2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayy çok kötü oluyor. İlk kızımda hiç sıkıntı yaşamadım ama bu kızım direk sakız çiğner gibi çiğniyo. Daha diş çıkarmadı bide çıktımı benimde yara olucak kesin.
Geçen göğüs pedi kan içindeydi valla bu gidişle emzirmeyi sonlandıricam çok da erken çıktı dişleri 6 7 aylık dolucak ağzı nasıl emziricem bilmiyorum

Geçen göğüs pedi kan içindeydi valla bu gidişle emzirmeyi sonlandıricam çok da erken çıktı dişleri 6 7 aylık dolucak ağzı nasıl emziricem bilmiyorum

Çok acıyordur. Krem kullanmıyor musun lansinoh krem çok iyi geliyor. Benimki de daha çıkmadan acıtıyo baya çıkmaya başlayınca muhtemelen aynı şekilde olucak. Aldım ben kremi yavaş yavaş kullanmaya başlıcam.

Ne kadar ilgili ebeveynsiniz tebrik ederim. oğlunuzun oyun oynama şeklinden bilinçaltının nasıl etkilendiğini anlayabilmişsiniz. Ya farketmeseydiniz ya da umursamasaydınız çocuk daha ne kadar etkilenecekti kimbilir. İşte sırf bu yüzden hep şunu savunurum hamilelikten itibaren anne ve baba ülke genelinde ebeveyn eğitimine tabii tutulmalı.

Arkadaşlar kızımın ayağının altı çok terliyor aile hekimine gosterdim normal dedi içim rahat etmedi başına böyle bir şey gelen oldu mu

Merhaba kızlar mama sandalyesi ben bime gelmişti geçen haftalarda ondan aldım.son çocuk diye pahalı bişi almayim dedim.icine minder de kendim diktim :)Eki Görüntüle 2141281
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın minik gurme : )
Ben de ikeanın antilop modelini almayı düşünüyorum. Emsallerinden daha uygun fiyatlı ve kıllananlar memnun.
3 hafta sonra 6 aylık olacağız ve öyle başlayacağız ek gıdaya.
Blw yapan var mı? Ben tel süzgeçten geçirip kendim yedirmeyi düşünüyorum klasik yöntemle yani. Ama kendim yedirirken eline de yiyecekten bir parça vereceğim. Dokusunu öğrensin tutmasını geliştirsin diye. Yani bi yandan kendi kendine yesin bi yandan da ben yedireyim diye düşünüyorum.

Arkadaşlar kızımın ayağının altı çok terliyor aile hekimine gosterdim normal dedi içim rahat etmedi başına böyle bir şey gelen oldu mu
Benim kızımın da ayakları çok terliyor çorapları ıslanıyor hatta. Gün içinde defalarca çorap değiştiriyorum. Havalar biraz daha ısınsın zaten çorap giydirmeyeğim için havalandıkça terlemez. Benim hiç aklıma gelmedi doktora sormak normal olduğunu düşünmüştüm.

Bu arada kızım apalamaya başladı : ) apalayınca kucağımdan iner rahat ederim artık diyordum ama hala kucak delisi. Bi de dışarda gezmeye alıştı eve girince ağlıyor tam bir gezenti oldu : )
Her şeyden de çabuk sıkılıyor. Oyun halısında anca 10 dk oyalanıyor. Destekli oturtuyorum 5 dk sonra kendini kaydırıp yere atıp apalamaya başlıyor. Sonra da ağlayıp kucak istiyor.
4 aydır süren meme reddimiz de çok şükür geçti gibi, şu sıralar baya iştahlı emiyor.
Doktor uyku eğitimi ver dedi ama onun için hiç sabrım yok şu sıralar. Böyle memeyi ağzına verip uyutmak ikimiz için de daha kolay : ) hem zaten uyku eğitimi için bence daha erken, hele bi 7-8 aylık olsun düşünürüz bi şeyler.

Kızlar benim kızım saat akşam 7 de en geç 8 de uyuyor ve gece uyanmıyor. Saat 11 de mama veriyorum. Uyku öksürüğünden reflümü acaba diye şüphe ettim. Ama işte reflü olmaması için gece mama vermemek gerekiyormuş.vermesem aç kalacak diye korkuyorum. Aynı durumu yaşayan varmı. Bu gece saat 11 de mama vermedim gece acıkınca ağlar belki. Ağlamayınca ac ac uyuyor diye tedirgin oluyorum

Artık uykusunu bölmeye gerek yok,kendi ne zaman uyanırsa o zaman karnı doyurulur diye düşünüyorum.Çünkü gece uykusuda önemli gelişimi açısından...

N Nil4 göğüs pedi yerine göğüs kalkanı denesen? Off,benimde göğüs hassasiyetim hiç geçmiyor,özellikle sol göğsüm.Bu sıralarda da çok fazla emiyor,diş çıkaracak galiba diyorum,çokta huysuz,huzursuz.Mahvolmuş durumdayım Diş çıkınca naparız bilmiyorum...

Bende öyle yaptım. Ben yedirdim bitmeye yakın önüne verdim kaşık tutmayı öğrensin yemeği öğrensin diye. Şimdi iki yaşında kendi yiyor. Ben hiç yardım etmiyorum. Önüne yemeğini koyarım bizinle yer. Ki 1.5 yaşını biraz geçeden beri kendi kendine yiyor. İlk başlarda ortalık ve kendi rezalet oluyor ama sonuç süper oluyor. Bu kızımda da öyle yapıcam.

Artık uykusunu bölmeye gerek yok,kendi ne zaman uyanırsa o zaman karnı doyurulur diye düşünüyorum.Çünkü gece uykusuda önemli gelişimi açısından...

Bu gece denedim saat 5 gibi telsizden baktım uyanmış ama ağlamıyor sonra yeniden daldı uykuya sadece yaptığı o an parmağını emmek. Onla açlığını bastırıyormu diye düşündüm. Aklımda olan sadece şu 4 ay yuvadaydı ya kızım o esnada belkide acıktı ağladı karşılık verilmeyince teselliyi parmağında buldu. Buna da üzülüyorum.

Evet canım normal aynı belirtiler bizde de var:)

Canım krem bir işe yaramıyor çünkü ilk baştaki göğüs yarası gibi değil bu malesef

Göğüs kalkanı sulu bıraktığı için yaraları daha da arttırıyor. Yine göğüs pedi kuru bırakıyor bi nebzede olsa

Yani açlığa alışıldığıni zannetmiyorum.ama emme icgudusu açlığı bastırıyor olabilir. Normalde mama daha tok tutuyor ve bebekler bu aylarda 8 9 saat kesintisiz uyuyabilirler. Benim kızım mama yememesine rağmen 10.30 da yatıp 6.30 da emip uyumaya devam ediyor. Bence korkulcak bi durum yok canım ama yinede istersen bir doktoruna danis

Benim de oğlum öyle. Altını açınca bile su gibi. Vücudu birşey e zorlanıyormu diye düşündüm ama doktora sormadım hiç. Acaba birşeyin belirtisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…