- 27 Şubat 2013
- 14.266
- 40.763
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.781
Bu arada mama sandalyesi aldınız mı
Bana doktor once yoğurtla basla dedi ama alerjimiz var tabii. Once meyve sonra sebze dedi. Geçen denemek icin patates vermistim cok zor yuttu. Bugun armut verdim onu sevdi hem tatli hem sulu.
Bizimi de 2 gunde bir yapiyor tuvaletini ama yapana kadar catliyor aglamaktan. Yapinca rahatlıyor.
Mama sandalyesi chicco polly almayi düşünüyorum onu beğendim.
Doktor bize bas cevresi birazcik kucuk ama bingildak iyi oldugu icin bas cevresi onemli degil dedi. Bas cevresi 41.5 bingildak 3×3.
Rota asisinin ikinci dozunu olduk bi yan etki yaşamadık. Ama 220 lira olmus yeterli bi yan etki
Biz de hafta sonu gezmekte gitmiştik eve biraz geç gelince çocuğun uyku düzeni alt üst oluyor. Ek gıdayı gündüz verirsin sonuçta tadımlık yaAslinda orta sicaklikta evim. Disari pek cikmiyorum. Ayy ne zor geliyor cocukla bir yere gitmek en iyisi ev. Esim de diyor c tesi teyzeye gitsekmi.tam da ek gidaya baslamisken ne bilim zor olurmu acaba
Bence olmaz doktorla konuş yada böyle yapılsın istiyorum gerekirse adını söyleyin biz alalım arkadaşlarımın bebekleri iğnede çok ağlamıs korkuyorum falan dersin böyle olursa rahatlıcam dersinO kremi ben öğrenip tedarik etsem saçma mı olur acaba
Saglik olsun canim. Grupta kendi isteğiyle yaptirmayan bir suru arkadas var. Insallah yavruların hic biri hasta olmazRota asisini biz olamadik malesef kizim geldiginde 18 haftalkti doktor tek doz yapilmaz dedi. Ne yapalim bilemedim
Bence örümceğin hiçbi zararı yok koyuyorum yürüteçe beraber mutfağa gidiyoruz işimi hallediyorum oda poşetlikle falan oynuyo bulaşık makinasındaki tabakları alıp yere atıyola almayı düşünen var mı? Yürüteç almak istemiyorum,bi yandan da sürekli kucakta,biraz da olsa rahatlarsın diyorlar.Alternatif bişey bulmam lazım...
la ve yurutec zamani geldi mi bizim bebelerin? Daha benimki oturamiyor bile desteksiz. Donmekten de vazgecti eskiden dönüyordu son gunlerde dönmüyor. 5 ay 9 gunluk. Erken degil mi yurutec icin
Bende mama sandalyesine oturuyorum balkonda beraber oturuyoruz muhabbet ediyoruz
Insanlarin mudahaleleri ne zaman son bulacak acaba bende ilerisini düşünüyorum. Mesela oglum tw izlemeye bayılıyo biraksam aksama kadar izler heralde ben izlemesi zararli dedikce zaten izlicek simdi niye engel oluyosun diyorlar. E büyüyünce napicam ben neye olmaz desemde anananeye babaneye veya baska birine biraktigimda karsi cikmayip aksine cocugun aklina sokmalarindan korkuyorum. Ozellikle tlfn tablet konusunda cok katiyim insAllah çocuğumu bunlardan uzak tutmayi başarabilirim
Şöyle düşün gelip geçici bir durum çok üzerine gelirseler susma içinde kalıp dert olmasın çünkü olan sana oluyor sen üzülüyorsun geriliyorsun bu bebeğine de yansıyor sonra sürekli ağlayıp duran bir bebek oluyor ve bir de karşına geçip bu sande durmuyor sen bakamıyorsan çocuk bakmasını bilmiyorsun oluyor bunlar benim birebir yaşadıklarım ve duyduğum şeyler hele süt konusunda artık tahammülüm kalmadı iyi bir şey söylense bile ben kötü anlıyorum. Şimdi çok sinirli biri oldum eşimle bile aram bozuluyor onların yüzünden onun için uygun bir dille kırıldığın zaman söyleKızlar ya biraz size içimi dökmek istiyorum belki bir akıl vereniniz olur. KV bize geldi 1 ay kalacak. Her şeyime yardimci sağolsun ama bazı noktalarda üzülüyorum bir şey de diyemiyorum. biraz ağlayan bir bebeğim var o agladikca kulağı ağrıyor karni ağrıyor, sütün mü yetmiyor aç mi kalıyor göğsünü kontrol ediyor musun süt geliyor mu diyor. Süt yetmiyor dedikçe üzülüyorum bir şey de diyemiyorum. Yetiyor kilo alıyor diyip geçiyorum ama bebeğim 6.aya girdi ilk gününden bu zamana kadar sütün yetmiyor lafına çok icerliyorum. Ne yapsam bilemiyorum sesimi de çıkaramam.
