- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.941
Malesef emzirmiyorum
Sünnetten önceki bikaç günde tadımlar yapıyorduk sünnet olunca bikaç gün ara verdim. 5. Gününde tekrar oturabilmeye başladı suan tamamen iyileşti sadece ufak kabuklanmalar var. Çok şükür yaptırdık iyileşti bile. Gerçektan kendi blw yapıyo sanırım. Ama dün ilk defa tatlı bişey olarak elma verdim kaşıkla ona ağzını açtı. Tatlıları sevdi ondan galibaSizin bebeğiniz kendi kendine blw yapmışek gıdaya da geçtiğine göre sünnet yarası iyileşti heralde :)
Yüzüstü yatırın sık sık. Biraz uzağına oyuncağını koyun almaya çalışsın. Oyun halısı kullanabilirsiniz ama gülen titreyen müzik çalan peluş oyuncakları seviyorlar bu dönemde genelde. Çıngıraklı top vs de olurYa benim kizim da cok hareketlenme yok yani mesela yana dogru dönüp yuvarlanma varmı sizde. Bir de 5.5 ay için uygun oyuncaklar neler.
Hareketlenmesini istiyorum çok mu acele ediyorum. Şimdilik sadece ayak el havada
Slm canım aldın mı mama sandalyesini bende Polly aldım çok memnunum belirteyim istedim :)Bana doktor once yoğurtla basla dedi ama alerjimiz var tabii. Once meyve sonra sebze dedi. Geçen denemek icin patates vermistim cok zor yuttu. Bugun armut verdim onu sevdi hem tatli hem sulu.
Bizimi de 2 gunde bir yapiyor tuvaletini ama yapana kadar catliyor aglamaktan. Yapinca rahatlıyor.
Mama sandalyesi chicco polly almayi düşünüyorum onu beğendim.
Doktor bize bas cevresi birazcik kucuk ama bingildak iyi oldugu icin bas cevresi onemli degil dedi. Bas cevresi 41.5 bingildak 3×3.
Rota asisinin ikinci dozunu olduk bi yan etki yaşamadık. Ama 220 lira olmus yeterli bi yan etki
Çok güzel.Tarif paylaşabilir misinKızlar kızıma bebe bisküvisi yaptım ama yumusamasi icin onu neyle versem bilemedim bi fikriniz var mı?
Bende onu istiyorum ama çok büyük geldi bana katlaniyormu gün içinde evin ortasında mi kalicakSlm canım aldın mı mama sandalyesini bende Polly aldım çok memnunum belirteyim istedim :)
Ben katlamıyorum canım yemek dışında da yanımda gezdirmek için kullanıyorum mesela ben yemek yaparken oda oyuncağı ile oynuyor mama sandalyesinde o yüzden benim açımdan çok kullanışlıBende onu istiyorum ama çok büyük geldi bana katlaniyormu gün içinde evin ortasında mi kalicak
Aynen diş yok ama damakları ile koparacak sanki bazan çığlık atıyorum farkına varmadan o zaman da yavrum korkuyor doğal olarak. Dişler çıkınca ne yaparım bilmiyorumGülsem mi ağlasam mı bilemedim:)
Benimkinin dişi çıkmamasına rağmen damağıyla ısırıyo
Acaba diş de olsa nasıl olur düşünemiyorum
1 çay bardağı tam buğday unuÇok güzel.Tarif paylaşabilir misin
Benim zor oluyor canım payeyi onar tak malum ağırlaştılar bide benim evim yüksek katta biraz sıkıntı yaşıyorumBenim de bebek arabam yok simdi modellere bakiyoruz. Ama kanguru ile ciktim kac defa. Ben kraft kullaniyorum yandan acip kapama yerleri var onde de para falan koyma cebi var. ben memnunum ama ben de tek basima arabayla daha rahat ederim diyordum yoksa zormu oluyor
Slm canım aldın mı mama sandalyesini bende Polly aldım çok memnunum belirteyim istedim :)
Teşekkür ederim canım1 çay bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı pirinç yada yulaf unu
1 yemek kaşığı irmik
Yarım çay bardağı peynir altı suyu yada yoğurt suyu
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı tereyağı
Annelik deliliktir demiyorlar boşunaAynen diş yok ama damakları ile koparacak sanki bazan çığlık atıyorum farkına varmadan o zaman da yavrum korkuyor doğal olarak. Dişler çıkınca ne yaparım bilmiyorum. Oğluşumu o kadar çok uzun süre bekledim ki bu bile çok güzel geliyor
Bizde 6 aylığız ama bize önce sebze çorbası ile başla sonra içine tavuk suyu et suyu atarsın dedi önce et ağır gelir sanki kıymayı sonraki aşamada minik minik koy dediKızlar bizde 2gün sonra 6 aylık oluyoruz doktorum kuzu etiyle tanıştırmamı istedi ama çok erken değil mi kuzu Et suyundan çorba yap dedi sizler de var mı böyle bi tarifi olan
Benim kızım 5 aylık içine kibrit kutusu büyüklüğünde kuzu eti koyup çorba yapıyorum patates kabak havuç et ve biraz irmik koyup pisiriyorum corbayiKızlar bizde 2gün sonra 6 aylık oluyoruz doktorum kuzu etiyle tanıştırmamı istedi ama çok erken değil mi kuzu Et suyundan çorba yap dedi sizler de var mı böyle bi tarifi olan