2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ooo herkes yaptırmış.Bende yaptırayım diyordum ama yaptırmayanda var,neye göre karar vereceğimi bilemedim.Yan etkileri var mı?

Birde bebişlerin küçük gelen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz? Dolabını düzenledimde şu an çoğu şeyi olmuyor,ayırdım.Ne yapacağımı bilemedim,hiç giydiremediklerim bile var...

Ben de yaptiracagim rotayi. Doktorumuz oneriyorum dedi. Her ishal vakasinda rotadan supheleniyoruz tahlil istiyoruz, eger pozitifse cok agir oluyor, mutlaka hastanede yatış gerekiyor falan dedi. 2 doz olani yaptiracagiz.
Bir arkadasim var martta dogum yapacak. Ben butun küçüklükleri ona ayiriyorum. Dedigin gibi hic giyilmemis veya bir kere fotograf icin giyilmis olanlar bile var tertemiz. Ek gidaya gecince falan sanırım bu kadar temiz kalmaz kiyafetler.
Ama ikinci el sayfalari da var belki satilabilir

Ben bütün kıyafetleri topladım çocuk esirgeme kurumuna vericem

Meme ucu buyuk olup,emzirme de zorluk çeken var mı?bebeğim memeyi boşaltamıyor birturlu meme ucu buyuk oldugundan,aranızda boyle bı durum yaşayan var mı acaba?

Tabiki şükürdarız. Bizimkisi nacizane beklenti. Allah herkesin gönlünü bilir.benimkisi daha iyi olabilmek adına temenni.

Bunun için neler yaptın Cnm ?yoksa doğduğundan beri mi böyle

Ben rota virüsünü yaptırmadım hem sağlık ocagindaki doktor hem de hastanedeki doktor çok da tavsiye etmedi. Risk var mi var ama ins
Yakalanmaz.j
Rota solunum yoluyla bile bulaşan ishal kusma hastalığıdır. Bebek rota olunca en az 1hafta hastanede yatar. Yoğun ishal ve kusma görülür. Çok zor ve yorucu bir rahatsızlık.

Ilk kizimda rota asisini yaptirmistim. Ama yine rota olmus. Ama sadece ishaldi. Yani hic oyle aygin baygin gibibdegildi. Evde cok kisa surede atlatti cok sukur. Doktr asisi olmasaydi hastanede yatmak zorunda kalirdi demisti. Iyi ki asiyi yaptirmisiz demistim. Bunda da yaptiracagiz insallah

Bu tuhaf gelmiyor mu size doktora sordunuz mu benim kızım da öle yanlış anlamayin bana çok tuhaf geliyor oyun halisina koyuyorum yarım saat takılıyor.açken kucağa alıyorum bekliyor
hayir canim gayet normal her bebek ayni olmaz benim kardesimin bebegide oyleydi hala oyle suan 2 bucuk yasinda yani su dememki sen sansli bir annesin :) cok nadir olan birsey keyfini cikar

Kızlar bebeğinize oyuncak aldınız mı çıngırak dişlik tarzında o kadar çok seçenek varki kararsız kaldım hangisini alayım kiminin fiyatları da çok uçuk

kızlar merhaba kolik oğlum hiç durmadığı için kanguru almak istiyorum dün sahilde chicconun go modelini kullanan bi anne gördüm önde kullanıyordu kızının ellerinden tutmuş bi güzel geziyordu. aranızda kullanan varsa yardımcı olabilirmi acaba

Kızlar bebeğinize oyuncak aldınız mı çıngırak dişlik tarzında o kadar çok seçenek varki kararsız kaldım hangisini alayım kiminin fiyatları da çok uçuk
Ben kızım da çok almıştım diye oğluma gerek kalmadı. Ablasından kalanları kullanacak. Bondigo nun ürünlerinden almıştım. Memnun kalmıştım da. Dişlik konusuna gelince ;ne aldıysam ağzına sokmadı. Dişlikte ve çıngıraklarda chicco ve bondigo almıştım.

Chicco soft dream aldım ben. 3 farklı pozisyonu var. Fakat daha kullanmadım:). Hava soğuk olduğu için sadece ev oturmasına gidiyoruz şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…