- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.841
Simdikiler doğuştan teknolojik oglumda tlfnu seviyor görünce hemen elini uzatiyo almak istiyo. Aslinda böyle konularda hemfikir olmak gerek yasak deyipde baba izletirse nolcak yasak masak dinlemicek.
Biraksalar da herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetistirse dagildimi toplamak cok zor oluyo bu sozum anne baba disindakilere esler yine birbirini bir sekilde uyariyor. 3. Kisilere bisey desen olmaz demesen hic olmaz
Ben oğlumda çok zorlanmıştım bu konuda, çok doluyum

Çocuklar maalesefki etrafın etkisiyle merak ediyor telefonu, bilgisayarı, tableti. Benim artık bulabildiğim tek çözüm benim seçtiğim ve yüklediğim eğitici oyunlarla oynamasına müsaade etmekti. Etrafta bu kadar bilinçsiz insan olunca çocuklarının ellerine verdiği telefonda saçma sapan videolar, silahlı ateş etmeli öldürmeli oyunlar, küfürlü içerik olan çizgi filmler oluyor. Kısıtlıyayım derken diğer çocuklarla bu saçmalıkları izlemeye başlamıştı oğlum. Oyun oynarken o videoda gördüklerini yansıtıyordu mesela araba oynarken araba başka oyuncağı eziyormuş o da ağlıyormuş diye çeviriyordu oyunu.. ya da bisikletiyle üzerimizden geçmek istiyordu. Bu iki örnek araştırınca öğrendim ki malum video sitesinde baya fazlaca örneği olan saçma bir akımmış... Ailede herkes bunun bilincinde değilse maalesef tamamen uzak kalabilme diye birşey olamıyormuş.. Keşke olsa da çocuk gibi çocuk olabilseler...