Gözünüz aydın umarım sorunsuz hemen alışır yemeye.Kızlar bugün 5 ay kontorlumuz vardı herşey yolunda şükürler olsun. Ek gıdaya geçtik meyve sebze bir arada verdi doktorumuz gündüz meyve akşam sebze verdi. Oturmasına izin verdi çok mutlu oldum artık mama sandalyesinde oturturum.bingildak kapanmak üzere onu sordum 2 gündür dert edinmiştim sıkıntı değil dedi 3 ayda da kapanabilir. Baş büyümesi normal düzeyde olduğu sürece sorun yok dedi. Şimdi ek gida telasimiz başladı bugün organik pazara gittim ordan meyveleri sebzeleri aldım valla bakalım yiycekmi yarın başlıca artık. Bu arada alerjik durumu var diye yoğurt vermedi
Benim de makinem lansinoh hani sag taraftaki modu ayarlayıp sagiyorum bir de alt tarafa taktığımız beyaz aparat var ya tarif edemedim insallah anlarsın onu salın kaynatma o da makinenin emis gücü içim onemli. Sağ taraftaki modu dene birinci hızında insallah fayda ederAcil durumda biraz süt buzlukta dursun diye iki gündür süt sagıyorum 2 günde 30ml süt çıktı.
Bebegım sadece anne sütü alıyor kilo alımıda normal sağım makinem lansinoh 6-7 dakıka sagıyorum bir memeyi uyarmada süt geliyor biraz sağıma gecınce 3-4 damla anca gelıyor. Sagdıktan sonra kızımı emzırıyorum doyuyor ben beceremedim bu sağımı siz nasıl yapıyorsunuz ? Yanı sütüm var ama çıkmıyor
Aynı benim durum kilo alımı iyiAcil durumda biraz süt buzlukta dursun diye iki gündür süt sagıyorum 2 günde 30ml süt çıktı.
Bebegım sadece anne sütü alıyor kilo alımıda normal sağım makinem lansinoh 6-7 dakıka sagıyorum bir memeyi uyarmada süt geliyor biraz sağıma gecınce 3-4 damla anca gelıyor. Sagdıktan sonra kızımı emzırıyorum doyuyor ben beceremedim bu sağımı siz nasıl yapıyorsunuz ? Yanı sütüm var ama çıkmıyor
Hayır mama almıyor ama 1 ay sonra anne sütünden aldıkları ona yetmez dedi doktor bir an önce yemeye başlamalı sonra yemek yemeyi sevmez dedi ben de istiyodum zaten çünkü sofrada ağzını açıp bize bakiyorGözünüz aydın umarım sorunsuz hemen alışır yemeye.
5.ayda neden ek gıdaya geçtınız mama mı alıyor suan
Aparatı anladım kaynatmadım ama bol bol kaynar suyla temızlıyorum yapmıyım mı?Benim de makinem lansinoh hani sag taraftaki modu ayarlayıp sagiyorum bir de alt tarafa taktığımız beyaz aparat var ya tarif edemedim insallah anlarsın onu salın kaynatma o da makinenin emis gücü içim onemli. Sağ taraftaki modu dene birinci hızında insallah fayda eder