2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım galiba seninle makinamız aynı. Ben uyarma modunu hiç kullanmadan direk sağmaya geçiyorum. Ve bana bebek hemşiresi mutlaka her gögüsünü 15 dk. Sağman gerekiyor. Gelmese bile sağmalısın ki tam boşalsın. Tam boşalmazsa yarım kalırsa sütün azalır dedi .6 aydır bu şekilde yapıyırum. 15 dk. Bi sağmayı dene. Ve hava almaması çok öenmli

Geç oldu biraz cansu0812 ,ama görünce rahatlarsın en azından,belki sende araştırmışsındır ama etken madde olarak emzirme riskini arattığın yabancı bir site var.Oradan baktım ve çok düşük risk yazıyor.Yani o 3 saatide beklemene gerek yokmuş aslında...

Her çocuk tv ekranına büyülenmiş gibi bakar. Çünkü o renk o hızlı geçen görüntüyü beyin sürekli anlamlandırmaya çalışır. Ancak belli yaşa kadar dokunamadığı hissedemediği şeyleri beyin idrak edemez o yüzden sürekli anlama çabası içerisinde kalır ekrana kilitlenir. Fakat asla anlayamayacak bu yaşta ve biz çok ders çalışınca beynim bulandı vs deriz ya onlar da aynı o şekilde hatta fazlasını hisseder ve Allah korusun otizme bile sebep gösteriliyor televizyon izletmek. Konu bu kadar önemliyken bütün uzmanlar tv zararlarını anlatırken yetişkinlerin ısrarla tersini savunmaları nasıl bir akıl tutulmasıdır anlam veremiyorum

Kayinvalide olmuş çocuk sahibi kadın emerken kilo alan bebeklerin yürümeye geçince o kiloyu atıp zayıfladığını öğrenememiş mi. Hiç çevreden de mi görmemiş. anne sütüyle obez olunmaz yani herkes bilir. Takmayın arkadaşlar kpnuşsunlar anca ben de he he deyip geçiyorum

Aynen bizim durumu anlatmışsınız uyanıkken önceen zorlada olsa alrdı şimfi yok 5 saat fln oluyo belkii qlıyo bende çokyıprqttım kendini qama hrkes aç olsa ağlar diyor şimdi gündüzleri beş saatte olsa bekliiuorum ki uyanıkken aalsın çünkü git gide uykuda arqlatı açılqcak bu qqrqda benim süt te bu drumdaan baaya etkilendi sizin süt için bi tavsiyeniz vqr mı

Tam benim kafadanmış o doktor :)

Uyurken emzikle uyuduğu için çıkarınca dil dudaklarının arasında kalıyor. Gün içinde de bazen öyle yapıyor ama çok dışarıda değil tabii dudaklarının arasında.
Bir tanıdığımızın bebeği hep dilini dışarı çıkarırdı çok sevimli gelirdi bize :) normal bir bebekti şimdi fen lisesini kazandı büyüdü de :) normal yani bence

Cevabın için teşekkür ederim canım. Ilk eşimin dikkatini çekti. Ben normal olduğunu düşünüyordum.sonra araştırınca down sendromu belirtilerinin olduğunu gördüm kafama çok takıldı. Iki gündür araştırıyorum. Ilerleyen zamanda normale donuyor diyenler çok olmuş. Inş öyle olur. Bu arada ben zamanında harmony test yaptırmıştım %99 temiz cikmisti. Kafami bulandirdi iste..

Canım zaten doğunca topuk kanı alıyorlar ya bebeklerden hem hastane hem sağlık ocağı. O topuk kanı bebekte herhangi bir sorun var mı onu öğrenmek için. Bir sorun varsa sizi zaten çoktan ararlardı. Down sendromu görünüşten de anlaşılıyor zaten. Olsaydı çoktan doktorunuz söylerdi

Simdikiler doğuştan teknolojik oglumda tlfnu seviyor görünce hemen elini uzatiyo almak istiyo. Aslinda böyle konularda hemfikir olmak gerek yasak deyipde baba izletirse nolcak yasak masak dinlemicek.
Biraksalar da herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetistirse dagildimi toplamak cok zor oluyo bu sozum anne baba disindakilere esler yine birbirini bir sekilde uyariyor. 3. Kisilere bisey desen olmaz demesen hic olmaz

Malesefki herkes bunu anlamiyor. Izletmicem dedigimde herkes he he diyor alaya aliyorlar resmen.
Cocuklar tlfinu alip herseyi acmalarinin tlfnu kullanmayi bilmelerinin zekayla hicbir ilgisi yok malesefki günümüzde bunu yapan cocuklara cok zeki deniliyor
Teknolojiden uzak cocuk yetirstirmek zor vesselam
ALLAH yardimcimiz olsun

Allah sağlık sıhhat versin cnm

İlk doğduğunda kafasını öyle geriye atıyordu ki,ayaklarına değecek gibi.Yatmıyordu yatakta,orda bile yay gibi oluyordu.İnternetten bakınca bir sürü şy çıktı karşıma,kabus görüyordum nerdeyse her gece.Doktora söyledim,tekrar baktı,göz teması,refleks falan zaten bakıyor her seferinde,gayet sağlıklı bir çocuk,internete bakarsaaann dedi...
Hep aklımın bi köşesinde kaldı o.
Sonra mongol bilmem ne diyen bir doktor kafamı bulandırdı.Oysa bende prena test yaptırmıştım hamileyken...

Bi arada dili hep dışardaydı,sürekli huy değiştiriyorlar,bişeyide keşfedince takılıyorlar...

Cnm
benim kızımın dili yara olunca dilini dışarı çıkarırdı. Belki onun da öyledir. Ya da dilini keşfetmiştir oyun yapıyordur.

Birşey olacağını sanmıyorum cnm rahat ol ama insan tedirgin oluyor tabi. Doktorun düşünüp de vermiştir.

Saolun kızlar cevaplarınız için, içim biraz daha rahatladı..
Bu arada benim hastalığım ilerledi.. burnum çok akıyor başım gözüm kemiklerim agriyor. Sicak seyler icip terlemeye calistim cok az terledim. Ilacsiz olmayacak gibi. Biz emzirirken bisey kullabiliyor muyuz?

Cok gecmis olsun bende hastayim fakat cok ilerlemedi cok şükür hergun ihlamur içiyorum icine ayva yaprağı kiraz sapida atiyorun 3 fincan içiyorum 1 kez nane bilon içiyorum tavuk suyuna veya et suyuna corba ic istersen sifa olur Allahin izniyle
ALLAH acil sifalar versin bebege gecicek diye insanin odu kopuyor ben yanindayken hic maskemi cikartmiyorum

Kızlar benim kızım bir kaç gün oldu antibiyotiği bitireli, ve geçen eşimin teyzesine gittik ev bana biraz serin geldi kıyafetini değiltirdim kalın giydirdim ama sabahtan bu yana öksürük başladı yatarken daha çoğaldı. Yeni antibiyotik bitirmişken nedir bu öksürük anlamadımki. Bu kadar çabukmu şifayı kapıyorlar.

Kızlar bebeğim 5. Ayını dolduracak . Hasta değil ama öksürük çok şiddetli . Gecer sandım bi hafta olacak. Bide arka arkaya öksürüyor. Sanki balgamli gibi de ses çıkarıyor . Neden oldu acaba. AğZi çok akio göğsünu mu usuttum ki

Sana da çok gecmis olsun tavuksuyu corba yapayım ins. Bi de maske alayım. Ben dayanamadım bir paracetamol aldım artık. Inş. Bebislerimize geçmeden atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…