- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.914
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.801
İlk ay 6 sadece anne sütü diye neden heryerde gözümüze sokuyolar ozaman acabaHayır mama almıyor ama 1 ay sonra anne sütünden aldıkları ona yetmez dedi doktor bir an önce yemeye başlamalı sonra yemek yemeyi sevmez dedi ben de istiyodum zaten çünkü sofrada ağzını açıp bize bakiyor
Bir sağımda nekadar süt gelıyor sizlerde?Benim de makinem lansinoh hani sag taraftaki modu ayarlayıp sagiyorum bir de alt tarafa taktığımız beyaz aparat var ya tarif edemedim insallah anlarsın onu salın kaynatma o da makinenin emis gücü içim onemli. Sağ taraftaki modu dene birinci hızında insallah fayda eder
bak resim attım canim ben bu şekilde kullanıyorum ekran böyle iken sagim işlemi yapıyorum. Bir de göğsüne haznesini hava almayacak şekilde kapamayı deneAparatı anladım kaynatmadım ama bol bol kaynar suyla temızlıyorum yapmıyım mı?
Bende + - başlatma tuşu birde sağım işareti var
Makinaya acınca 1 yada 2 dakika uyarma yapıyor sonra sağıma gecıyor o sağım işaretide uyarma önce olursa sagımı başlatmak için koyulmuş sanırım ona geçince nerdeyse hiç süt gelmıyor
Hiç belli olmuyor bazen 30cc zor çıkıyor bazen iyi çıkıyor ilk aralar arkadaşlar konuşmuştu bebeğin emme gücü makinenin çekim gücünden fazlaymış yanı 10dalika da farzet ki 30cc çıkıyorsa bebek emdiği zaman 10dakika 30cc içmiş olmuyor daha fazla içmiş oluyormus.Bir sağımda nekadar süt gelıyor sizlerde?
yanı çıkan kadar olsa bende benim kızın doyması imkansız zaten sütte var dokununca anlıyorum ama makinayla gelmıyor
sanırım hava alıyordu en azından 80ml i gördüm :) attım buzluga teşekkür ederim
Ek gıdaya geçince anne sütünü birakmiyorki ek gıda ardından anne sütü veriyorsun yine yani bana da mantıklı geldi bi de bebeklerin bence kendine özel gelişim aşamaları var bazı bebekler ek gıdaya gecmek istediklerini belli ediyor benim kızım baya belli etti artık meselaİlk ay 6 sadece anne sütü diye neden heryerde gözümüze sokuyolar ozaman acaba
Benim kızda yarın 5 aylık oluyor bende istıyorum tadımlara baslayım ama eşim zaten yemek yicek bırak anne sütü alsın diye ısrar edıyor ee oda görüyor heryerde 6 ay anne sütü diye. Birde aynen ağzını açmaya yemekleri incelemeye başladı can dayanmıyor :)
Faydam olduysa ne mutlu :)sanırım hava alıyordu en azından 80ml i gördüm :) attım buzluga teşekkür ederim
Bu arada bızım makınalar farklıymıs benim ki göstergeli değil
Çok çok Afedersin ama manyak mı bu kadın. Anne sütünün verdiği kilodan obez olan çocuk Nerede görülmüş. Şaştım vallahi. Ne yani memeden mi kesmeni bekliyo!!??Sizler sutun yetmiyor mu diyenlerden sikayetcisiniz. Ben de, kayinvalidemin devamli bu cocugu obez yapacaksin demesinden sikayetciyimdoktor normal dedi kilosuna. Ama bacaklari bogum bogum, yanaklari kocaman. Obez deyip duruyor. Anne sutu alan cocuga ne yapabilirim ki? Mamayı dayayıp şişiriyor degilim ki keseyim. Anne sutunu de azaltamam. Moralimi bozuyor
Senin bebeğin nekadarlık oldu ki.Bence örümceğin hiçbi zararı yok koyuyorum yürüteçe beraber mutfağa gidiyoruz işimi hallediyorum oda poşetlikle falan oynuyo bulaşık makinasındaki tabakları alıp yere atıyodolaba yerleştir diyorum kahkaha atıyoo kendi kendine oyalanıyo yani
Aslinda benim de hic bi zaman goguslerim dolu dolu olmuyor, cogu zaman ilk bir kac dakikadan sonra yutkunmuyor bebegim. Hele sagdigim zaman asla sut çıkmıyor. Ama yetiyor demek ki cok sukur. Surekli memede, 2 saat bile emmeden durmuyor. Doktor anne sutu cabuk hazmedilir normal dedi. Kayinvalide de, sık emziriyorsun diye kızıyor. Kizmiyor da iste obez yapacaksin diyor. Amaan ne bileyimÇok çok Afedersin ama manyak mı bu kadın. Anne sütünün verdiği kilodan obez olan çocuk Nerede görülmüş. Şaştım vallahi. Ne yani memeden mi kesmeni bekliyo!!??
Bizim elimize süt geçmiyo. Sizinki sütün bolluğundan şikayetçi
Kusura bakma. Çok sinirlendim.
Çok sevindim canın inş bi tepki vermez de yavaş yavaş yedirirsin bebeğine bizim çocuk doktorumuz da biraz vakit geçsin yavaş yavaş deneriz daha erken dedi şimdilik biz de yoğurtsuz peynirsiz ek gıdaya başladık elma armut muz verdim ben de hippin pirinç ve tahıl karışımyla mama yapıp verdim sebze pürelerinden de verdim ama tarif uydurmakta zorlanıyorum unutmuşum resmen ikinci olmasına rağmen insan rahata çabuk alışıyomuşT tulperde canım maasalalh kızına.ben oğlanı destekli de oturtmuyorum hala.sadece kucağımda oturur pozisyonda tutuyorum ara ara.her bebeğin gelişimi farklı tabiki.oturdugu yere yumuşak minder koymayı aman unutma.bizimki dönmeyi öğrendi ama eli altında kalıyor mizirdanmaya başlıyor o anda.
Ek gıdaya da geçtik sayılır.patates havuç kabak testinden geçtik çok şükür.gecen gün pirinçle karıştırıp çorba yaptım.meyve olarak da elma armut muz yedi.
Alerjimizden dolayı yoğurt vermekten korkuyordum.dun bir çay kaşığı verdim şimdilik bir tepki yok çok şükür K karayipkorsani .