıdaya 5.5 ayında başladık elma armut patates havuç bunlarla başladık henüz başka bişey vermedim 2 günlük süreçle ilerledik hepsinden sonra da bi öğünde elma armut karıştırıyorum bi öğünde patates havuç günde iki kez o şekilde veriyorum doktorun önerisi bu şekilde olunca hiç kafama göre ilerlemedim ama 5.5 ayında olup mercimek çorbası bile veren birini duydum acaba biz mi çok inçe eleyip sık dokuyoruz ben herşeyden tereddüt eder oldum
Hiç sorma bikaç dakika nefes alamadı gibi dizlerimin bağı çözüldü inankiKesinlikle blw bana gore de degil. Bogazina kacinca omrumden omur gidiyo Allah korusun.
Ay inşallah ya.çok züldüm inanki.sulandırıp mı versem acaba ya da sütümü mü eklesem bilemedim ki.bnimki normalde de çok iştahlı bi bebek değil zaten[/QUOTE zeytin yağı koyuyorum az az çok az verince yiyor agzini kontrol edip tekrar veriyorum hatta bazen yedigini görmek için elime bir çıngırak alıp yukarı kaldırıyorum çıngıraklı kızım ona bakarken ben ağzına bakıyorum şekilden sekile giriyorum :))) İştahsız olsa da el gıda değişik tat geldiği için sever insallah
Çok çok az ver ve o esnada bebeğini dik konumda oturt başarılı sonuçlarını bekliyoruz canim :)) havucu falan haşlayıp veriyorum bir meyveler için cam rende kullan benim ilk bebeğim bende acemiyim o yüzdenİnşallah canım bugün bi daha deneyeyim yazarım sonuçları
Solomombaby kullanıyorum memnunumKızlar kanguru kullanan var mı hangi markaları tercih ettiniz bebek arabasıyla yalnız çıkmak çok sorun oluyor kanguruyla daha rahat ederim diye düşünüyorum ama karar veremdim kullanan var mı
Merhabalar ben de Aralık annesiyim ama bu grubu takip ediyorum. Benim bebeğim 3 gün sonra 5 aylık olacak 500 gram aldı gibiMerhaba guzel annelee bende aralik annesiyim ama bizim grubumuz dagildi maalesef. 5.ay kontrolunde bebekleriniz kac gram aldilar acaba. Sanki oglum bu ay kilo almadi gibi merak ediyorum
Sizin bebeğiniz kendi kendine blw yapmışHaftaya 6 aylık olacak tadımlara basladık geçen hafta. Sebzeleri catalla eziyorum ama kaşıkla ben cerince agzını acmıyor. Önüne parmak büyüklüğünde koyuyorum anca ozman kendi agzına götürüyor. Bende minik minik avucuna veriyorum bakalım böyle alışıcak galiba. Bugün işe başladım çok zormuş hiç aklımdan çıkmıyor umarım bian önce alışırız çok zorlanıcam sanırım
Canım sadece blw değil klasik beslenme için de çünkü onda da her zaman ihtimal var internetten bebek ilk yardım videosu izlenmeli. Her şey olabilir Allah korusun.Kızlar ben ki blw yaparım vs diyodum bugün patates haşlayıp zeytinyağı koydum içine. Çatalla ezdım oğlum ilk nefes alamadı resmen sonra da kustu
Çok korktum ya. Sıvılarla başlayacam ilkin
Ben de solomombaby aldım kullanımı kolay memnunum. Tek sıkıntım bebeğim uzun boylu olmasına rağmen kafasının kangurunun dışına tam çıkamaması. O da sürekli etrafa bakmak istiyor yandan da olsa. Ben yenidoğan aparatlı almıştım onun küçük yastığını altına koyuyorum bu yüzden.Çok sağol cnm bende onu düşünüyorum gruptan birileri aldı hatırlıyorum ama kullanımı söylenen kadar iyi ve rahat mı onu merak ettim sizde memnunsanız bende ondan alıyım o zaman